Binnaz Abla

Yasadigim fal sepeti taha..Ilk ucumde ise

Dun baktigi falla beni sok eden Cansin ve Serra,taha ve kesiraAma arkadaslar ilk yazimda da yazdim cikma orani %10..Bagimliyim diyorum cunku cok baktirdim

Anladım canım.Cansın ı cok merak ettim sen böyle diyince...Baktırırım onada.Taha demek dikkatimi çekmemişti.Bi inceliyim onuda.Peki senin tecrübene göre su anı tutturamayan geleceği bilebilirmi?Tekrar sağol.

Bencede cok sacma ve ben o siteyi cok karmasik buluyorum.Renkli vs guven verici olmadigi gibi sirke benziyor

hayatim gelecek konusunda ben hicbir fayda gormedim.Cansin ve serra iki farkli gelecek yorumu yapti.Bekliyorum bakalim mutlaka yazarim zaten size.

taha yazılı mı bakıyor sözlü mü isabetli şeyler dediği oldu mu gelecekle ilgili özellikle

canim taha yazili bakiyor.Hic unutmuyorum bir konuda fikrini sormustum asla olmaz dedi.Nasil uzuldum tahmin edersiniz.Ama dedi isminde su su harfleri olan biri geliyor ve ben fali hatta sildim oyle soyleyince ,uzuldugum icin.Ve gun geldi o harfler tuttu ve dedigi zamanda hayatima girdi.Ama sakin cok arka arkaya baktirmayin tadi kaciyor!

tahaya baktırmalı mıyım sence değer mi? tarihte veriyor yani öyle mi.açık açık yazmadan herşeyi biliyor mu? kısa cevaplar mı veriyor uzun mu merak ettim.

Kesinlikle haklisin canim muhtemelen kirazeyle benim enerjim pek uymadi ama sorduklarinin cevabi falinda cikmamis cok sacma ve ona yakismayan bi bahane degil mi sencede? Nesibe bana bi bucuk yil sonrasina tarih verdi bi bucuk sene beklemem imkansiz. Haftaya sali kibrisa gitneden once mutlaka baktirmak istiyorum kirmaz beni insallah sormam istediklerim var. Rezzan ablaya soyliycek hic bi sozun yok zaten o bitane ya su dertlerimiz bi bitsede daha guzel seyler icin fal baktirsak keske yaa

tahaya baktırmalı mıyım sence değer mi? tarihte veriyor yani öyle mi.açık açık yazmadan herşeyi biliyor mu? kısa cevaplar mı veriyor uzun mu merak ettim.

evet verdi bana 2-3 ay demisti,isim harfleri verdi burcuna kadar soyledi.bana gore uzun bakiyor tabi secim senin bu goreceli bir kavram bana uzun gelen sana yetersiz gelir kolay gelsin

evet verdi bana 2-3 ay demisti,isim harfleri verdi burcuna kadar soyledi.bana gore uzun bakiyor tabi secim senin bu goreceli bir kavram bana uzun gelen sana yetersiz gelir kolay gelsin

beklemede misin yoksa tam anlamıyla oldu mu dedikleri bakalım hafta sonu baktırcam.uzun gelir banada herhalde.bazıları hemen kestirip atıyor ya kısa kısa o yüzden sordum.

Kirazeyi gerçekten anlamadım ben.. Belki baska bi sebebi vardır yoksa cidden ona hiç yakıştıramadığım bi bahane olmuş..

Nesibenin verdiği zaman da baya uzunmuş canım ya sormak istediğin şeyler daha önce sormadığın şeylerse kırmaz seni bakar diye düşünüyorum..

Ben de hep senin gibi düşünüyorum, şu dertler bitse de evdi arabaydı vs gibi eften büften şeyler için baktırsak keşke, sırf onları özledik diye bile baktırabiliriz :)

beklemede misin yoksa tam anlamıyla oldu mu dedikleri bakalım hafta sonu baktırcam.uzun gelir banada herhalde.bazıları hemen kestirip atıyor ya kısa kısa o yüzden sordum.

yok canim oyle kestirip atmiyor,bir konu var beklemedeyim bakalim canim.

anladım canım yani taha yol göstermiyor da olacakları ifade ediyor öyle mi seni ilerde şunlar bekliyor diye

Ikisi bana gore farkli,gelecegi soylemeside bir neyi yonlendirme ama yagmurun yasam koclugu gibi bir tavrida avr ve cok emek veriyor falina.Yarim saat suruyor ve yanindaymis gibi.Umarim sorularina cevap bulursun sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…