Binnaz Abla

söylediklerine katiliyorum nesibe konusunda cok fanatikler vardi burda zaten topictende mutlu ayrilan yoktur fal baktirdigimiz dönem en kötü dönemlerim diyebilirim. son 3 aydir oda 2 tane fal cok degil sarayliya baktirdim baskada kimseye baktirmadim zaten bir tek insan olarakta onu begeniyorum .Ama sonucta herkes gibi ticaret yapiyorlar ve canim cicim laflari kullananlar ztn falin bi kismini harciyor 7 dk fal gelir cogu kiside nesibeden 3 dakikasi kendini tanitma özür vs ile gecer kalan 4 dakikadada ne varsa anlatir ama bende tutmadi dedikleri 1 kez baktirdim maalesef cok ufak bisi harici hic tutan esas olaylardan bisiy yoktu üstelik ben fallari ask icinde baktirmiyorum esas konum is bos kalmasin diye askta soruyorum 2 sene oldu hala tutmuyor sadece sarayliya baktirdigim fallar son iki falim tutarli ve gidisat dedigi yönde idi. Oda artik herkesle enerjisi uyarmi uymaz mi bilmiyorum bile ama o bisileri bildi diyede hergün fal atmam fal isini cok abartmamizda bu yüzden ztn hergün fal mi olur ?

Maddi manevi zarara ugramamk icin fal atmayin derim atiyosanizda en aza indirin

Nesibe ve selenanın yeri gelip ücretsiz fal baktığını söyleyen benim.halada bu lafımın arkasındayım.ve söylemeyede devam ediyorum sadece para odaklı insanlarlar degiller.bu forumda çok sikı arkadaşlıklarda oluyor kendine yakın olanlar özeldende görüşüyorlar paylaşımlarda bulunuyorlar kimse çıkıp bana bedava baktı demek zorunda değil.ama bu net ve kesin.
kimsenin reklamını yapmıyorum ama haksızlıkta olsun istemem.herkez yaşadığını anlatıyor ve nesibede,selenada benim resmen beynimi okudular.hislerimi bana tekrar gösterdiler.gelecek çıkar çıkmaz bilemem ben ani ve geçmişi bildiklerini söylüyorum.adı enerji uyuşmasıysa evt benim enerjim onlarla uydu.
hala neden baktırıyoruz konusuna gelirsede eger. bu benim kendi tercihim çıkar çıkmaz olur olmaz bilemem.oda benim sorunum.

Hergün aynı kişiye fal tabiki yollanmazz.zaten hergün yollanılan falı kabul edende gerçekten para gözdür.mesela benimde saraulıyla çok ilginç belki emerjim 1 kelimesinde dahi uyuşmadı.ksilik analizinden tutta olaylara kadar tutarlı hiç bir sey yoktu.ama iyi biliyorumki çok emek vererek fal bakan bir yorumcu ve begeneni çok.

Ya bir suru sey diyolar bende atarim vir sürü birsey tutar..yok ya maddi acidanda kötü.o parayi git kendine harca.iste boşluğa düşünce yaptik bir hata..telefon faturam gelince aklim basima geldi.resmen ben yemedim sen ye yapıyoruz..bide ugursuzluk geliyor sanki..herkes gözünü acsin umutlarinla oynamasinlar kimsenin..niye avukatligi yapiliyor surekli bir kac kisinin...ne cikmis neyi bilmis madem cikti niye hala baktiriyorsun..falda onemli olan gelecegi bilmek ki ani bile bilemedi bende.gelecek icinde yuvarlak herkesin diyebilecegi birseyler dedi..bilse bildi deeim.enerji olayinada inanmiyorum.iyi falciysa bilir herkese bence...zaten burda reklamini yapiyorlar fake uyeliklerle...

Ne dedi ne cikti sana?niye sonuc yok..surekli ileri tarihler vererek umutlandiriyorlar bu hepsi icin gecerli.paraya önem vermese fal bakmaz parayla...guzel sistem olusturmus ama bravo.ne cok dalga geciyordur bizle.burayida okuyorlar hepsi...

