Binnaz Abla

Hayır yani niye söylüyorlar ki :) biz burda hakaret etmiyoruz aksi olsa zaten banlanırdık.. Bu topic fal deneyimlerimizi fikirlerimizi paylaşmak için açıldı

ya o kadın zaten parasının hakkını alarak bakımını yapıyor, gereksiz övgülerle veya gereksiz şişirmelerle fallara olumlu yorum katacak veya daha uzun yorumlayacak biri değil.. ben bu kısmı çözemiyorum dertleri ne yetiştirenlerin ? cidden amaç ne? enerjisini düşürmek mi ? belli ki etkilniyor böyle şeylerden.. e o zaman ?? son zamanlarda bir sürü kişiye böyle iadeler yaptığını duydum... yazık değil mi ?

Nesibe siteye ilk katılığında fal atanlardan biriyim, o günden bu zamanlara dek hep yanımda oldu. ben hep aramızda farklı bir bağ olduğunu düşünürdüm, kızkardeşim gibiydi benim için. ama dediklerinden çıkmayan olunca da kendisine de demişimdir burada da şu çıktı ama şu olmadı demişimdir..

burada selana da eleştirildi, madamsalu da, saraylı da, venüs de.. çoğu gelip kendisi kendini anlattı.. ama birilerinin yetiştirmesi doğru değil.. son sözüm budur.. takipçilerine son tavsiyem; eğer bu kızın sonunda iyice enerjisini düşürmek istiyorsanız aynen devam edin.. çünkü hislerim giderek insanlara şüpheyle yaklaştığını söylüyor haklı olarak.

Kizlar ben birsey anlamadim bu işten.ekran görüntüsü cekip gondermisler ..bence kendiside okudu girdi siteye belkide uye burda hersey olabilir..bide diyor onlarin kim oldugunu biliyorum ..sanki gizledik kendimizi...begenmedik dedik diye kul hakkina girer vs deyip bizi aptal yerine niye koyuyor ki bu kadin..kul hakkini cok düşünüyorsa falda bakmasin o zaman.....madem iyi falci bir iki olumsuz seyden etkilenmez zaten...

şimdi açıp baktım ne yazmış nesibe diye, nesibe'nin yazdıklarından aynen aktarıyorum..

"Gerçek isminizi söyleyenler oluyor, kötü niyetli değil ama beni sizden daha fazla düşünen takipçilerim var..."

Nesibecim sen bu insanlardan kurtul öncelikle çok samimi önerimdir.. bunlar dost değil.. azıcık hislerim varsa asla dost olamazlar böyle insanlar.. wallahi allah sizin takipçi yerine düşman versin daha iyi diyorum !! allah sizleri bildiği gibi yapsın..
şurda gerçek adımı-sanımı bilen arkadaşım yok, ben bu duruma üzüleyim mi sevineyim mi bilemedim..

Hayır yani niye söylüyorlar ki :) biz burda hakaret etmiyoruz aksi olsa zaten banlanırdık.. Bu topic fal deneyimlerimizi fikirlerimizi paylaşmak için açıldı
Ya cok ovuldu.kac gün bekledim fal gönderdim.sonra fal gelince bu ne yaa oldum..sasirdim geldim paylastim.suc mu?burdan topluyor sadece bence nusterilerini ondan boyle tutustu..neyse Isteyen istediğine baktirsin sacsin parasini...burda kimse trilyoner degil ondan üzülüyorum insanlara...ben uyarimi yaparim gerisi ilgilendirmez beni..

aynısı banada oldu urmınacım ve gercekten sasırmıstım neden dıyee ..
ınsanın enerjısını dusurmeye ne hakkınız var gercekten anlamıyorumm

ztn dun baktım arkdaşımın facenden gırıp kadın yazmıs bana yetıstırmeyın dıye aynı seylerı yasamak ıstemıyorum demıs
o kısınınde az cok kım oldugunu anladımm oda kendını bılıyordur yenı uye falanda degıl reklamcıda oldugunu sanmıyorum ama bır doktora basvurmasını tavsıye edıyorum kendıne normal ınsan davranısları degıl bular bu kadar fala kaptırmayın kendınızı bende dıyorum bazen terabı gbı gelıyor guc buluyor ınsan ama bazı arkdaşların gercekten bır terabıye ıhtoyacı var ..karsımızdakıde bır ınsan hatalarıylaa yada tutup tutmasayla sahsen ben kendısını sevıyorumm ve deger verıyorum cunku oda ınsan ve bınlerce kısıyle ugrasıyorr ..

ınsanlar garıp burda cok sahıt oluyorum kotuleyıp telwedee nolur bana bak dıyenler yada baska sekıldede sahıt oldum,ben gercekten anlamıyorum bı kac saygı duydugum ve sevdıgım ınsan dısında kımseyede guvenmıyorum artık onlarda kendılerını bılıyorlar canlar degmez boyle ınsanlar ıcın tartısmalara gırmeye :)

hayır yanı neden boyle seylere gerek duyuyorsunuz kı ala hepsıde burayı acıp okuyor ztn okuyada bılır bır ıs yapıyor methedılmek ınsanın hosuna gıder yada elestırılmek kendındekı eksıklerı gorur kı (nesıbenın duygusal bır ınsan oldugunu dusunuyorum bu yuzden etkılenıyor belkıde daha cok) kımse burda kotu bıseyde demedı nesıbenın gercekten enerjısını dusuruyor boyle ınsanlar bence onlara bakmayı kessın !!

Canım şüphelendiğin kişiyi yaz lütfen, kimse zan altında kalmasın.

