- 18 Eylül 2014
- 2.012
- 993
- 163
Aynen canim ben bedava hic fal baktirmadim simdiye kadar...belki surekli yollasinlar diye vir iki soruyu cevapliyordurlar.cidden bilse bildi derim olumlu olumsuz...ama yok yani klasik seyler soyledi.hatta beklentim yüksek oldugu icin daha ilk cumlelerinde sokk oldum.benim karekterimin tam tersini soyledi..arkadaşımla dinledik güldük dediklerine.cok tatli dilli balım balim diyor olumlu konusuyor diye bence populer...
Bide madem cikiyor neden hala fal baktiriyor herkes mutlu son olmadi mi hala kac senedir...ben kaptirdigim paralarin ustune su içeyim.bide agirlik yapti bana..sanki fal baktirdim diye allah beni cezalandırdi.belki fal baktirarak gunaha giriyoruz ..ben kendi adima fal işini kapadim...bide falcıların surekki dini konusmalar yapmasi itici.cok inancli insan fal bakmaz..
Hergün aynı kişiye fal tabiki yollanmazz.zaten hergün yollanılan falı kabul edende gerçekten para gözdür.mesela benimde saraulıyla çok ilginç belki emerjim 1 kelimesinde dahi uyuşmadı.ksilik analizinden tutta olaylara kadar tutarlı hiç bir sey yoktu.ama iyi biliyorumki çok emek vererek fal bakan bir yorumcu ve begeneni çok.söylediklerine katiliyorum nesibe konusunda cok fanatikler vardi burda zaten topictende mutlu ayrilan yoktur fal baktirdigimiz dönem en kötü dönemlerim diyebilirim. son 3 aydir oda 2 tane fal cok degil sarayliya baktirdim baskada kimseye baktirmadim zaten bir tek insan olarakta onu begeniyorum .Ama sonucta herkes gibi ticaret yapiyorlar ve canim cicim laflari kullananlar ztn falin bi kismini harciyor 7 dk fal gelir cogu kiside nesibeden 3 dakikasi kendini tanitma özür vs ile gecer kalan 4 dakikadada ne varsa anlatir ama bende tutmadi dedikleri 1 kez baktirdim maalesef cok ufak bisi harici hic tutan esas olaylardan bisiy yoktu üstelik ben fallari ask icinde baktirmiyorum esas konum is bos kalmasin diye askta soruyorum 2 sene oldu hala tutmuyorsadece sarayliya baktirdigim fallar son iki falim tutarli ve gidisat dedigi yönde idi. Oda artik herkesle enerjisi uyarmi uymaz mi bilmiyorum bile ama o bisileri bildi diyede hergün fal atmam fal isini cok abartmamizda bu yüzden ztn hergün fal mi olur ?
Maddi manevi zarara ugramamk icin fal atmayin derim atiyosanizda en aza indirin
Ya bir suru sey diyolar bende atarim vir sürü birsey tutar..yok ya maddi acidanda kötü.o parayi git kendine harca.iste boşluğa düşünce yaptik bir hata..telefon faturam gelince aklim basima geldi.resmen ben yemedim sen ye yapıyoruz..bide ugursuzluk geliyor sanki..herkes gözünü acsin umutlarinla oynamasinlar kimsenin..niye avukatligi yapiliyor surekli bir kac kisinin...ne cikmis neyi bilmis madem cikti niye hala baktiriyorsun..falda onemli olan gelecegi bilmek ki ani bile bilemedi bende.gelecek icinde yuvarlak herkesin diyebilecegi birseyler dedi..bilse bildi deeim.enerji olayinada inanmiyorum.iyi falciysa bilir herkese bence...zaten burda reklamini yapiyorlar fake uyeliklerle...söylediklerine katiliyorum nesibe konusunda cok fanatikler vardi burda zaten topictende mutlu ayrilan yoktur fal baktirdigimiz dönem en kötü dönemlerim diyebilirim. son 3 aydir oda 2 tane fal cok degil sarayliya baktirdim baskada kimseye baktirmadim zaten bir tek insan olarakta onu begeniyorum .Ama sonucta herkes gibi ticaret yapiyorlar ve canim cicim laflari kullananlar ztn falin bi kismini harciyor 7 dk fal gelir cogu kiside nesibeden 3 dakikasi kendini tanitma özür vs ile gecer kalan 4 dakikadada ne varsa anlatir ama bende tutmadi dedikleri 1 kez baktirdim maalesef cok ufak bisi harici hic tutan esas olaylardan bisiy yoktu üstelik ben fallari ask icinde baktirmiyorum esas konum is bos kalmasin diye askta soruyorum 2 sene oldu hala tutmuyorsadece sarayliya baktirdigim fallar son iki falim tutarli ve gidisat dedigi yönde idi. Oda artik herkesle enerjisi uyarmi uymaz mi bilmiyorum bile ama o bisileri bildi diyede hergün fal atmam fal isini cok abartmamizda bu yüzden ztn hergün fal mi olur ?
