Binnaz Abla

Bugün de yazmış olay o yüzden yine hortladı. Dünkü dün tartışılmıştı bugün yine birileri ekran görüntüleriyle buradaki arkadaşları satmaya kalkmış....

Bugün de yazmış olay o yüzden yine hortladı. Dünkü dün tartışılmıştı bugün yine birileri ekran görüntüleriyle buradaki arkadaşları satmaya kalkmış....
Ya gondersinler valla ben nesibenin kendisinedw soylerim ondan mi korkucam.bide isimlerini bana veriyor diyor yazisinda birileri.ben vurdan kimseye ismimi vermedim.benim ismimi anca kendi biliyor oda siteye üye oldugum icin....niye bu isim olayina takilmis üstü kapali tehdit mi bu?uff sıktı bu nesibe..zaten bu tiplere prim verdigim icin ben sucluyum..

Dün de dedim bugün de aynı şeyi söylüyorum lüzumsuz şeyler bunlar Nesibe ve birkaç yorumcu zaten favori yorumcu beğenenide var beğenmeyeni de beğenmeyen biri burda fikrini söyledi, iadesi ni istemiş olmamış bana anlamsız gelen Nesibenin tavrı zaten bir çizgisi olan kendine öz güveni olan biri kemikleşmişde bir kadrosu var neden face de paylaşıyor neden lüzum görmüş yani kendini savunmaya v.s ihtiyaç duyuyor onu anlamış değilim sen yorumlarına yoğunlaş be bacım ya

Daha fazla para kazanmak amaci.bilemedi deyince tabi musteri kacircak diye korktu...surekli ileri tarih veriyor ..tamam oldu bitti mutlu son sevdigimle hersey super buz evlendik diyen biride yok yani o biliyor cikiyor diyenlerden..

orda yazılan bır yorumm bu yazıcagımmm ..
ZEZİİ OKUYORSAN CEVAP VERIRSEN SEVINIRIM KIMSENIN GUNAHINI ALMAK ISTEMEM !! resmı senınle aynıydı ve degıstı sence normal mı bu ısmını soylemıycem bana gore etık olmaz!!

ne demek oldugunu anlamayabılırsınız ama ınsanların ısmını soyadını paylasmak etık bır durum degıl !

onuda gectımmm sana guvenıp ozelden yazmaları gerekır kı ısımlerını bılmen ıcın nyse orda yazan yorumm ..

''ablamm su kadınlar formunu ben okuyup sana gonderıyorum sonra gonderdım ama burdan yazan herkes gorsun bırdaha gondermemek gerek oraya uye olur agızlarının payını verırım ama arkadaşım soyledi sen orayı takıp edıp buraya yazıyormusun sozde sımdı baktımda senın yazdıgın saatte o saatler cok farklı bırdaha gondermeyecegım benım yuzumden oldu hakkını helal et abla gunahını aldırdım ''

Aynen canım bencede :)

bızzz sucluyuzzz kuzummm sen degılll !! abuk sabuk seylere kaptırdık kendımızıııı bu arada evet ısmımızı ordan gorebılır ama nıckımızı nasıl bılebılır kı :S ordanda buraya cıkıyor kapı

Ben de cozemedim, Nesibe'nin begenenleri, musteri kitlesi belli, facebookta ya da orda burda boyle seyler yazmak ihtiyaci duyuyor anlamadim. Zirvalarla ugrasacagina isine yogunlassin bence de.

Bana bide şifa gonderdi sagolsun..kendisi icin cok zor birseymis enerjisi dusuyormus ama benim icin yapmis..sagol bacim ya...dalga gecti resmen ama bana mustahhak..

Bana bide şifa gonderdi sagolsun..kendisi icin cok zor birseymis enerjisi dusuyormus ama benim icin yapmis..sagol bacim ya...dalga gecti resmen ama bana mustahhak..

boş ver be canım böyle şeyler de ders oluyor aslında fal dan soğumaya başladım iyice

Gitti paraciklarim..neler alirdim o paralara...ah ah..insanlarin umutlariyla caresizlikleriyle dalga geciyorlar resmen..

Ben sucu tamamen bizde bulmuyorum.

Sonucta biz de insaniz, mukemmel varliklar degiliz. Guzel hayatlarimiz olsaydi, mutlu olsaydik bu insanlara umut baglamazdik zaten.

Kader utansin demeye getiriyorum lafi anlayin Bizim sucumuz yok hep kader

Yazdiklarimiz dogrultusunda bilebilir...cunku hanimefendi ben onlarin kim oldugunu biliyorum demis ...olay bilip bilmemesi degil zaten olay soyle boyle super diyen sozde takipcileri ve elestiriyi kabul etmemesi...bana baktigi fala arkadasim bile güldü. ..

Sonucta biz de insaniz, mukemmel varliklar degiliz. Guzel hayatlarimiz olsaydi, mutlu olsaydik bu insanlara umut baglamazdik zaten.

Kahpe kader ağlarını ördün mü s......edin kızlar en kötü günümüz böyle olsun

Biz zaten mutsuz oldugumuz icin fal baktiriyoruz.hersey yolunda olsa kim fal baktirir onlarda bundan yararlaniyor iste...

anaokuluna döndü burası.. biri gider öğretmene şikayet eder gibi burdakileri şikayet eder, öğretmen hırsını alamaz kulak çekme temalı bir bildiri yayınlar.. şaka gibisiniz..

olumsuz görüş bildirenlerin şeyinde bile değil durum, zaten adamlar bir daha fal filan göndermiyor. olan benim gibi arada-derede günahı alınanlara oluyor demek ki sırf burada yazıyorum diye.. neyse her işte bir hayır vardır derler.

Bir arkadas istediklerimi alamadim demis üzüldüm..bence bir kereden fazla baktirmayin illa baktiracaksaniz .ben kendi adima baktirmam artik...agirlik var bende sifasi carpti galiba...

Bide beni kotuleyenler baska isimle bana fal gonderiyor diyor.hay allahim..nerden biliyor ayni kisiler oldugunu..aa dogru iyi falciydi hissetmistir..oyleyse niye iliski durumunu belirtin anlatin diyor surekli.iliski durumumuda hissetsin evli miyim bekar miyim neyim neciyim...

Aynen katılıyorum sana bende gördüm aynı resmi ve yorumunudaa..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…