- 12 Ekim 2009
- 1.937
- 4.723
- 163
O da karakter meselesi canım
mesela saraylıhanım ilk fal bakımında memnun kalmadığında iade ediyor. Meşhur birkaç falcı da öyle..
Ben saraylıhanımı da beğenmemiştim fazla ama iade falan asla istemedim çünkü emek var hakikaten anlıyorsun onu.. Ve beğenmeme rağmen burda saraylıhanımı soranlara tavsiye ettim?? Çünkü bir emek bir his bir kaç detay vardı falda
Arkadaşlar burada amaç zaten tecrübelermizi paylaşmak olumlu ya da olumsuz fakat ölümüne savunmayıda açıkçası dikkate almıyorum. Biz burada belki savunma ya da tartışma nedeniyle istemeden de olsa birbirimizi kırarken onlar hayatlarına devam ediyo. Herkes kendince birilerine baktırıyo ben de tabiki öyle ama dünde dedim, birine çıkan birine çıkmayabilir. Nesibenin bana baktığı fal fiyaskoydu şok olmuştum ama kuzenime tutmuş mesela (geçmiş ağırlıklı ve an ile ilgili bir kısım, gelecek meçhul ama burada da çoğunlukla onun fallarında geçmiş ve anda iyi olduğu yazıyo geleceği tutturdu diyene pek rastlamadım). Benim patlamayan 4 falım var o dört kişinin sonucu da yılbaşına doğru belli olacak mesela ama hiç bir falcıyı da burada kıyasıya savunamam çünkü bana tutan başkasına tutmaz, başkasına tutan bir diğerine tutmaz. Fikirlere saygı duymak lazım. Araya reklamcılar kaynayıp kötü niyetle hareket etse de içimizdeki iyi niyetle paylaşım yapanları da olumsuz bulduğunu özgürce yazdı diye de eleştirmemek lazım. Bende liste yaptım ve paylaştım bu da fikir olsun diye ama asla illa şu diyemem. Benim fallarda geçmişi iyi bildi bilgisine ihtiyacım yok çünkü ben de biliyorum geçmişi salak değilim sonuçta. An ile ilgili işte bak o gerekli çünkü anı yaşarken gözümüzden kaçanlara dikkat çekebilir ve an ile ilgili soru işaretlerini ortadan kaldırır ki bu benim için önemli ha sonra da gelecek kısmı geliyor. O yüzden aaa geçmişi bildi diye bi falcıya ben iyi diyemem onu bende biliyorum ve geçmişe yapacak birşey yok ama an ile ilgili ve gelecek ile ilgili elimizden birşeyler gelebilir bunları bilmek isterim. Ben yaklaşık bir yıldır her falcıda gerçekten karşı tarafın beyninde olanları duymak istedim hepsi fostu, yuvarlaktı, sadece bir tanesi resmen annesi olsa bu kadar anlatabilir diyebildiğim çıktı beklemedeyim sonucu. Yani arkadaşlar bana falancının falı çıktı diyenler (geçmiş ve an ağırlıklı çıkanlar burada görüldüğü üzere) hayır yaaa ben senin dediğine baktırdım hiç de iyi değil diye bence kimseyi kırmasın, bir başkası da ona tutturmuştur sen beğenirsin ya da beğenmezsin. Ama kimse bi falcı için burada ne reklam yapsın ne de öz kardeşiymiş gibi kendini paralasın neticede hepimiz para ödüyoruz yeri geliyor alacaklarımızı erteleyip fala yatırıyoruz. Zaten herkesin mutabık olduğu ve geleckteki herşeyi çok iyi bilmiş biri olsa fala yatıracağımız parayı bi havuzda toplayıp maaşa bağlar sadece ona baktırırdık değil mi :)))
