Bu forumda zaten cgu falcinin sahte uyeliklerle aramiza katilip oyunlae cvrdgi malum. Cgu da zaten dikktli arkdslar vesilesiyle ortaya kondu ama biz burda birbirimize de guvenemeyecksek ne anlmi kaliyor paylasmda bulunmanin. Yazik gercktn. O kisiler bunu kndilerime yakistriyorlarsa bzim burda birsry dememizede gerek yok. Nesibede her ne kdr bnde bilememus olsada emk verip bkms zamninda eyvallah. Ki fal aliminda da revacta oldgu da kbl edilmesi gerekn bir gerck iken bu tur ithamlar cok sacma cvp vrmesi gerekn bi durum varsa glsn burda kime ne soylmk istiyorsa acik yureklilikle soylesn. Bu yptgi da cok cocukca ve etik bi davranis degl. Sevnlerinin tpkisini ckebilir blki bu soylediklerim ve yadsinam bi gerck bunlar. Kimse kusura bkmasi.
A audrey_24 senide tbrik ediyorm ikidir cok gzl gozlmlerin var gerckten.
Ne amacla dediyse umrumda degil.ben onun yuzunede soyledim hem begenmedigimi.biliyorsa bilsin cok umrumda.oturmus yazi yazmis uzunca.kendine güvenen falci boyle tutusup yazi yazmaz....dedikleri cikmis olsa burda bunca insan dertli olmazdi heralde..Facebookta zaten kendi isimlerimiz var. Ben buradan bahsediyorum.
Nesibenin böyle bir şey yapacağını düşünmüyorum, tehdit ettiğini de düşünmüyorum.
Demek istediği "beni kimlerin kötülediğini biliyorum" babında bir şey.
Bence bizzat kendisi takip ediyor burasini...belli ki fake uyeliklerle aramiza giriyor...surda masumca iki elestiriyi bile kabul etmedi.ne hakaret var ne birsey.cikti cikmadi dedik..tam bu konusma uzerine faceden aciklama yapmis..ne komik...ne tesadüf...neyse ne kızlar.. kapansın bu nesibe konusu.. artık sanırım takipçileri de dikkat ederler enerji meselesine de devam etmezler böyle şeylere.. olumlu-olumsuz yorumlara devam diğer falcılarla ilgili...
Ben de tam onu diyecektim. bu kadar kendine güvenin olup beğenmeyenlere laf yetiştireceksin fitneci dostların vasıtasıyla ama gerçeğe bakmayacaksın... şimdi eneteresan olan kime baktıysa halen başka kişilere baktırmaya devam eden arkadaşlarımız var, demek ki bu işte bi tuhaflık var.... ben bana fos çıkmasına rağmen kuzenime bak benimki fos ama istersen sen yine de baktır dedim yani özgür iradesine bıraktım ama şu saatten sonra sorana da bana fos çıktı ama istersen baktır ama sana da fos çıkarsa sakın ha dile getime içine at yoksa fitneci dostalrı var duvardan onlar vasıtasıyla memnun kalmayanlara laf ediyo diye de eklerim yani... kimse kusura bakmasın kimseyi kandıramam..Ne amacla dediyse umrumda degil.ben onun yuzunede soyledim hem begenmedigimi.biliyorsa bilsin cok umrumda.oturmus yazi yazmis uzunca.kendine güvenen falci boyle tutusup yazi yazmaz....dedikleri cikmis olsa burda bunca insan dertli olmazdi heralde..
özgür bir ülkedeyiz herkes aldığı bir hizmetle ilgili yorum yapma hakkına sahip.. ben koskoca aveya geçen verdim veriştirdim de onlar bu kadar tantana yapmadı.. nesibe demek ki olumsuz tek bir yorum görmek istemiyor.. ben kendi adıma artık asla olumlu-olumsuz bir şey yazmayacağım kendisiyle ilgili.. çünkü forum her seferinde tıkanıyor sayfalarca.. sonra mutlaka açıklamaları oluyor filan falan... takipçilerin de "haddini bildiririz vs" temalı msjlarına da kraldan çok kralcılık veya saçmalık diyorum.. burada kimse küfürlü bir şey yazmıyor, koskoca Atatürk ü eleştiriyo insanlar, peygamberimizi eleştiriyorlar yahu !Bence bizzat kendisi takip ediyor burasini...belli ki fake uyeliklerle aramiza giriyor...surda masumca iki elestiriyi bile kabul etmedi.ne hakaret var ne birsey.cikti cikmadi dedik..tam bu konusma uzerine faceden aciklama yapmis..ne komik...ne tesadüf...