Maddi manevi zarara ugramamk icin fal atmayin derim atiyosanizda en aza indirin
Ne dedi ne cikti sana?niye sonuc yok..surekli ileri tarihler vererek umutlandiriyorlar bu hepsi icin gecerli.paraya önem vermese fal bakmaz parayla...guzel sistem olusturmus ama bravo.ne cok dalga geciyordur bizle.burayida okuyorlar hepsi...Nesibe ve selenanın yeri gelip ücretsiz fal baktığını söyleyen benim.halada bu lafımın arkasındayım.ve söylemeyede devam ediyorum sadece para odaklı insanlarlar degiller.bu forumda çok sikı arkadaşlıklarda oluyor kendine yakın olanlar özeldende görüşüyorlar paylaşımlarda bulunuyorlar kimse çıkıp bana bedava baktı demek zorunda değil.ama bu net ve kesin.
kimsenin reklamını yapmıyorum ama haksızlıkta olsun istemem.herkez yaşadığını anlatıyor ve nesibede,selenada benim resmen beynimi okudular.hislerimi bana tekrar gösterdiler.gelecek çıkar çıkmaz bilemem ben ani ve geçmişi bildiklerini söylüyorum.adı enerji uyuşmasıysa evt benim enerjim onlarla uydu.
hala neden baktırıyoruz konusuna gelirsede eger. bu benim kendi tercihim çıkar çıkmaz olur olmaz bilemem.oda benim sorunum.
Sellenada nasibede kankaniz degil ayrica bedava falda bakarlar lafini hic kabul etmiyorum
Bu ikiisini koruma kampanyasini kim baslatti bilmiyirum ama falcilara fanatik bicimde kapilmayin baglanmayin onlarda normal insan ayrica oyle her gordugu dogrudur diye biside yok cogu kimsenin uzun vadeli ask meskle alakali fallari hic tutmadi bunu bilen biliyor abartmayin
Nesibe ve selenanın yeri gelip ücretsiz fal baktığını söyleyen benim.halada bu lafımın arkasındayım.ve söylemeyede devam ediyorum sadece para odaklı insanlarlar degiller.bu forumda çok sikı arkadaşlıklarda oluyor kendine yakın olanlar özeldende görüşüyorlar paylaşımlarda bulunuyorlar kimse çıkıp bana bedava baktı demek zorunda değil.ama bu net ve kesin.
kimsenin reklamını yapmıyorum ama haksızlıkta olsun istemem.herkez yaşadığını anlatıyor ve nesibede,selenada benim resmen beynimi okudular.hislerimi bana tekrar gösterdiler.gelecek çıkar çıkmaz bilemem ben ani ve geçmişi bildiklerini söylüyorum.adı enerji uyuşmasıysa evt benim enerjim onlarla uydu.
hala neden baktırıyoruz konusuna gelirsede eger. bu benim kendi tercihim çıkar çıkmaz olur olmaz bilemem.oda benim sorunum.