Gercek adimizi anca kendi biliyor..yalana bak ya..cunku ismimizle uyeyiz o siteye...bu sitede nicklerimiz var .kimse bu sitede kendi ismiyle uye degil.kim bilecek ismimizi ona soyleyecek ..yalana bak

Ben kendisine bir defa baktırdım benimki fos çıktı ama kuzenim memnun fakat her ne olursa olsun laf yetiştiren, sinsi, fesat insanlara hayatımda hiç yermedim. Allah hep öyle içi kötülerden korudu bugüne kadar çünkü bu tipler herkese maskeyle yaklaşıp birilerini kandırabilir ama herşeyi gören Allah var. Bu insanlar kendi kalplerinin karanlığında dilerim bir gün boğulup kalmazlar. Burada o kadar insanı zan altında bırakıp fitne tohumlarıyla asla muradınıza eremezsiniz hayatınızda çünkü kötülük er ya da geç sahibine döner. Benim nesibeye fal baktırma derdim yok ama kaçtır burada denk geliyorum buradan ekran görüntüleri ya da mesajların taşındığını okuyorum ve midem bulanıyo. şimdi burada reklam yapanları, sahte isimlerle kendini pazarlayan falcıları kovmaya çalışırken birde fitnecilerle uğraşıcaz yani. Allahtan korkmuyosunuz bari kendinizden utanın. Allah'a havale ediyorum böyle insanları, o bilir kötü kalplilere ne yapacağnı... Olumlu olumsuz herkes dilediğini paylaşır bu neyin kafası? yeryüzüne kahin indi de biz mi bilmiyoruz? Burada herkes derdinden fal baktırıyor, laf yetiştirenler o insanlara bi kazık daha atarak morallerini bozmaya çalışıyor haa sanmayınki bunu yapanlar mutlu olur :))) şu hayatta çok örnekler var, herşey öbür tarafa kalmıyo...

Suç değil..Değil de kim suçladı sizi beğenmediğiniz için? O kısmı atladım ben. Yani bir tartışmadır gidişyor ama ortada sebep yok.

neyse ne kızlar,, bu işin cılkı çıktı.. ben daha da bu foruma yorum yapmam.. şurdan tanıdğım ve sevdiğim bir kaç kız var, onlarla paylaşıcam bundan sonraki yorumlarımı .. gerçekten böyle sinsi insanlarla birlikte yazışıyorsak da dediğim gibi "bir fal uğruna yaranmak uğruna" birilerini satan, gün gelir seni-beni de satar.. kaldı ki her yorumumuzu da açık açık yazıyoruz.. kim neyi satıyor onu da anlamadım.. dediği gibi işin suyu çıktı..

Suç değil..Değil de kim suçladı sizi beğenmediğiniz için? O kısmı atladım ben. Yani bir tartışmadır gidişyor ama ortada sebep yok.
tatlım sen nesibenin sabah paylaştığı yazıyı bir oku istersen.. burada beğenmeyen bazı arkadaşlar oldu, biri iade istemiş en son ona iade vermemişti biri de beğenmediğini ifade etmiş.. ondan sonra o paylaşımı yapmış..sence de manidar değil mi?

Foruma küsmek olmaz ama
Belki kendisi okuyordur.
Eğer öyle değilse ekran görüntüleri kim götürdüyse çıksın ortaya valla biz buluruz

Dün oldu o olay dimi? İade olayı?
İade etmemesine yorum yapamıyorum, beğnemeyenlere bir daha fal bakmak istemeyebilir de. Normal..Ama dediğim gibi eleştireni de olacak seveni de..Bence çok büyütülüyor burada yazılanlar.

ben zezı oldugundan suphelenıyorum kendısınede soruyorum burdan kımseyı zan altında bırakmakta ıstemem ama ben gordugum yorumdakı resmı burdakı resmıyle aynı ıdı ve sonra degısmıs fotografı...gulsen bubuk oglunun resmı ıste turk fılmındekı ..nyseee belkı hıslerıne yenık dusup haber vermıstır belkıde cok yakın gordugun ıcın ama bellı seylerı ayırması lazım ınsanın bu bır elestırı kımse burda gelıpte kufur etmedı kendı basına gelenı paylastı ..

nesıbenın dedıgıde cok dogruu kendısıde demıs bana yetısdırmeyın dıyee !! gercekten kızın enerjısını dusurmeyın kı burayıda kendısıde okuyabılır kadın gırıp herkese acık sonuctaa ben uzun bır suredır dıyordum burdan konustugum arkadaşlarımada soylemıstım yazmak ıstemıyorum cunku gercekten boyle bı kac seye sahıt oldum ..

kendıme konusıyım nesıbeyı severım bu sanal falda o kadar dolandırıcı ısnan varkı (nazza sahıt olduk bınlercesıne) urmınanın gecen gun saydıgı guvenılır ınsanları bende oyle buluyorum o yuzden sıkılırsam ve cokk fal baktırmak ıstersem oyle bır kac kısıyle devam ederım subata kadar zaman var cıkarsa paylasırım ama kendı sevdıgım ınsanlarla ve guvendıklerımle ozelden konusmayı tercıh ederım hoscakalın kızlar ..

İki laflıyoduk şurda be kızlar. Bırakın kim ne taşıyorsa taşısın, bırakın o yorumcu bakmasın..Nolur yani..Bunun için foruma küsmek olur mu?

Luna da bana iade etmişti, kapıştık hatta..Ama sonra barıştık
İnsanların eşref saatleri olabiliyor..Bizim de onların da..Boşverin büyğtmeyin bu kadar.

Ben olayi anlamadim, dogru duzgun takip edemedim , ne ekran goruntusu ne oluyor burda dostlar ?

Nesibeyi beğenmeyenler oldu ya yavrucan, o mesajların ekran görüntülerini biri nesibeye götürmüş..O da duvarında açıklama yapmış..Bi tartışma sürüyor bunun üzerinde..Olaylar olaylar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…