Sen hala nesibeye toz kondurmuyorsun farkında mısın? Yok 3. Kişiler yüzünden onlara hakkımı helal etmiyorum falan filanyok tatlım o konuda nesibe iyidir.. bana tip tarifleri vardı mesela arkadaşlarının.. aynen birebir.. burdaki kimseye oturup da tiplerini tarif etmem ben insanların.. yine bana eli kulağında dediği bir olayın ertesi gün çıkmışlığı var..
yani demem o ki, gerçekten hisli biri benim fallarda.. ama ne oldu da benden şüphe etti orası benim için hep bir muamma olarak kalacaktır gerçekten.. eğer arada 3. kişilerin etkisi oldu ise tekrar söylüyorum hakkım helal değildir o kişilere.. nesibeye zaten istemesem fal göndermezdim. son kuruşuna dek hak etti bende.. ama tavsiyemi dinlemesini ve o takipçilerim dediği kişilere dikkat etmesini öneririm..
Aynen madem super falci diyolar niye baskalarinada baktiriyor lar..ben super falci bulsam bidaha birakmam baskasinada ihtiyaç duymam..Ben de tam onu diyecektim. bu kadar kendine güvenin olup beğenmeyenlere laf yetiştireceksin fitneci dostların vasıtasıyla ama gerçeğe bakmayacaksın... şimdi eneteresan olan kime baktıysa halen başka kişilere baktırmaya devam eden arkadaşlarımız var, demek ki bu işte bi tuhaflık var.... ben bana fos çıkmasına rağmen kuzenime bak benimki fos ama istersen sen yine de baktır dedim yani özgür iradesine bıraktım ama şu saatten sonra sorana da bana fos çıktı ama istersen baktır ama sana da fos çıkarsa sakın ha dile getime içine at yoksa fitneci dostalrı var duvardan onlar vasıtasıyla memnun kalmayanlara laf ediyo diye de eklerim yani... kimse kusura bakmasın kimseyi kandıramam..
Valla ben dobra hatunum.gordugumu yazarim..gercekle ilgisi olmayinca baktigi falin ve beklentim yüksek diye burda begenmedigimi yazdim...amann banane ona para kazandirmaya devam etsin millet ben şu falci tayfasina tek kuruş kaptirmam artik..özgür bir ülkedeyiz herkes aldığı bir hizmetle ilgili yorum yapma hakkına sahip.. ben koskoca aveya geçen verdim veriştirdim de onlar bu kadar tantana yapmadı.. nesibe demek ki olumsuz tek bir yorum görmek istemiyor.. ben kendi adıma artık asla olumlu-olumsuz bir şey yazmayacağım kendisiyle ilgili.. çünkü forum her seferinde tıkanıyor sayfalarca.. sonra mutlaka açıklamaları oluyor filan falan... takipçilerin de "haddini bildiririz vs" temalı msjlarına da kraldan çok kralcılık veya saçmalık diyorum.. burada kimse küfürlü bir şey yazmıyor, koskoca Atatürk ü eleştiriyo insanlar, peygamberimizi eleştiriyorlar yahu !
kızlar tellwe'de 20 kredim var sizce kime ne göndereyim. Önerileriniz var mı? Jeli'ye gönderdim 2 gün oldu hala yorumlamadı oysa ki bayaa memnundum ama artık kalmadı sabrım
ben seviyorum kirazeyi istersen sana referans verebilirim ama sen bilirsin yine de tercih senin zorlamış gibi olmayayımtutturabiliyor mu ki? Kiraze'ye yollamayı düşünüodum ama referans filan diyor.
Istedigimiz yorumu yapariz..savunmaniza gerek yik.iyi falciysa işine baksin..millete laf yetistirmesin bir zahmet[Kızlar nesibeyi neden bu kadar eleştiriye tutuyosunuz anlamadım telwedeki falcılar nasıl iş başvurusu gibi referansla bakıyorlarsa nesibeninde kendine göre kriterleri olması doğal bi durum kendisi hassas bi insan olduğu için takipçilerine her şeyi anlatıyor falın enerji meselesi olduğunu söyledik burda dimi beğenmeyen baktırmaz bir daha olur biter bu kadar uzatmanın bi anlamı yok bence laf yetiştirenler bıraksın bunu kendisi de söylüyor zaten bunu bana yazmayın diye nesibenin müşteri kaygısı olucağınıda sanmıyorum çünkü 3 dk. içinde offline oluyor
Istedigimiz yorumu yapariz..savunmaniza gerek yik.iyi falciysa işine baksin..millete laf yetistirmesin bir zahmet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?