Binnaz Abla

Şimdi burada bir de şöyle bir durum çıkıyor.... bu ekran görüntüsü ve laf yetiştiren arkadaşlar ne malum buradakilerin dertlerini ya da sorunlarını da ona taşımadıkları? bu durumda an'ı bildi vs diyenler fazla sevinmesin bence çünkü gelecekle iligli pek çıktı diyen yok.... Neden olmasın? her satır buradan takip ediyo o kişiler sonuçta.... midem bulandı vallaa iyice..

Etikten ziyade isim soyisim deşifre etmek yasal değil canım..

Kızlar kapansın bence artık konu..zezi her kimse burayı okuyorsa gelip iki kelime açıklama yaparsa hepimizi sevindirir.

Yani cok mantikli..baksana isimleri vs biliyormuslar...uzun zamandır burda yazan arkadaşlari taniyordurlar...

Nesibe'nin hainler. nankorler seklinde seyler yayinlamasini artik cok itici buluyorum, ondan baska kim boyle yapiyor? Baktigi fal cikmamis iste, hatunun biri de cikmadi yazmis, ne var bunda? Herkesin her baktigi fal cikmiyor zaten, adi ustunde fal, ne o, ne de baska bir falcinin her fali ya da her dedigi %100 cikamaz. Cikmayan cikmadi yazmis ne var bunda bunca velvele yapacak?

Ote yandan Nesibe cok cok iyi bir falci, boyle laf tasiyan tiplere nasil guveniyor aklim almiyor.

Ayriyetten falsepetinde sanirim bir falci burdaki nickinizi biliyorsa bu digerlerinin de bildigi anlamina geliyor. Ya da hepsi burayi dikkatle okuyor. Isteyen olursa boyle bir kaniya nerden vardigimi ozelden yazarim.

Yani cok mantikli..baksana isimleri vs biliyormuslar...uzun zamandır burda yazan arkadaşlari taniyordurlar...
aynen valla o geldi aklıma.... imkansız görünmüyor, kaçtır görüyorum burada... yazık valla çok yazık herşey beklerim ben böyle tiplerden...

yok tatlım o konuda nesibe iyidir.. bana tip tarifleri vardı mesela arkadaşlarının.. aynen birebir.. burdaki kimseye oturup da tiplerini tarif etmem ben insanların.. yine bana eli kulağında dediği bir olayın ertesi gün çıkmışlığı var..

yani demem o ki, gerçekten hisli biri benim fallarda.. ama ne oldu da benden şüphe etti orası benim için hep bir muamma olarak kalacaktır gerçekten.. eğer arada 3. kişilerin etkisi oldu ise tekrar söylüyorum hakkım helal değildir o kişilere.. nesibeye zaten istemesem fal göndermezdim. son kuruşuna dek hak etti bende.. ama tavsiyemi dinlemesini ve o takipçilerim dediği kişilere dikkat etmesini öneririm..

Etikten ziyade isim soyisim deşifre etmek yasal değil canım..

Kızlar kapansın bence artık konu..zezi her kimse burayı okuyorsa gelip iki kelime açıklama yaparsa hepimizi sevindirir.
Tabiki yasal degil bunu nesibe hanim bilsin lutfen....isimlerinizi soy isimletinizi biliyorum diyor birde...ne demekse o..isimimi vs aciklarsa ki bununla tehdit etmeye calisiyorsa aklinca ugrasirim fena onla..veririm mahkemeye hic acimam..

Çok haklısın ve ayrıca bu fitnecileri de iyi tartsın bence, yarın onu da satarlar ruhu duymaz....asla güvenmem öyle tiplere

ama işte o dost bildiği fitneciler sayesinde bakmaktirmak isteyenlerde baktırmayacak çünkü gerçekten mide bulandırdı bu durum... bu tiplere güvenmem ben, herşey beklerim ve asıl üzldüğüm şu olur senin gibi gerçekten ihtiyaç hisseden ve memnun kalanların uğradığı haksızlık olur. şu hayatta haskızlığa asla tahammül edemiyorum. bana mesela fos çıktı falı ama kuzenim memnun kaldı yani ayılıp bayılmasada memnun sonuçta ama bu çirkefliğe uyuz oluyorum işte. bu dost dediği kişiler nesibenin arkasından kazarlar kuyusunu o zaman anlar, bu tiplerden ben herşey beklerim..