aynen valla durum bu ben de yılbaşına kadar beklicem. patlarsa başkalarını denicem ama patlamazsa kime baktıracağım belli ve içimden bir histe gerçekten patlamayacak diyo . baktırma bitanem tut kendinialacaklarımı erteleyıp dedın kalpıme bısey oturduvalla dunn kendıme nasıl kzıdım begendıgım seylerı alamdım bıdee ustune fatura odedım aglıycaktımm dusununce gercekten gelıcek tamamen cıktı dıyebılcegım bır ınsan var bendede ama ıste onuda sevmeyını tutmadı dıyenı var bırbırmızı kırmayalımmmm ztn bu falcının bılıp bılmemesı olayından cıktı bence bızım falkolıklıgımıze dondu olay kkendımızı tutmayı bılmıyoruz ben kendıme soz verdım ınsallah subata kadar baktırmıycam baktırmazsam ztn ererımm kesın bır daha hıcc baktırmamm ( yalannnnn soyluyor burdaaa )
Tmm canm.aslında boşu boşuna bir birimizi kırıyoruz.ben sadece bildiğımı gorduğümü paylaştım.deli gibi savunugor görünmusüm.demedimki bana cıktı dedikleri.anı ve geçmişi gördükleri için paylaştım sabahada bir dunya laf çıktı karşıma.bende cevap verdim canım tarafıma dönük olduğu için.kirıcı olduysa kızlar kusirabakmayın.sahsıma dönük uazilara cevap verdim. Ve canım ben neCanım ben senin reklam yapmadığını biliyorummm. Özelden de konuşmuştuk senle zaten muhabbetimiz var..
Benim tepkim şu nesibeyle olan durumu anlatmama rağmen burda bu kadın paragöz değil bedavada fal bakar diye onu savunmannn
Bak sırf sana özel bana gönderdiği falı dinleticem.. O zaman anlayacaksın beni
Tamm canım bekliyorumCanım ben senin reklam yapmadığını biliyorummm. Özelden de konuşmuştuk senle zaten muhabbetimiz var..
Benim tepkim şu nesibeyle olan durumu anlatmama rağmen burda bu kadın paragöz değil bedavada fal bakar diye onu savunmannn
Bak sırf sana özel bana gönderdiği falı dinleticem.. O zaman anlayacaksın beni
40 yapmis nesibem.ah nesibem ah.iyiki 30 kagitken atmisim fal.ben kimseyi kotulemem fali cikti cikmadi diye ama bu kadin sisirildigi icin bunlari yazma zorunda hissettim kendimi...hani göklere cikariliyor diye yazdim...neyse herkesin bilecegi is parasi cok olan baktirsin kaptirsin paralarini.bir gun akli basina gelir insanlarin nasil olsa bak bunu yaziyorum buraya ..buda benim gelecekle ilgili tahminim...Ya kndimi cidden saf gbi hissettim bk nam-i diyar "nesibe" ve selena BEDAVA fal bkiyormus da bzm hbrmz yokms. Iyiki boyle aydnltici arkdslar varda aydnlaniyrz. Tuhhh bk gordn dunya para bosuna gtti bizm bileydik bedavadan atardik nesibecigime :)
Canm rahia ya bende baktırdım.oda aynı seyleri söyledi diger yorumcularla bire bir aynı nerdeyseaynen valla durum bu ben de yılbaşına kadar beklicem. patlarsa başkalarını denicem ama patlamazsa kime baktıracağım belli ve içimden bir histe gerçekten patlamayacak diyo . baktırma bitanem tut kendiniparamla rezil oldum olayı bizimkisi :) ona baktır buna baktır derken paramızla hem mutsuz hem rezil oluyoruz :))) bekleyelim bi taşlar yerine otursun
Canm rahia ya bende baktırdım.oda aynı seyleri söyledi diger yorumcularla bire bir aynı nerdeysebu ay benim netlesicek bence hepsi gelecekte patlıycak