Katiliyorm madem o kdr paragöz insan degiller o zamn daha dun bi arkdsmz falindan hic memnun klmdgini, geleckle alakli soylediklerini gectim kndsiyle ilgili tek bir tespitin bile tutmadgini hatta ve hatta ismini yzmasina ragmb kndsine baska bi ismle hitap ettgini bile soyledi. Mdem bu kdinda para hirsi yok niye haketmdgi parayi iade etmiyor. 40liradan bhsediyorz sonucta dimi

Kndi dsuncemi soyliym cok fzla dikkat cekiyorsn. Ne is diye sormadan da kndimi alamiyorm ? Bizde burda bzi insanlarin dedigini yasiyorz ama senin gbi fanatik gbi tutup toz kondrmamaya da calismiyrz. Daha aramzdan yeni bi reklm kokn harekt ckti zaten birde sen ckma bacım.

Yukaridaki sorumun cvbini da ozellikle senden bkliyorm ?

Ben söylediğiklerimin arkasinda duak icin cevap yazdım duruyorumda.çiktı çimadı olur olmaz bilemem ama anı ve geçmısı bildi dedim dikkatli okirsan zaten.ben an ve gećmiş hakkında dogru soyleyip beni memnun eden yorumcuyla yaşadıklarımı anlatirım.reklam yapmıyorum zaten topic icinde bilende biliyor beni bilmeyene kendimi ıspatlamak zorunda degilim.meden para oadesi yapmiyora gelirsek oda nesibenin bilecegi bir sey ama zaten iade etmedigini biliyorum.bakın tekrar yazıyorum ben reklam yapmıyorum yaşadıklarımı ve bildiklerimi aktarıyorum kimseninde fanı değilim.

Nazar değmiştir..

Kızlar durun bir bakalım boşuna tartışıyorsunuz, bir kere ne yazılırsa yazılsın ne söylenirse söylensin, reklam olsun veya olmasın falı çıksın yada çıkmasın bazı yorumcuların fanatiği çok çünkü danışanlarıyla aralarında güçlü bağ olan kişi bunlar falları süper çıkıyor deseniz de hiç çıkmıyor ne bu ya desenizde Nesibe, Saraylı, Selena, ne bileyim Rezzan ismi aklıma gelmeyen bir kaç kişi daha var her zaman favori yorumcu olarak kalacaktır, keza o insanları zaten bir alt yapısı var kemikleşmiş bir danışan sayısı var bunlar da eksilme hiç bir zaman olmaz

Nesibe mi bedava fal bakıyormuş???
Madem öyle bana baktığı fal tamamen yanlış durum analizi karakterim ben değil.. Durumu açıklayıp iade istediğimde falı iade etseydi bana o zaman!!!!

Canım Selanayı bilmem ama Nesibe bedava bakıcak okadar iyi niyetli bir kadın değil. Burayı oluyorsa da hiç kusura bakmasın. Resmen dalga geçmiş benle ya falı okudukça kızıyorum...

Bak reklm ypmiyor olabilirsn kimsenin gunhi lzm degil bna. Ama sen birde kndini karsidan gor. Anda gecmste sende bilmis diye cok bgnmis olabilirsn bzmde var burda bgndiklerimiz ana kndimizi savnmk icn parcalamiyorz senin gbi yada biri olmsz birsey soyleginde onu savunmk icn kndimizi atmiyorz ortaya cengaver gbi. Bk mesela bnim sarayliya 3.fal gnderism olmsz seyleer olsada kadinin dedigi herseyi yasadm, yasiyorm. Ama buraya gelip sarayliyi hic sevmdm bnde birsey bilemedi vs.. diyenlere de bugunden bugune bi kere bile cikip da onu savunmadm. Neden? Bni baskasiyla arasndaki muhbbt ilgilndrmz, seni de ilgilndrmesin. Sonra karsi taraftan sanki nesibe kankanmis! onu savunuyormus gbi duruyorsn.komik oluyor buda.

