- 12 Ekim 2009
- 1.937
- 4.723
- 163
Bugün de yazmış olay o yüzden yine hortladı. Dünkü dün tartışılmıştı bugün yine birileri ekran görüntüleriyle buradaki arkadaşları satmaya kalkmış....Dün oldu o olay dimi? İade olayı?
İade etmemesine yorum yapamıyorum, beğnemeyenlere bir daha fal bakmak istemeyebilir de. Normal..Ama dediğim gibi eleştireni de olacak seveni de..Bence çok büyütülüyor burada yazılanlar.
Ya gondersinler valla ben nesibenin kendisinedw soylerim ondan mi korkucam.bide isimlerini bana veriyor diyor yazisinda birileri.ben vurdan kimseye ismimi vermedim.benim ismimi anca kendi biliyor oda siteye üye oldugum icin....niye bu isim olayina takilmis üstü kapali tehdit mi bu?uff sıktı bu nesibe..zaten bu tiplere prim verdigim icin ben sucluyum..Bugün de yazmış olay o yüzden yine hortladı. Dünkü dün tartışılmıştı bugün yine birileri ekran görüntüleriyle buradaki arkadaşları satmaya kalkmış....
Bugün de yazmış olay o yüzden yine hortladı. Dünkü dün tartışılmıştı bugün yine birileri ekran görüntüleriyle buradaki arkadaşları satmaya kalkmış....
Daha fazla para kazanmak amaci.bilemedi deyince tabi musteri kacircak diye korktu...surekli ileri tarih veriyor ..tamam oldu bitti mutlu son sevdigimle hersey super buz evlendik diyen biride yok yani o biliyor cikiyor diyenlerden..Dün de dedim bugün de aynı şeyi söylüyorum lüzumsuz şeyler bunlar Nesibe ve birkaç yorumcu zaten favori yorumcu beğenenide var beğenmeyeni de beğenmeyen biri burda fikrini söyledi, iadesi ni istemiş olmamış bana anlamsız gelen Nesibenin tavrı zaten bir çizgisi olan kendine öz güveni olan biri kemikleşmişde bir kadrosu var neden face de paylaşıyor neden lüzum görmüş yani kendini savunmaya v.s ihtiyaç duyuyor onu anlamış değilim sen yorumlarına yoğunlaş be bacım ya
Aynen canım bencede :)Dün de dedim bugün de aynı şeyi söylüyorum lüzumsuz şeyler bunlar Nesibe ve birkaç yorumcu zaten favori yorumcu beğenenide var beğenmeyeni de beğenmeyen biri burda fikrini söyledi, iadesi ni istemiş olmamış bana anlamsız gelen Nesibenin tavrı zaten bir çizgisi olan kendine öz güveni olan biri kemikleşmişde bir kadrosu var neden face de paylaşıyor neden lüzum görmüş yani kendini savunmaya v.s ihtiyaç duyuyor onu anlamış değilim sen yorumlarına yoğunlaş be bacım ya
bızzz sucluyuzzz kuzummm sen degılll !! abuk sabuk seylere kaptırdık kendımızıııı bu arada evet ısmımızı ordan gorebılır ama nıckımızı nasıl bılebılır kı :S ordanda buraya cıkıyor kapıYa gondersinler valla ben nesibenin kendisinedw soylerim ondan mi korkucam.bide isimlerini bana veriyor diyor yazisinda birileri.ben vurdan kimseye ismimi vermedim.benim ismimi anca kendi biliyor oda siteye üye oldugum icin....niye bu isim olayina takilmis üstü kapali tehdit mi bu?uff sıktı bu nesibe..zaten bu tiplere prim verdigim icin ben sucluyum..