canım canlı sohbet cidden farklı oluyor.ve sanki beynine giriyorlar eremde bende öyleydi.ve oda keremde inanılmaz iddealılar.kesin olucak diyorlar ve kesin ilk gelişme bu ay tam sonuç şubatta.ama benim durum çok karışık canım.patlarsa sevinirmiyim üzülürmüyüm inan bilmiyorum.ama şaşmaz baktırdıgım her falda ilk olay için kesin diyor hepsi ama hepsi.biride çıkıp hayır böyle bir şey olmuycak demedi.yazıyorum aklıma gelenleri baktırdıklarımı.İşte patlarsa onu da paylaşıcam ben de şimdlik 4 patlamayan var aynı tarihi veren ama rania ilk baktırdığımda ne dediyse aynen yaşayarak devam etmişim ve içimden bir ses ona güven diyo bakalım benim az kaldı yani yılbaşına kadar (Aralık son hafta) şafak sayacam :))) patlarsa dördü birden patlayacak ama şu dikkatimi çekti canlı sohbete geçmiş ya? sürede uzun olunca aklıdakileri sordum valla beynine girdi resmen ondan dolayı da bi güven var ama işte dediğim gibi süre dolsun patlar mı patlamaz mı buradan zaten mutlaka duyururum canım :)
Ben işte keremi buradan duydum ama o siteye küsünce açıkçası gimredim, baktıran arkadaşların memnuniyetini buradan okudum ama geçmiş fallarımı okuyunca her şeyiyle bilmiş raniayı fark ettim ve onun dediği gibi yaşamışım meğer ama ben de maalesef bir çoğumuz da olduğu gibi aman şuna da baktırayım, ay bak bir de şu varmış dur ona da baktırayım derken çorbaya döndü :) siteye bakınca canlı sohbete geçmiş olduğunu da görünce tereddüt ettim açıkçası ama tam 1 saat baktırma şansım oldu, ğer onun dediği gibi yaşamamış olsaydım belki önümüzdeki süreçte ben de keremi deneyebilirdim hani süre de iyiydi arkadaşların dediği gibi ama gerek kalmadı şimdilik. Ha şu da var benim patlamamış dört falım yılbaşına kadar patlarsa zaten fallık bi durum kalmıyo bende bir de öyle bi durum var ha patlamazsa bana gerçekten hayatıma kimin ışık tutabileceğini en azından artık biliyorum hani kafama birşey takıldığında. Ama tabi temennim Allah hepimizin dileklerini gerçekleştirsin de bizler de şu fallardan kurtulmuş olalım :))))canım canlı sohbet cidden farklı oluyor.ve sanki beynine giriyorlar eremde bende öyleydi.ve oda keremde inanılmaz iddealılar.kesin olucak diyorlar ve kesin ilk gelişme bu ay tam sonuç şubatta.ama benim durum çok karışık canım.patlarsa sevinirmiyim üzülürmüyüm inan bilmiyorum.ama şaşmaz baktırdıgım her falda ilk olay için kesin diyor hepsi ama hepsi.biride çıkıp hayır böyle bir şey olmuycak demedi.yazıyorum aklıma gelenleri baktırdıklarımı.
BİNNAZ: dalya,maya,alev,selin,ayse.kerem,bilge,rania simge
TELLWE:kiraze 2 kere baktırdım 2 sindede aynı şeyi söyledi kahve ve tarot,yağmur,selena,barkiel 2 kere baktırdım kahve ve tarot 2.sinde ucu açıktı ama ilk olaya yorumu degişmedi yine kesin dedi.luna,naz,
falsepeti: nesibe
falalem:merve,rezzan
ve ilkay gür
ne çok baktırmışım şimdi liste net çıktı ortaya
hepsi ama hepsi bu ay bir olay yaşanacak diyor.hepsi 2015 te sonuna dogru hayatın degişicek farklı kararlar alıcaksın diyor.ama ortak olmayan yorumları ilk olayın gelişim ve sonuç bölümü.allah yardımcımız olsun artık hayatlarımız br şekilde düzene girsede artık ihtiyaç duymasak fallara yaaa .
