Hayır yani niye söylüyorlar ki :) biz burda hakaret etmiyoruz aksi olsa zaten banlanırdık.. Bu topic fal deneyimlerimizi fikirlerimizi paylaşmak için açıldıNesibem burayi okumus hemen faceden aciklama yapmış...ay ne güldüm...hemen tutusmus iki olumsuz yorum duyunca...bide bana yetistirdiler diyor takipcileri icin.nesibecim bak olumsuz konuştum kirildilar falan diyorsun bana olumsuz konusmadin sadece dedigin seyin olmayacagini biliyorum dedim.karekterimle alakasız hatta cok olumlu seyler dedin ama o kisinin benle ilgisi yok dedim.bilerek face duvarına baktim cidden okumussun ve aciklama yapmışsın saka gibi.seni begenmeyenlerin olmasi normal sekerim.sen dunya tatlisi iyi bir insansan elestiriyi kabul ediceksin...super falciyim diye ortalarda gezinmeyecwksin...emi balim..
Kizlar ben birsey anlamadim bu işten.ekran görüntüsü cekip gondermisler ..bence kendiside okudu girdi siteye belkide uye burda hersey olabilir..bide diyor onlarin kim oldugunu biliyorum ..sanki gizledik kendimizi...begenmedik dedik diye kul hakkina girer vs deyip bizi aptal yerine niye koyuyor ki bu kadin..kul hakkini cok düşünüyorsa falda bakmasin o zaman.....madem iyi falci bir iki olumsuz seyden etkilenmez zaten...Bence buradan ekran görüntüsü alan arkadaşlarda kendi ahlaki durumunu sorgulasın. Parayla dostluk olmaz. Ha ben derdimi anlatıyorum dost olduk dertleşiyoruz diyenler o halde çevrelerinde derleşecek dostlarının neden olmadığını sorgulasın. Parayla kurulan dostluk olmaz kimse kusura bakmasın. Burada herkes olumlu olumsuz fikrini yazma hakkına sahiptir fakat fesatlıkla kötü niyetle ekran görüntüleri alıp fitne tohumları ekenler insanlıklarını sorgulasın. Bunu sanal ortamda yapanlar kusura bakmasınlar gerçek hayatta zaten nasıl olduklarını tahmin etmek zor olmaz. Allah böyle fitneci ve fesat insanlardan korusun. Sizler saygı duymayı öğrenemedikçe kimseden saygı beklemeyin bence (sözüm laf yetiştiren, ekran görüntüsü alanlara)
Ya cok ovuldu.kac gün bekledim fal gönderdim.sonra fal gelince bu ne yaa oldum..sasirdim geldim paylastim.suc mu?burdan topluyor sadece bence nusterilerini ondan boyle tutustu..neyse Isteyen istediğine baktirsin sacsin parasini...burda kimse trilyoner degil ondan üzülüyorum insanlara...ben uyarimi yaparim gerisi ilgilendirmez beni..Hayır yani niye söylüyorlar ki :) biz burda hakaret etmiyoruz aksi olsa zaten banlanırdık.. Bu topic fal deneyimlerimizi fikirlerimizi paylaşmak için açıldı
aynısı banada oldu urmınacım ve gercekten sasırmıstım neden dıyee ..
ınsanın enerjısını dusurmeye ne hakkınız var gercekten anlamıyorumm
ztn dun baktım arkdaşımın facenden gırıp kadın yazmıs bana yetıstırmeyın dıye aynı seylerı yasamak ıstemıyorum demıs
o kısınınde az cok kım oldugunu anladımm oda kendını bılıyordur yenı uye falanda degıl reklamcıda oldugunu sanmıyorum ama bır doktora basvurmasını tavsıye edıyorum kendıne
Gercek adimizi anca kendi biliyor..yalana bak ya..cunku ismimizle uyeyiz o siteye...bu sitede nicklerimiz var .kimse bu sitede kendi ismiyle uye degil.kim bilecek ismimizi ona soyleyecek ..yalana bakşimdi açıp baktım ne yazmış nesibe diye, nesibe'nin yazdıklarından aynen aktarıyorum..
"Gerçek isminizi söyleyenler oluyor, kötü niyetli değil ama beni sizden daha fazla düşünen takipçilerim var..."
Nesibecim sen bu insanlardan kurtul öncelikle çok samimi önerimdir.. bunlar dost değil.. azıcık hislerim varsa asla dost olamazlar böyle insanlar.. wallahi allah sizin takipçi yerine düşman versin daha iyi diyorum !! allah sizleri bildiği gibi yapsın..
şurda gerçek adımı-sanımı bilen arkadaşım yok, ben bu duruma üzüleyim mi sevineyim mi bilemedim..
