Kızlar bir de ben uyarmıştım rose87'yiCanım, şimdi burdaki yazın ve Tellwe'de ki yorumun...Bu yazıyı okuyan falcılar senin hakkında bilgi sahibi olmuş olucak...Detayları silersen daha mı iyi olur acaba?
Canım hatırlarmisın sana yazdığım msj. Hissli karıyım vesselam :)hayır bıdee aynı yorum burdaa salakmıyızz len bızzzhergun fal baktırma olayından ben uyarmıstım arkadaşı ama ınsan kendı kendıne fal bakabılır sıkıntı olmaz tabı
oda degıl yanı bıde fal atmıs selena falcıların ustası oldu gozumde hahahahah
bana cıkmasada kendısı
valla nolucak bızım bu halımızz bacılarım
Canım hatırlarmisın sana yazdığım msj. Hissli karıyım vesselam :)
Yaaa ben huylandım 2. 3 günümü hatırlamıyorum.arakadasada yazdım.sonra gunah almakta istedim.falsepetinden takip ettim miroskos 2 gün 150 falda ama bu hatun hergün atiyormuş fal.nesibe hele asla anlatılanlara bakarsakki bende baktırdım.öyle hergün aynı kisiden fal alıp parayı ziyan ettiricek bir insan degil.selena zaten ayrıYahu yetmzmis gbi hatunun butun cnsel hytini da ogrendik. Dikkt ckmicm diye ypmdgi klmadi ya hatunun :)
Canım dedektif gibisin masallah hic aklima gelmemisti fal sayilarina bakmak falan cidden ama iyi yakalamissin valla bravo :)Yaaa ben huylandım 2. 3 günümü hatırlamıyorum.arakadasada yazdım.sonra gunah almakta istedim.falsepetinden takip ettim miroskos 2 gün 150 falda ama bu hatun hergün atiyormuş fal.nesibe hele asla anlatılanlara bakarsakki bende baktırdım.öyle hergün aynı kisiden fal alıp parayı ziyan ettiricek bir insan degil.selena zaten ayrı
ama tabi açıkca yazamadım burdan nasılsa patlayacaktı selenanın duvarındakinide gordüm sustum ve patladı hatun.nazz dan beter oldu ama yazık çok yazık
Eneee üzgün olmuş rose82..miroskasmış demek, daha yeni farkediyorum..Leylalık mertebesine geçtim iyice
Aynen canim ben bedava hic fal baktirmadim simdiye kadar...belki surekli yollasinlar diye vir iki soruyu cevapliyordurlar.cidden bilse bildi derim olumlu olumsuz...ama yok yani klasik seyler soyledi.hatta beklentim yüksek oldugu icin daha ilk cumlelerinde sokk oldum.benim karekterimin tam tersini soyledi..arkadaşımla dinledik güldük dediklerine.cok tatli dilli balım balim diyor olumlu konusuyor diye bence populer...Sellenada nasibede kankaniz degil ayrica bedava falda bakarlar lafini hic kabul etmiyorum
Bu ikiisini koruma kampanyasini kim baslatti bilmiyirum ama falcilara fanatik bicimde kapilmayin baglanmayin onlarda normal insan ayrica oyle her gordugu dogrudur diye biside yok cogu kimsenin uzun vadeli ask meskle alakali fallari hic tutmadi bunu bilen biliyor abartmayin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?