Paragoz olup olmamasina da sen karar veremzsn.o kdr emin konusuyorsn ki Bnde sana diyorum madem o kdr para delisi degil niye haketmedgi paranin ustune yatiyor diyorm?
Simdi boyle savunuyorsn ya umarm o arkdsn yasadgini gonderdgin bi diger falda nesibede yasarsin tbi knkan degilse

Nazar değmiştir..
Bilemem.
Eksilmesin tabi..Onlar paralarin sefasini surerken millet yazik otursun beklesin geri donucek sevgilim diye..

Ben iade istemedim basimin gözümün sadakasi olsun..

Ben iade istemedim basimin gözümün sadakasi olsun..

Ya kndimi cidden saf gbi hissettim bk nam-i diyar "nesibe" ve selena BEDAVA fal bkiyormus da bzm hbrmz yokms. Iyiki boyle aydnltici arkdslar varda aydnlaniyrz. Tuhhh bk gordn dunya para bosuna gtti bizm bileydik bedavadan atardik nesibecigime :)

Canım ben senin reklam yapmadığını biliyorummm. Özelden de konuşmuştuk senle zaten muhabbetimiz var..
Benim tepkim şu nesibeyle olan durumu anlatmama rağmen burda bu kadın paragöz değil bedavada fal bakar diye onu savunmannn

Bak sırf sana özel bana gönderdiği falı dinleticem.. O zaman anlayacaksın beni

Bilemem.

Eksilmesin tabi..Onlar paralarin sefasini surerken millet yazik otursun beklesin geri donucek sevgilim diye..

Canım onlar paranın sefasını sürer mi sürmez mi bilemem ama kafalarına silah dayayıp fal baktırmıyoruz ki arz talep meselesi içinde işini iyi yapan da olur, kötü yapan da hayatın her alanında her mesleğin de olduğu gibi

O da karakter meselesi canım
mesela saraylıhanım ilk fal bakımında memnun kalmadığında iade ediyor. Meşhur birkaç falcı da öyle..

Ben saraylıhanımı da beğenmemiştim fazla ama iade falan asla istemedim çünkü emek var hakikaten anlıyorsun onu.. Ve beğenmeme rağmen burda saraylıhanımı soranlara tavsiye ettim?? Çünkü bir emek bir his bir kaç detay vardı falda

Ben bir kere baktirdim populer kisilere

kızlar bende dun venusun fallarını dınledım ılkı cıkmıss tamamen oda bı kac ayı kapsıyor. ..ama hep yorumlar su yonde (hepsınde gecerlı) genıs bıır zaman dılımıne hıtap etmıyor bı kac aylık boyle boyle olucak soyle dıye acaba kartlar yuzunden mı :S bılemedım nyse sonrakı fallarda hep bır son yok yanı ben su anlık bır kopus gormuyorum dıyee devam edıyor gelıcekk yok,
anlık durumlar ..
yada bız soru sormayı bılmıyoruzz sonucta onlarda ınsan valla bısey dıyemıyorum aklım karıstıı
nesıbeye gelıncede ben kendı adıma bana cok yardımı olmustur sen ogrencısın dıye falımıda ıptal etmıstır ama bılmıyorum herkesın enerjısı farklı ıste selenaya bayılan var benımle uzaktan yakından alakası olmayan bır fal bakmıstı :Scıkmadıda ama cıkanda var ..
kızlar bu ınsanın kendı tercıhı bazen o kadar bunalıyorsun kı ıcını dokmek ıstıyorsun bırısı senı anlasın ıstıyorsun ztn fal cıkıp cıkmamasından cıkıyor olay o yuzden ve emınım kı hepsının burayı okudugunaaaa nıcklerımızde garıp bır sekılde bılıyorlar ..
.allah hepımıze akıl fıkır versın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…