Ben söylediğiklerimin arkasinda duak icin cevap yazdım duruyorumda.çiktı çimadı olur olmaz bilemem ama anı ve geçmısı bildi dedim dikkatli okirsan zaten.ben an ve gećmiş hakkında dogru soyleyip beni memnun eden yorumcuyla yaşadıklarımı anlatirım.reklam yapmıyorum zaten topic icinde bilende biliyor beni bilmeyene kendimi ıspatlamak zorunda degilim.meden para oadesi yapmiyora gelirsek oda nesibenin bilecegi bir sey ama zaten iade etmedigini biliyorum.bakın tekrar yazıyorum ben reklam yapmıyorum yaşadıklarımı ve bildiklerimi aktarıyorum kimseninde fanı değilim.Katiliyorm madem o kdr paragöz insan degiller o zamn daha dun bi arkdsmz falindan hic memnun klmdgini, geleckle alakli soylediklerini gectim kndsiyle ilgili tek bir tespitin bile tutmadgini hatta ve hatta ismini yzmasina ragmb kndsine baska bi ismle hitap ettgini bile soyledi. Mdem bu kdinda para hirsi yok niye haketmdgi parayi iade etmiyor. 40liradan bhsediyorz sonucta dimi
Kndi dsuncemi soyliym cok fzla dikkat cekiyorsn. Ne is diye sormadan da kndimi alamiyorm ? Bizde burda bzi insanlarin dedigini yasiyorz ama senin gbi fanatik gbi tutup toz kondrmamaya da calismiyrz. Daha aramzdan yeni bi reklm kokn harekt ckti zaten birde sen ckma bacım.
Yukaridaki sorumun cvbini da ozellikle senden bkliyorm ?
Nazar değmiştir..Nesibe ye fal attim.simdi bir sürü kisi kizicak bana belki ama gerçekten kötüydü.o kadar ovulen kadin bu mu dedim.bence bu kadinin burda ajanlari var.bana cikti şöyle böyle deyince hepimiz atliyoruz..
Bi kere benim karekterimi bile analiz edemedi..surekli sen şöyle iyisin böyle iyisin tamam eyvallah da ben o kadar iyi biri degilim..sen şuna önem vermezsin dedi ki o dedigi sey benim hayatimda en önem verdigim şey.bir olumlu gelisme olcak sonrasi olumsuz dedi..bence o olumlu gelismede olmayacak.hayatima yeni giricek birinden bahsetti.bir kadin tanistiracak vs klasik tarih verdi..uzun bir tarih..salladi yani...cok şaşırdım..bence duruma göre fal bakiyor..durum iyi gibiyse iyi olumlu kötüyse olumsuz konusuyor...
Ben söylediğiklerimin arkasinda duak icin cevap yazdım duruyorumda.çiktı çimadı olur olmaz bilemem ama anı ve geçmısı bildi dedim dikkatli okirsan zaten.ben an ve gećmiş hakkında dogru soyleyip beni memnun eden yorumcuyla yaşadıklarımı anlatirım.reklam yapmıyorum zaten topic icinde bilende biliyor beni bilmeyene kendimi ıspatlamak zorunda degilim.meden para oadesi yapmiyora gelirsek oda nesibenin bilecegi bir sey ama zaten iade etmedigini biliyorum.bakın tekrar yazıyorum ben reklam yapmıyorum yaşadıklarımı ve bildiklerimi aktarıyorum kimseninde fanı değilim.
Nesibe mi bedava fal bakıyormuş???Nesibe ve selenanın yeri gelip ücretsiz fal baktığını söyleyen benim.halada bu lafımın arkasındayım.ve söylemeyede devam ediyorum sadece para odaklı insanlarlar degiller.bu forumda çok sikı arkadaşlıklarda oluyor kendine yakın olanlar özeldende görüşüyorlar paylaşımlarda bulunuyorlar kimse çıkıp bana bedava baktı demek zorunda değil.ama bu net ve kesin.