Dün de dedim bugün de aynı şeyi söylüyorum lüzumsuz şeyler bunlar Nesibe ve birkaç yorumcu zaten favori yorumcu beğenenide var beğenmeyeni de beğenmeyen biri burda fikrini söyledi, iadesi ni istemiş olmamış bana anlamsız gelen Nesibenin tavrı zaten bir çizgisi olan kendine öz güveni olan biri kemikleşmişde bir kadrosu var neden face de paylaşıyor neden lüzum görmüş yani kendini savunmaya v.s ihtiyaç duyuyor onu anlamış değilim sen yorumlarına yoğunlaş be bacım ya
Gitti paraciklarim..neler alirdim o paralara...ah ah..insanlarin umutlariyla caresizlikleriyle dalga geciyorlar resmen..bızzz sucluyuzzz kuzummm sen degılll !! abuk sabuk seylere kaptırdık kendımızıııı
Bana bide şifa gonderdi sagolsun..kendisi icin cok zor birseymis enerjisi dusuyormus ama benim icin yapmis..sagol bacim ya...dalga gecti resmen ama bana mustahhak..
Gitti paraciklarim..neler alirdim o paralara...ah ah..insanlarin umutlariyla caresizlikleriyle dalga geciyorlar resmen..
Yazdiklarimiz dogrultusunda bilebilir...cunku hanimefendi ben onlarin kim oldugunu biliyorum demis ...olay bilip bilmemesi degil zaten olay soyle boyle super diyen sozde takipcileri ve elestiriyi kabul etmemesi...bana baktigi fala arkadasim bile güldü. ..bızzz sucluyuzzz kuzummm sen degılll !! abuk sabuk seylere kaptırdık kendımızıııı bu arada evet ısmımızı ordan gorebılır ama nıckımızı nasıl bılebılır kı :S ordanda buraya cıkıyor kapı
Ben sucu tamamen bizde bulmuyorum.
Sonucta biz de insaniz, mukemmel varliklar degiliz. Guzel hayatlarimiz olsaydi, mutlu olsaydik bu insanlara umut baglamazdik zaten.
Kader utansin demeye getiriyorum lafi anlayinBizim sucumuz yok hep kader
Biz zaten mutsuz oldugumuz icin fal baktiriyoruz.hersey yolunda olsa kim fal baktirir onlarda bundan yararlaniyor iste...Ben sucu tamamen bizde bulmuyorum.
Sonucta biz de insaniz, mukemmel varliklar degiliz. Guzel hayatlarimiz olsaydi, mutlu olsaydik bu insanlara umut baglamazdik zaten.
Kader utansin demeye getiriyorum lafi anlayinBizim sucumuz yok hep kader
Aynen katılıyorum sana bende gördüm aynı resmi ve yorumunudaa..ben zezı oldugundan suphelenıyorum kendısınede soruyorum burdan kımseyı zan altında bırakmakta ıstemem ama ben gordugum yorumdakı resmı burdakı resmıyle aynı ıdı ve sonra degısmıs fotografı...gulsen bubuk oglunun resmı ıste turk fılmındekı ..nyseee belkı hıslerıne yenık dusup haber vermıstır belkıde cok yakın gordugun ıcın ama bellı seylerı ayırması lazım ınsanın bu bır elestırı kımse burda gelıpte kufur etmedı kendı basına gelenı paylastı ..
nesıbenın dedıgıde cok dogruu kendısıde demıs bana yetısdırmeyın dıyee !! gercekten kızın enerjısını dusurmeyın kı burayıda kendısıde okuyabılır kadın gırıp herkese acık sonuctaa ben uzun bır suredır dıyordum burdan konustugum arkadaşlarımada soylemıstım yazmak ıstemıyorum cunku gercekten boyle bı kac seye sahıt oldum ..
kendıme konusıyım nesıbeyı severım bu sanal falda o kadar dolandırıcı ısnan varkı (nazza sahıt olduk bınlercesıne) urmınanın gecen gun saydıgı guvenılır ınsanları bende oyle buluyorum o yuzden sıkılırsam ve cokk fal baktırmak ıstersem oyle bır kac kısıyle devam ederım subata kadar zaman var cıkarsa paylasırım ama kendı sevdıgım ınsanlarla ve guvendıklerımle ozelden konusmayı tercıh ederım hoscakalın kızlar ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?