Binnaz Abla

marlammm ajan oldumm bır benımkı ikı fal yuzunden hahahah

Ne amacla dediyse umrumda degil.ben onun yuzunede soyledim hem begenmedigimi.biliyorsa bilsin cok umrumda.oturmus yazi yazmis uzunca.kendine güvenen falci boyle tutusup yazi yazmaz....dedikleri cikmis olsa burda bunca insan dertli olmazdi heralde..

neyse ne kızlar.. kapansın bu nesibe konusu.. artık sanırım takipçileri de dikkat ederler enerji meselesine de devam etmezler böyle şeylere.. olumlu-olumsuz yorumlara devam diğer falcılarla ilgili...
Bence bizzat kendisi takip ediyor burasini...belli ki fake uyeliklerle aramiza giriyor...surda masumca iki elestiriyi bile kabul etmedi.ne hakaret var ne birsey.cikti cikmadi dedik..tam bu konusma uzerine faceden aciklama yapmis..ne komik...ne tesadüf...

Ben de tam onu diyecektim. bu kadar kendine güvenin olup beğenmeyenlere laf yetiştireceksin fitneci dostların vasıtasıyla ama gerçeğe bakmayacaksın... şimdi eneteresan olan kime baktıysa halen başka kişilere baktırmaya devam eden arkadaşlarımız var, demek ki bu işte bi tuhaflık var.... ben bana fos çıkmasına rağmen kuzenime bak benimki fos ama istersen sen yine de baktır dedim yani özgür iradesine bıraktım ama şu saatten sonra sorana da bana fos çıktı ama istersen baktır ama sana da fos çıkarsa sakın ha dile getime içine at yoksa fitneci dostalrı var duvardan onlar vasıtasıyla memnun kalmayanlara laf ediyo diye de eklerim yani... kimse kusura bakmasın kimseyi kandıramam..

özgür bir ülkedeyiz herkes aldığı bir hizmetle ilgili yorum yapma hakkına sahip.. ben koskoca aveya geçen verdim veriştirdim de onlar bu kadar tantana yapmadı.. nesibe demek ki olumsuz tek bir yorum görmek istemiyor.. ben kendi adıma artık asla olumlu-olumsuz bir şey yazmayacağım kendisiyle ilgili.. çünkü forum her seferinde tıkanıyor sayfalarca.. sonra mutlaka açıklamaları oluyor filan falan... takipçilerin de "haddini bildiririz vs" temalı msjlarına da kraldan çok kralcılık veya saçmalık diyorum.. burada kimse küfürlü bir şey yazmıyor, koskoca Atatürk ü eleştiriyo insanlar, peygamberimizi eleştiriyorlar yahu !

Sen hala nesibeye toz kondurmuyorsun farkında mısın? Yok 3. Kişiler yüzünden onlara hakkımı helal etmiyorum falan filan

Yahu nesibe niye falını geri çeviriyor?? Biz burda beğenmediğimizi yazdık diye bilip bilmeden falları geri çevirmesi normalmi?

Nesibe nin yaptığı ayıpp

Aynen madem super falci diyolar niye baskalarinada baktiriyor lar..ben super falci bulsam bidaha birakmam baskasinada ihtiyaç duymam..

Valla ben dobra hatunum.gordugumu yazarim..gercekle ilgisi olmayinca baktigi falin ve beklentim yüksek diye burda begenmedigimi yazdim...amann banane ona para kazandirmaya devam etsin millet ben şu falci tayfasina tek kuruş kaptirmam artik..

kızlar tellwe'de 20 kredim var sizce kime ne göndereyim. Önerileriniz var mı? Jeli'ye gönderdim 2 gün oldu hala yorumlamadı oysa ki bayaa memnundum ama artık kalmadı sabrım

[Kızlar nesibeyi neden bu kadar eleştiriye tutuyosunuz anlamadım telwedeki falcılar nasıl iş başvurusu gibi referansla bakıyorlarsa nesibeninde kendine göre kriterleri olması doğal bi durum kendisi hassas bi insan olduğu için takipçilerine her şeyi anlatıyor falın enerji meselesi olduğunu söyledik burda dimi beğenmeyen baktırmaz bir daha olur biter bu kadar uzatmanın bi anlamı yok bence laf yetiştirenler bıraksın bunu kendisi de söylüyor zaten bunu bana yazmayın diye nesibenin müşteri kaygısı olucağınıda sanmıyorum çünkü 3 dk. içinde offline oluyor

Istedigimiz yorumu yapariz..savunmaniza gerek yik.iyi falciysa işine baksin..millete laf yetistirmesin bir zahmet

geldim kızlar bişi anlamadım benim kendi facebokum bile yok ablamınkini kullanıyom nesibeye bakmak için çok şaşırdım yazdıklarınıza sadece bi resim için mi böyle kötü görüldüm yaaa ne tuhaf ben burda güzel arkadaşlıklar edindim hatta ablalar kimsenin özel bişiyinide bilmem etmem kendim anlatırım burda hep kimseyide savunmam ben beğenirim o beğenmez beni ne ilgilendirir nesibeyi severim evli ablam var benim o taa ilk siteye girdiği zaman baktırmış onda gördüm sonra o bıraktı falı çocuğu olunca ablamla biz baktırdık yiğite ve daha nicelerine burda yazdım herkese açık değilmi bura devlet sırrımı verdim hanginizin adını biliyom ben yazsın o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…