Binnaz Abla

Çoğu arkadaşım size katılmadı yanlış anlamışsınız siz olayı. Çoğu arkadaş nesibenin buradan neden fazla etkilendiğini sorguladı ve buradan ekran görüntüleri alıp götürenleri eleştirdi.
ama siz sabahtan beri temcit pilavı gibi aynı şeyleri tekrarlayıp tartışma yaratıyorsunuz. Konuşuldu bitsin artık paylaşımlarımıza dönelim dedik.

Her yorumu üzerine alınıp, sizin tabirinizle yorumlara atlayıp insanlara emrivaki bir üslupla yazmaya kimsenin hakkı yok.
Sıkışınca insanları tahrik etmeyi bırakın seni "nesibe mi yolladı" falan diyerek. Forumda ne olduğunuz belli zaten.

Ben de katılıyorum, 2 günden beri önce Miroskas sonra bu konu baydım. Normal paylaşımlarımıza dönsek ? Sayfalarca çöp yazdık çizdik.

Anna'dan memnun kalan var mı? Öyle bi hevesle gönderdim ama hiç çıkar mı çıkmaz mı yorum almadım sizden.

Iyi yazmiyorum bu topige..sana kalsin burasi..paranizi kaptirin ya banane..niye ugrasiyorsam...butun fal topikleri senin olsun..hayatin fallarla gecsin...hadi iyi aksamlar..benim kim oldugum durustlugum belli evet ..falcilari övüp arkadas olmuyorum onlarla..

Ya bna az kredili birini onerin bacilar atmicam atmicm diyorm benim ex okuz yine sinirimi ziplatti :)
tellwede düşük kredili jelizaroze var dene istersen. ben sanal kahve atmıştım ilginç bi şekilde nokta atışları ve doğru tespitleri vardı sanal kahve olmasına rağmen, başka düşük kredili kim var bilmiyorum ama arkadaşlar daha fazla kişi tanıyor orada

Anna var Jeli'yle aynı kredide. Jeli gerçekten bilio ama 2 gündür benim falı yorumlamadı ben de çekip Anna'ya attım.

Anna var Jeli'yle aynı kredide. Jeli gerçekten bilio ama 2 gündür benim falı yorumlamadı ben de çekip Anna'ya attım.
Anna'yı yanılmıyorsam bir arkadaşımızda beğenmişti ben baktırmadım zaten aralık sonuna kadar beklemedeyim :))) ama jeli harbi sanal kahveyle bile şaşırttı haklısın gerçekten de biliyo valla :)

tellwe de yıldıznamede kimi önerirsiniz arkadaşlar? parapsikologun doğum haritasını deneyen var mı???

Ortamda büyülü bir hava vardı, kız bir an ne yapacağını şaşırdı, sevgisini itiraf etmeli miydi yoksa....
Acaba kitap okurken yanlışlıkla okuduğu şeyleri mi yazdıııııııı

Arkadaslar aylardir fal baktirmiyorum binnaz abla sitesinde puanim kalmis rania hadwa diye birine attim canli fala aslinda katina acikti bir iliskmde yok ama tarot kapaliydi cok pozitif ve kendinden cok emin konustu soyledikleri mantikliydi verdigi sure bayagi uzun dedigi konuda deneyen varmiydi sureyi de durdurdu bu arada

sen dua et büyücü kartına ortamda büyülü bir hava var demiş .ortamda bir büyücü var daa diyebilirdi .:)sonrasıda şu yorumu yaparlar ben medyumum sana bir vefk muska yapalım hooooop gelsin paralar.dolandırıcı dolu.gerçekten bana vefk yapalım diyen oldu ya .iyi niyetli ona güvenen insanlar ve gerçekten inananlar var bu tiplere .birde öyle korkuturlarki yok vefk yapmazsak söyle olur böyle olur deli paralar isteyenler var bu işlerde.iyi niyetli yurdum insanının yaşayacağı korkular umurlarında değil onların tek umrumda olan şey para para para ....gerçi o vefk dedikleri şeylerin içinde ben dua falan olduğunada inanmıyorum.arkadaşlar fala kendinizi kaptırıp beklentiler içine girmeyin bu hayat size bir kere veril miş .bu hayatı yok şöyle olcak bekliyim böyle olcak bekliyim diyerek yaşarsanız olan sizin güzel geçecek günlerinizi kendiniz karabasan haline çevirirsiniz fala inanma falsız kalma demişler .bu hayat sizin kötü enerjiyle yapılmış kötümser insanların iki cümlesine kendinizi kaptırıp ay şöylemi olcak böylemi olcak kaygıları yaşamayın.bu hayat sizin ve allah tarafından bu şans size bu dünyada bir kere verilmiş bu hayatı doya doya yaşayın siz herşeyin güzel olacağına inanırsanız inanın hayatınız değişir.eski aşkınız sizi terkmi etti bırakın defolsun gitsin.sizi bırakıp giden birliktelik istemeyen biri sizi ne kadar seviyor olabilirki sorarım size hayatınızı yaşayın kader elbette doğru kişiyi karşınıza çıkaracaktır.inanın bunları tüm iyi niyetimle yazdım kendinize değer verin......

Ben kendisine 2 defa baktırdım ilki tarottu o zaman yazılı bakıyodu aynen tüm süreci onun dediği gibi yaşamışım bunu fark edince 2 gün önce katina baktırdım canlı sohbete geçmiş ve yine memnun kaldım. ne kafamda ne kalbimde soru işareti kalmadı. Benim tecrübem bu oldu yani canım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…