Niye ustune gidiyorsunuz yazmissin...istedigimizi yazariz..yorum yapma yazdiklarimiza...neyin ne oldugunu anladik artik..Ben savunmuyorum burda herkes gibi fikrim neyse onu yazdım o kadar
Niye ustune gidiyorsunuz yazmissin...istedigimizi yazariz..yorum yapma yazdiklarimiza...neyin ne oldugunu anladik artik..
ooooo zerrin burayadamı zıpladınNiye ustune gidiyorsunuz yazmissin...istedigimizi yazariz..yorum yapma yazdiklarimiza...neyin ne oldugunu anladik artik..
Konuyu değiştirip hem AnnaPerenna'ya katina , Kiraze'ye de kahve gönderdim demek istiyorum. Anna'da 4. sıradayım Kiraze'de 1. Ayy ölcem heycandan.
Konuyu değiştirip hem AnnaPerenna'ya katina , Kiraze'ye de kahve gönderdim demek istiyorum. Anna'da 4. sıradayım Kiraze'de 1. Ayy ölcem heycandan.
Huyumuz kurusun emiKız kacıncı sırada oldugunu yazma kendini desifre etme yazmadik mi buraya kac kere
Seni ilgilendirmez...biz tartistik arkadaslarla..sen niye atladin...yorumuma yorum yapana cevap veririm.kendi topiginde takil madem..Burası babanızın çiftliği değil..Sabahtan beri sıktınız. İsteyen istediği şekilde fikrini belirtir, tıpkı sizin yaptığınız gibi.
Emrivaki üslübunuza dikkat edin biraz. O neden üstüne gidiyorsunuz yazmış, siz neden savunuyorsun diyorsunuz. İkisi de aynı şey.
Yeter şurada iki muhabbet edip paylaşım yapıyorduk tadını kaçırdınız konunun.
ay ne biliyim ben daha yeni aktif oluyorum buralarda ama benim bir şeyimi bilmesine imkan yok çünkü hiçbir bilgim yok ki yazdığım. o.0Kız kacıncı sırada oldugunu yazma kendini desifre etme yazmadik mi buraya kac kere
Bu kim?Bakın burada kim varr
ay ne biliyim ben daha yeni aktif oluyorum buralarda ama benim bir şeyimi bilmesine imkan yok çünkü hiçbir bilgim yok ki yazdığım. o.0
miroskasBu kim?
ooooo zerrin burayadamı zıpladın
Bu reklam falci mi....reklamlar onu destekleyen fanatikler..bence fal siteleri sadece bu forumdan besleniyor.ondan surekli burdalar..miroskas
Seni ilgilendirmez...biz tartistik arkadaslarla..sen niye atladin...yorumuma yorum yapana cevap veririm.kendi topiginde takil madem..
rahatsuz oldum surda konusuyorduk geldin bilmem ne diyorsun sabahtan beri.senin topigin ilgi gormedi mi hala niye burdasin...tat kakmadiysa git yani..ben başıma geleni paylastim.bir cok arkadasimda bana katildi burda sana ne oluyor.nesibe mi yolladi seni...Atladın, git kendi topiğinde takıl v.s..Üsluba gel...
Sabahtan beri gelip ortalığı karıştırdınız, tat falan kalmadı.
O arkadaş sizin yorumunuza yorum yapmadı, alıntı da yapmadı. Bu durumda kimin atladığı ortada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?