Çok haklısın ve ayrıca bu fitnecileri de iyi tartsın bence, yarın onu da satarlar ruhu duymaz....asla güvenmem öyle tiplere

Ben de katiliyorum, ne o ne de baskasi laf tasiyan tiplere prim vermemeli. Yarin obur gun aksi istikamette laf tasimayacaklarinin ne garantisi var?

aynen valla o geldi aklıma.... imkansız görünmüyor, kaçtır görüyorum burada... yazık valla çok yazık herşey beklerim ben böyle tiplerden...
Rezzan abla mi ne o bana kisiyo tarif etti fiziken ve ruhsal olarak tamamen anlattigi gibiydi..sokk olmustum.cunku belirgin bir ozelligi vardi adamin onu şak diye bildi.gekecekle ilgili dedigi cikmadi ama...olani soylerim kimseye gicigim yok.

Ben de katiliyorum, ne o ne de baskasi laf tasiyan tiplere prim vermemeli. Yarin obur gun aksi istikamette laf tasimayacaklarinin ne garantisi var?
Kesinlikle... ama son pişmanlık fayda etmeyecek o zaman canım. ben bi yalakaları sevmem bir de böyle laf taşıyanları... bu insanlardan her zaman da uzak durmuşumdur çünkü herşeyi yapar bunlar menfaatleri için..

evet tatlım burayı hepsi didik didik okuyor..artık bu net.. o nedenle fal tecrübelerini özelden paylaşmaya devam

Tabiki yasal degil bunu nesibe hanim bilsin lutfen....isimlerinizi soy isimletinizi biliyorum diyor birde...ne demekse o..isimimi vs aciklarsa ki bununla tehdit etmeye calisiyorsa aklinca ugrasirim fena onla..veririm mahkemeye hic acimam..

Facebookta zaten kendi isimlerimiz var. Ben buradan bahsediyorum.
Nesibenin böyle bir şey yapacağını düşünmüyorum, tehdit ettiğini de düşünmüyorum.
Demek istediği "beni kimlerin kötülediğini biliyorum" babında bir şey.

Rezzan abla mi ne o bana kisiyo tarif etti fiziken ve ruhsal olarak tamamen anlattigi gibiydi..sokk olmustum.cunku belirgin bir ozelligi vardi adamin onu şak diye bildi.gekecekle ilgili dedigi cikmadi ama...olani soylerim kimseye gicigim yok.
zaten amaçta bu canım yani paylaşmamız ama fitneye gerek yok kimse mutluluktan dur ben bi fal baktırayım çok mutluyum demiyo. derdi var ki baktırıyo ve bu insanlara ayrıca dert yaratmak niye anlamam

aynen yaa rezzan abla bana da bişy için gurur meselesi yapacağın bir olay olacak demişti.. aynen de gurur meselemden dolayı olay patladı.. ama diğer dedikleri çıkmıyor.. ne yapalım yani .. yazmayayım mı bunu?

Valla benim facebookumda da bu fotoğrafım var, her fal sitesine faceten bağlanıyorum, her şeyim ortada, beni bilmeleri çok doğal

Bu forumda zaten cgu falcinin sahte uyeliklerle aramiza katilip oyunlae cvrdgi malum. Cgu da zaten dikktli arkdslar vesilesiyle ortaya kondu ama biz burda birbirimize de guvenemeyecksek ne anlmi kaliyor paylasmda bulunmanin. Yazik gercktn. O kisiler bunu kndilerime yakistriyorlarsa bzim burda birsry dememizede gerek yok. Nesibede her ne kdr bnde bilememus olsada emk verip bkms zamninda eyvallah. Ki fal aliminda da revacta oldgu da kbl edilmesi gerekn bir gerck iken bu tur ithamlar cok sacma cvp vrmesi gerekn bi durum varsa glsn burda kime ne soylmk istiyorsa acik yureklilikle soylesn. Bu yptgi da cok cocukca ve etik bi davranis degl. Sevnlerinin tpkisini ckebilir blki bu soylediklerim ve yadsinam bi gerck bunlar. Kimse kusura bkmasi.

A audrey_24 senide tbrik ediyorm ikidir cok gzl gozlmlerin var gerckten.

Nesibenin iyi falci olduguna asla katilmiyorum kendi falimdan dolayi....ama cok iyi kendini populer yapmis helal olsun cok akilli bir kadin...

aynen yaa rezzan abla bana da bişy için gurur meselesi yapacağın bir olay olacak demişti.. aynen de gurur meselemden dolayı olay patladı.. ama diğer dedikleri çıkmıyor.. ne yapalım yani .. yazmayayım mı bunu?
Yazmicaz demek ki...onlar ne derse onu yazicaz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…