Binnaz Abla

Canlar lunaya falımı baktırdım baktı sağolsun..yaklaşımını çok beğendim.çok içten ve yardımseverdi,elinden geleni yaptı sorularımada cevap verdi hiç başından savmadı..gayet kibardı..falıda olumlu ve güzeldi bakalım gelecek ne gözrerecek iş edikleri çıkar bende banada burdan paylaşmak nasip olur..

Ve evet. Falcılardan aralarında çok sevdiğim oldu.
-kiraze~ester kira
-ugga
-selena

Kiraze'nin inanılmaz enerji dolu sesi, Ugganın her şeyi bilmesinin haricinde ben selena'yı tek geçerim. Bu enerji meselesidir. Herkeste tutmaz ama. Kesinlikle paraya bakmayan bir bayan Selena. Kendisine ben inanılmaz güveniyorum. Falı çıkar ya da çıkmaz ama benim için önemli bir bayan.

Canım hatırlarmisın sana yazdığım msj. Hissli karıyım vesselam :)

Yahu yetmzmis gbi hatunun butun cnsel hytini da ogrendik. Dikkt ckmicm diye ypmdgi klmadi ya hatunun :)
Yaaa ben huylandım 2. 3 günümü hatırlamıyorum.arakadasada yazdım.sonra gunah almakta istedim.falsepetinden takip ettim miroskos 2 gün 150 falda ama bu hatun hergün atiyormuş fal.nesibe hele asla anlatılanlara bakarsakki bende baktırdım.öyle hergün aynı kisiden fal alıp parayı ziyan ettiricek bir insan degil.selena zaten ayrı
ama tabi açıkca yazamadım burdan nasılsa patlayacaktı selenanın duvarındakinide gordüm sustum ve patladı hatun.nazz dan beter oldu ama yazık çok yazık

Canım dedektif gibisin masallah hic aklima gelmemisti fal sayilarina bakmak falan cidden ama iyi yakalamissin valla bravo :)

o bir yana eminim çogumuz anlamışızdır nesibeyi ve selanayı bilenler başta anlamışlardır zaten 2 side para gözetmeyen hatta yeri geldiginde ücretsiz fal bakan hatunlar.en başta hatayı onları kötülemekte yaptı ve kendini ele verdi zaten.ama sonu çok çirkin oldu

Tellwede kredi nasil yukleniyor kizlar ya bi yardm eli tam giriyorm sayfdan atiyor kisa bi yolu varmi

Ay kızlar biri özet geçsin, rose82 miroskas mı şimdi?
Kim cinsel hayatını anlattı, kim başka naptı meraktan çatlıcam, ben niye görmedim bunları

Yaa birde su falcilarn bu foruma uye olup takip ettiklerini zaten hepimizz biliyorz o ayri da bu insanciklar bu takip suresnde hic mi gormuyorlar onlara pabuc birakmadgimizi. Kac tanesi geldi gecti boyle hala daha akillanmdilar. Boyle oyunlara basvurmasalar iyi kotu gne isleri oluyordu da artk yas o is. Bizler sadece bktrdklarmzi cesurca soylyip paylasanlarz birde surekli uye olup olmyip takip edip fal bktranlarda var. Onlarda bunlari okuyunca bktrmicklar artik. Rezillik yahu

ugga selena venüsanber bunların hiçbir dediği çıkmadı burda sürekli övülüyorlar dönüp tekrar bakıyorum burda övülen kişilerin fallarına arkadaş bir tane bile tutturamamışlar fiyasko insanlıklarına iyi olduklarına bişey demiyorum ama kaç senedir telvvede ve diğer sitelerde çok az falcı birkaç şeyin dışında öyle bişeyde bilememişler sürekli tarihler verilmiş ve patlamış bir yığın faldan sonra ki burda çok övülen falcılarınkide dahil herkese tutuyorda bir banamı tutturamıyorlar anlamıyorum reklamlar süper gerçekten insanların umutlarını çalmaktan başka bişey değil selena ve ugga sevenler kızmasınlar ama durum bundan ibaret bende

Nesibe ye fal attim.simdi bir sürü kisi kizicak bana belki ama gerçekten kötüydü.o kadar ovulen kadin bu mu dedim.bence bu kadinin burda ajanlari var.bana cikti şöyle böyle deyince hepimiz atliyoruz..
Bi kere benim karekterimi bile analiz edemedi..surekli sen şöyle iyisin böyle iyisin tamam eyvallah da ben o kadar iyi biri degilim..sen şuna önem vermezsin dedi ki o dedigi sey benim hayatimda en önem verdigim şey.bir olumlu gelisme olcak sonrasi olumsuz dedi..bence o olumlu gelismede olmayacak.hayatima yeni giricek birinden bahsetti.bir kadin tanistiracak vs klasik tarih verdi..uzun bir tarih..salladi yani...cok şaşırdım..bence duruma göre fal bakiyor..durum iyi gibiyse iyi olumlu kötüyse olumsuz konusuyor...

Sellenada nasibede kankaniz degil ayrica bedava falda bakarlar lafini hic kabul etmiyorum
Bu ikiisini koruma kampanyasini kim baslatti bilmiyirum ama falcilara fanatik bicimde kapilmayin baglanmayin onlarda normal insan ayrica oyle her gordugu dogrudur diye biside yok cogu kimsenin uzun vadeli ask meskle alakali fallari hic tutmadi bunu bilen biliyor abartmayin

Aynen canim ben bedava hic fal baktirmadim simdiye kadar...belki surekli yollasinlar diye vir iki soruyu cevapliyordurlar.cidden bilse bildi derim olumlu olumsuz...ama yok yani klasik seyler soyledi.hatta beklentim yüksek oldugu icin daha ilk cumlelerinde sokk oldum.benim karekterimin tam tersini soyledi..arkadaşımla dinledik güldük dediklerine.cok tatli dilli balım balim diyor olumlu konusuyor diye bence populer...
Bide madem cikiyor neden hala fal baktiriyor herkes mutlu son olmadi mi hala kac senedir...ben kaptirdigim paralarin ustune su içeyim.bide agirlik yapti bana..sanki fal baktirdim diye allah beni cezalandırdi.belki fal baktirarak gunaha giriyoruz ..ben kendi adima fal işini kapadim...bide falcıların surekki dini konusmalar yapmasi itici.cok inancli insan fal bakmaz..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…