Ben kendisine bir defa baktırdım benimki fos çıktı ama kuzenim memnun fakat her ne olursa olsun laf yetiştiren, sinsi, fesat insanlara hayatımda hiç yermedim. Allah hep öyle içi kötülerden korudu bugüne kadar çünkü bu tipler herkese maskeyle yaklaşıp birilerini kandırabilir ama herşeyi gören Allah var. Bu insanlar kendi kalplerinin karanlığında dilerim bir gün boğulup kalmazlar. Burada o kadar insanı zan altında bırakıp fitne tohumlarıyla asla muradınıza eremezsiniz hayatınızda çünkü kötülük er ya da geç sahibine döner. Benim nesibeye fal baktırma derdim yok ama kaçtır burada denk geliyorum buradan ekran görüntüleri ya da mesajların taşındığını okuyorum ve midem bulanıyo. şimdi burada reklam yapanları, sahte isimlerle kendini pazarlayan falcıları kovmaya çalışırken birde fitnecilerle uğraşıcaz yani. Allahtan korkmuyosunuz bari kendinizden utanın. Allah'a havale ediyorum böyle insanları, o bilir kötü kalplilere ne yapacağnı... Olumlu olumsuz herkes dilediğini paylaşır bu neyin kafası? yeryüzüne kahin indi de biz mi bilmiyoruz? Burada herkes derdinden fal baktırıyor, laf yetiştirenler o insanlara bi kazık daha atarak morallerini bozmaya çalışıyor haa sanmayınki bunu yapanlar mutlu olur :))) şu hayatta çok örnekler var, herşey öbür tarafa kalmıyo...Kizlar ben birsey anlamadim bu işten.ekran görüntüsü cekip gondermisler ..bence kendiside okudu girdi siteye belkide uye burda hersey olabilir..bide diyor onlarin kim oldugunu biliyorum ..sanki gizledik kendimizi...begenmedik dedik diye kul hakkina girer vs deyip bizi aptal yerine niye koyuyor ki bu kadin..kul hakkini cok düşünüyorsa falda bakmasin o zaman.....madem iyi falci bir iki olumsuz seyden etkilenmez zaten...
Ya cok ovuldu.kac gün bekledim fal gönderdim.sonra fal gelince bu ne yaa oldum..sasirdim geldim paylastim.suc mu?burdan topluyor sadece bence nusterilerini ondan boyle tutustu..neyse Isteyen istediğine baktirsin sacsin parasini...burda kimse trilyoner degil ondan üzülüyorum insanlara...ben uyarimi yaparim gerisi ilgilendirmez beni..
tatlım sen nesibenin sabah paylaştığı yazıyı bir oku istersen.. burada beğenmeyen bazı arkadaşlar oldu, biri iade istemiş en son ona iade vermemişti biri de beğenmediğini ifade etmiş.. ondan sonra o paylaşımı yapmış..sence de manidar değil mi?Suç değil..Değil de kim suçladı sizi beğenmediğiniz için? O kısmı atladım ben. Yani bir tartışmadır gidişyor ama ortada sebep yok.
neyse ne kızlar,, bu işin cılkı çıktı.. ben daha da bu foruma yorum yapmam.. şurdan tanıdğım ve sevdiğim bir kaç kız var, onlarla paylaşıcam bundan sonraki yorumlarımı .. gerçekten böyle sinsi insanlarla birlikte yazışıyorsak da dediğim gibi "bir fal uğruna yaranmak uğruna" birilerini satan, gün gelir seni-beni de satar.. kaldı ki her yorumumuzu da açık açık yazıyoruz.. kim neyi satıyor onu da anlamadım.. dediği gibi işin suyu çıktı..
tatlım sen nesibenin sabah paylaştığı yazıyı bir oku istersen.. burada beğenmeyen bazı arkadaşlar oldu, biri iade istemiş en son ona iade vermemişti biri de beğenmediğini ifade etmiş.. ondan sonra o paylaşımı yapmış..sence de manidar değil mi?
Kendisi oturmus kocaman bir yazi yazmis burda onu tartistik cunku.okumus buralari cok komik...Suç değil..Değil de kim suçladı sizi beğenmediğiniz için? O kısmı atladım ben. Yani bir tartışmadır gidişyor ama ortada sebep yok.
Begenmeyen niye bidaha fal yollasin zaten..Dün oldu o olay dimi? İade olayı?
İade etmemesine yorum yapamıyorum, beğnemeyenlere bir daha fal bakmak istemeyebilir de. Normal..Ama dediğim gibi eleştireni de olacak seveni de..Bence çok büyütülüyor burada yazılanlar.
Ben olayi anlamadim, dogru duzgun takip edemedim , ne ekran goruntusu ne oluyor burda dostlar ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?