Binnaz Abla

Nesibe ve eleştirilere tahammül edememe meselesini burada ilk açan bendim arkadaşlar.geçmiş mesajlarıma bakarsanız bu olayın ayrıntılarını görebilirsiniz.Son mesajında geçen seneki olaylar yaşanmasın derken beni kastediyor yani :) Nesibe falcı olarak anı,karşındaki kişinin duygu ve düşüncelerini mükemmel bilir buna asla lafım olmaz.4 defa fal baktırdım ona.Şuanki durumu dahi bilmeyen onca falcı karşısında bu özelliğiyle öne geçer.ama malesef gelecek çıkmadı bende.Buna karşın çok ilginç bir huyu var.kendi mesleki eleştirilere asla açık olmayan,bunu şahsına hakaret olarak algılayan ve buna karşın kin güden birisi malesef.Forumda onu eleştirdiğim için benim gönderdiğim falımı iade etmiştir.Nickimi ve gerçek adımı nasıl bildiği çok ilginç ve şüpheli bir mevzu.Buradan yazışıp, facebookta eklediğim ve fal bakma sebebimi anlattığım bir üye olmuştu.Yani dertleştiğim kısacası.Onun ilettiğini düşünüyorum ben gerçek adımı.Bu üye sonradan, eşiyle barıştığını yazarak buraya yazmayı bırakmıştı olayın akabinde.Eski üyeler onun kim olduğunu hatırlayacaktır.Kısacası Nesibeye de söyledim burda da yazayım hayatta sadece övgüler bizi geliştirmez,eleştiriye de açık olmalı bunu kişisel algılamamalıyız.Diğer hiçbir falcı buradaki eleştirilerimizi okuyup, gerçek isimlerimizin peşine düşüp sana bakmam dye çemkirmiyor bize.

Niye ustune gidiyorsunuz yazmissin...istedigimizi yazariz..yorum yapma yazdiklarimiza...neyin ne oldugunu anladik artik..

Burası babanızın çiftliği değil..Sabahtan beri sıktınız. İsteyen istediği şekilde fikrini belirtir, tıpkı sizin yaptığınız gibi.
Emrivaki üslübunuza dikkat edin biraz. O neden üstüne gidiyorsunuz yazmış, siz neden savunuyorsun diyorsunuz. İkisi de aynı şey.

Yeter şurada iki muhabbet edip paylaşım yapıyorduk tadını kaçırdınız konunun.

Seni ilgilendirmez...biz tartistik arkadaslarla..sen niye atladin...yorumuma yorum yapana cevap veririm.kendi topiginde takil madem..

ay ne biliyim ben daha yeni aktif oluyorum buralarda ama benim bir şeyimi bilmesine imkan yok çünkü hiçbir bilgim yok ki yazdığım. o.0

Kuzum yeni oldugunu bildigim icin dedim zaten.....kacinci sirada oldugunu yazma, nickini ogrenirler, buraya ayrintisiyla ne dediklerini de yazma, hayatinin ayrintilarini yazma, sadece cikti/cikmadi zamani tuttu/tutmadi yaz. Birileri bizi gozetliyor, anlayin

Seni ilgilendirmez...biz tartistik arkadaslarla..sen niye atladin...yorumuma yorum yapana cevap veririm.kendi topiginde takil madem..

Atladın, git kendi topiğinde takıl v.s..Üsluba gel...
Sabahtan beri gelip ortalığı karıştırdınız, tat falan kalmadı.
O arkadaş sizin yorumunuza yorum yapmadı, alıntı da yapmadı. Bu durumda kimin atladığı ortada

rahatsuz oldum surda konusuyorduk geldin bilmem ne diyorsun sabahtan beri.senin topigin ilgi gormedi mi hala niye burdasin...tat kakmadiysa git yani..ben başıma geleni paylastim.bir cok arkadasimda bana katildi burda sana ne oluyor.nesibe mi yolladi seni...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…