zerrin anladık sevmıyosun ya alla alla anladık yeterBu reklam falci mi....reklamlar onu destekleyen fanatikler..bence fal siteleri sadece bu forumdan besleniyor.ondan surekli burdalar..
rahatsuz oldum surda konusuyorduk geldin bilmem ne diyorsun sabahtan beri.senin topigin ilgi gormedi mi hala niye burdasin...tat kakmadiysa git yani..ben başıma geleni paylastim.bir cok arkadasimda bana katildi burda sana ne oluyor.nesibe mi yolladi seni...
Çoğu arkadaşım size katılmadı yanlış anlamışsınız siz olayı. Çoğu arkadaş nesibenin buradan neden fazla etkilendiğini sorguladı ve buradan ekran görüntüleri alıp götürenleri eleştirdi.
ama siz sabahtan beri temcit pilavı gibi aynı şeyleri tekrarlayıp tartışma yaratıyorsunuz. Konuşuldu bitsin artık paylaşımlarımıza dönelim dedik.
Her yorumu üzerine alınıp, sizin tabirinizle yorumlara atlayıp insanlara emrivaki bir üslupla yazmaya kimsenin hakkı yok.
Sıkışınca insanları tahrik etmeyi bırakın seni "nesibe mi yolladı" falan diyerek. Forumda ne olduğunuz belli zaten.
Ben de katılıyorum, 2 günden beri önce Miroskas sonra bu konu baydım. Normal paylaşımlarımıza dönsek ? Sayfalarca çöp yazdık çizdik.
Iyi yazmiyorum bu topige..sana kalsin burasi..paranizi kaptirin ya banane..niye ugrasiyorsam...butun fal topikleri senin olsun..hayatin fallarla gecsin...hadi iyi aksamlar..benim kim oldugum durustlugum belli evet ..falcilari övüp arkadas olmuyorum onlarla..Çoğu arkadaşım size katılmadı yanlış anlamışsınız siz olayı. Çoğu arkadaş nesibenin buradan neden fazla etkilendiğini sorguladı ve buradan ekran görüntüleri alıp götürenleri eleştirdi.
ama siz sabahtan beri temcit pilavı gibi aynı şeyleri tekrarlayıp tartışma yaratıyorsunuz. Konuşuldu bitsin artık paylaşımlarımıza dönelim dedik.
Her yorumu üzerine alınıp, sizin tabirinizle yorumlara atlayıp insanlara emrivaki bir üslupla yazmaya kimsenin hakkı yok.
Sıkışınca insanları tahrik etmeyi bırakın seni "nesibe mi yolladı" falan diyerek. Forumda ne olduğunuz belli zaten.
tellwede düşük kredili jelizaroze var dene istersen. ben sanal kahve atmıştım ilginç bi şekilde nokta atışları ve doğru tespitleri vardı sanal kahve olmasına rağmen, başka düşük kredili kim var bilmiyorum ama arkadaşlar daha fazla kişi tanıyor oradaYa bna az kredili birini onerin bacilar atmicam atmicm diyorm benim ex okuz yine sinirimi ziplatti :)
Anna var Jeli'yle aynı kredide. Jeli gerçekten bilio ama 2 gündür benim falı yorumlamadı ben de çekip Anna'ya attım.tellwede düşük kredili jelizaroze var dene istersen. ben sanal kahve atmıştım ilginç bi şekilde nokta atışları ve doğru tespitleri vardı sanal kahve olmasına rağmen, başka düşük kredili kim var bilmiyorum ama arkadaşlar daha fazla kişi tanıyor orada
Anna'yı yanılmıyorsam bir arkadaşımızda beğenmişti ben baktırmadım zaten aralık sonuna kadar beklemedeyim :))) ama jeli harbi sanal kahveyle bile şaşırttı haklısın gerçekten de biliyo valla :)Anna var Jeli'yle aynı kredide. Jeli gerçekten bilio ama 2 gündür benim falı yorumlamadı ben de çekip Anna'ya attım.
MadameStorm nasıldır sizce? Augurdan çekip atmaya değer mi :)
Sedee'nin özeti: elmas kartı çıktıysa Sana elmas gibi bakacak, Güneş gibi doğacaksın vsvsva. Bundan daha güzel yazarım ben ya gitti paracıklarım
Edit: Büyücü kartına da ortamda büyülü bir hava var diyor.
Sedee'nin özeti: elmas kartı çıktıysa Sana elmas gibi bakacak, Güneş gibi doğacaksın vsvsva. Bundan daha güzel yazarım ben ya gitti paracıklarım
Edit: Büyücü kartına da ortamda büyülü bir hava var diyor.
Ben kendisine 2 defa baktırdım ilki tarottu o zaman yazılı bakıyodu aynen tüm süreci onun dediği gibi yaşamışım bunu fark edince 2 gün önce katina baktırdım canlı sohbete geçmiş ve yine memnun kaldım. ne kafamda ne kalbimde soru işareti kalmadı. Benim tecrübem bu oldu yani canım :)Arkadaslar aylardir fal baktirmiyorum binnaz abla sitesinde puanim kalmis rania hadwa diye birine attim canli fala aslinda katina acikti bir iliskmde yok ama tarot kapaliydi cok pozitif ve kendinden cok emin konustu soyledikleri mantikliydi verdigi sure bayagi uzun dedigi konuda deneyen varmiydi sureyi de durdurdu bu arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?