Canim valla merakla bekliyorum falini insallah cikar bende denerim keremi ben begenmistim canli falda evet cokta inanmamak lazim bosa umutlanmiyoruzdur insallah :)Ben işte keremi buradan duydum ama o siteye küsünce açıkçası gimredim, baktıran arkadaşların memnuniyetini buradan okudum ama geçmiş fallarımı okuyunca her şeyiyle bilmiş raniayı fark ettim ve onun dediği gibi yaşamışım meğer ama ben de maalesef bir çoğumuz da olduğu gibi aman şuna da baktırayım, ay bak bir de şu varmış dur ona da baktırayım derken çorbaya döndü :) siteye bakınca canlı sohbete geçmiş olduğunu da görünce tereddüt ettim açıkçası ama tam 1 saat baktırma şansım oldu, ğer onun dediği gibi yaşamamış olsaydım belki önümüzdeki süreçte ben de keremi deneyebilirdim hani süre de iyiydi arkadaşların dediği gibi ama gerek kalmadı şimdilik. Ha şu da var benim patlamamış dört falım yılbaşına kadar patlarsa zaten fallık bi durum kalmıyo bende bir de öyle bi durum var ha patlamazsa bana gerçekten hayatıma kimin ışık tutabileceğini en azından artık biliyorum hani kafama birşey takıldığında. Ama tabi temennim Allah hepimizin dileklerini gerçekleştirsin de bizler de şu fallardan kurtulmuş olalım :))))
İnşallah canım işte benim patlamayan 4 faldan en çok da ranianınkini bekliyorum çünkü başından buyana herşeyiyle o tutturmuş bende ha patlarsa da zaten burada yazarım amaaaaa patlamazlarsa davul zurna eşliğinde sizlerle paylaşırım mutluluğumu :)))Canim valla merakla bekliyorum falini insallah cikar bende denerim keremi ben begenmistim canli falda evet cokta inanmamak lazim bosa umutlanmiyoruzdur insallah :)
yaa ben de o yetiştiren takipçilere kılım ! kardeşim, nesibenin enerjisini düşürmek için mi yapıosunuz bunu siz nasıl takipçisiniz anlamadım ben?? ben olsam asla olumsuz bir şey okusun-görsün sevdiğim kişi istemem.. yani ben de işin bu boyutunu anlamıyorum hiç
seveni de olacak eleştireni de olacak.. iyice paranoyak yaptınız kadını ispiyonlarla.. ben şurda olumsuz bişey yazmadığım halde benden bile şüphelendi ve falımı iade etti nesibe... hep sevip sayıcam ben onu sonuç ne olursa olsn ama yanlış aksettirilen bir şey varsa da ona, o kişilere hakkımı helal etmiyorum. biz zaten nesibeyle fallarımda konuşurduk, şu neden böyle oldu-olmadı şeklinde.. 3. kişiler aklını karıştırıyor artık bundan eminim.
Bence buradan ekran görüntüsü alan arkadaşlarda kendi ahlaki durumunu sorgulasın. Parayla dostluk olmaz. Ha ben derdimi anlatıyorum dost olduk dertleşiyoruz diyenler o halde çevrelerinde derleşecek dostlarının neden olmadığını sorgulasın. Parayla kurulan dostluk olmaz kimse kusura bakmasın. Burada herkes olumlu olumsuz fikrini yazma hakkına sahiptir fakat fesatlıkla kötü niyetle ekran görüntüleri alıp fitne tohumları ekenler insanlıklarını sorgulasın. Bunu sanal ortamda yapanlar kusura bakmasınlar gerçek hayatta zaten nasıl olduklarını tahmin etmek zor olmaz. Allah böyle fitneci ve fesat insanlardan korusun. Sizler saygı duymayı öğrenemedikçe kimseden saygı beklemeyin bence (sözüm laf yetiştiren, ekran görüntüsü alanlara)Nesibem burayi okumus hemen faceden aciklama yapmış...ay ne güldüm...hemen tutusmus iki olumsuz yorum duyunca...bide bana yetistirdiler diyor takipcileri icin.nesibecim bak olumsuz konuştum kirildilar falan diyorsun bana olumsuz konusmadin sadece dedigin seyin olmayacagini biliyorum dedim.karekterimle alakasız hatta cok olumlu seyler dedin ama o kisinin benle ilgisi yok dedim.bilerek face duvarına baktim cidden okumussun ve aciklama yapmışsın saka gibi.seni begenmeyenlerin olmasi normal sekerim.sen dunya tatlisi iyi bir insansan elestiriyi kabul ediceksin...super falciyim diye ortalarda gezinmeyecwksin...emi balim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?