Ben söylediğiklerimin arkasinda duak icin cevap yazdım duruyorumda.çiktı çimadı olur olmaz bilemem ama anı ve geçmısı bildi dedim dikkatli okirsan zaten.ben an ve gećmiş hakkında dogru soyleyip beni memnun eden yorumcuyla yaşadıklarımı anlatirım.reklam yapmıyorum zaten topic icinde bilende biliyor beni bilmeyene kendimi ıspatlamak zorunda degilim.meden para oadesi yapmiyora gelirsek oda nesibenin bilecegi bir sey ama zaten iade etmedigini biliyorum.bakın tekrar yazıyorum ben reklam yapmıyorum yaşadıklarımı ve bildiklerimi aktarıyorum kimseninde fanı değilim.
Bilemem.Nazar değmiştir..
Eksilmesin tabi..Onlar paralarin sefasini surerken millet yazik otursun beklesin geri donucek sevgilim diye..Kızlar durun bir bakalım boşuna tartışıyorsunuz, bir kere ne yazılırsa yazılsın ne söylenirse söylensin, reklam olsun veya olmasın falı çıksın yada çıkmasın bazı yorumcuların fanatiği çok çünkü danışanlarıyla aralarında güçlü bağ olan kişi bunlar falları süper çıkıyor deseniz de hiç çıkmıyor ne bu ya desenizde Nesibe, Saraylı, Selena, ne bileyim Rezzan ismi aklıma gelmeyen bir kaç kişi daha var her zaman favori yorumcu olarak kalacaktır, keza o insanları zaten bir alt yapısı var kemikleşmiş bir danışan sayısı var bunlar da eksilme hiç bir zaman olmaz
Ben iade istemedim basimin gözümün sadakasi olsun..Nesibe mi bedava fal bakıyormuş???
Madem öyle bana baktığı fal tamamen yanlış durum analizi karakterim ben değil.. Durumu açıklayıp iade istediğimde falı iade etseydi bana o zaman!!!!
Canım Selanayı bilmem ama Nesibe bedava bakıcak okadar iyi niyetli bir kadın değil. Burayı oluyorsa da hiç kusura bakmasın. Resmen dalga geçmiş benle ya falı okudukça kızıyorum...
Ben iade istemedim basimin gözümün sadakasi olsun..
Canım ben senin reklam yapmadığını biliyorummm. Özelden de konuşmuştuk senle zaten muhabbetimiz var..Ben söylediğiklerimin arkasinda duak icin cevap yazdım duruyorumda.çiktı çimadı olur olmaz bilemem ama anı ve geçmısı bildi dedim dikkatli okirsan zaten.ben an ve gećmiş hakkında dogru soyleyip beni memnun eden yorumcuyla yaşadıklarımı anlatirım.reklam yapmıyorum zaten topic icinde bilende biliyor beni bilmeyene kendimi ıspatlamak zorunda degilim.meden para oadesi yapmiyora gelirsek oda nesibenin bilecegi bir sey ama zaten iade etmedigini biliyorum.bakın tekrar yazıyorum ben reklam yapmıyorum yaşadıklarımı ve bildiklerimi aktarıyorum kimseninde fanı değilim.
Bilemem.
Eksilmesin tabi..Onlar paralarin sefasini surerken millet yazik otursun beklesin geri donucek sevgilim diye..
O da karakter meselesi canımCanım onlar paranın sefasını sürer mi sürmez mi bilemem ama kafalarına silah dayayıp fal baktırmıyoruz ki arz talep meselesi içinde işini iyi yapan da olur, kötü yapan da hayatın her alanında her mesleğin de olduğu gibi
Ben bir kere baktirdim populer kisilereCanım onlar paranın sefasını sürer mi sürmez mi bilemem ama kafalarına silah dayayıp fal baktırmıyoruz ki arz talep meselesi içinde işini iyi yapan da olur, kötü yapan da hayatın her alanında her mesleğin de olduğu gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?