Hakketmi ya benim amacim sohbetti hep bilindik isimlere atmistim fiyati uygun olunca rastgele attim ki ben olamaz dememe ragmen cok kesin konustu ve ben im bir beklentimde yok hayatimda kimse yok yani pembe tablo cizilecek bir durum yok pembe tablida degilsi ama gecmusi cuk oturttu.Ben kendisine 2 defa baktırdım ilki tarottu o zaman yazılı bakıyodu aynen tüm süreci onun dediği gibi yaşamışım bunu fark edince 2 gün önce katina baktırdım canlı sohbete geçmiş ve yine memnun kaldım. ne kafamda ne kalbimde soru işareti kalmadı. Benim tecrübem bu oldu yani canım :)
Evet kesinlikle pembe tablo yok ve inanılmaz güçlü hisleri. Bana süre vermişti aralık son hafta ben dayanamadım ya ortası falan hiç mi olmaz diye ki ilk falında da aynı tarihi vermişti ve ben ilk falımda o zaman yazılı bakıyodu mesaj kısmında sormuştum, bana açık açık asla olmayacak bekleme dedi o tarihten önce sakın bekleme hayal kırıklığına uğrarsın dedi :))) dediği gibi de geçti zaten bana Kasım ayını kesinlikle unut demişti öyle oldu aynı tarihi bakliyorum. ama karşı tarafın resmen aklında ne var ne yok döktü :) benim için önemli olan oydu. kişi analizlerini de çok beğendim ben :)Hakketmi ya benim amacim sohbetti hep bilindik isimlere atmistim fiyati uygun olunca rastgele attim ki ben olamaz dememe ragmen cok kesin konustu ve ben im bir beklentimde yok hayatimda kimse yok yani pembe tablo cizilecek bir durum yok pembe tablida degilsi ama gecmusi cuk oturttu.
Hakketmi ya benim amacim sohbetti hep bilindik isimlere atmistim fiyati uygun olunca rastgele attim ki ben olamaz dememe ragmen cok kesin konustu ve ben im bir beklentimde yok hayatimda kimse yok yani pembe tablo cizilecek bir durum yok pembe tablida degilsi ama gecmusi cuk oturttu.
Evet kesinlikle pembe tablo yok ve inanılmaz güçlü hisleri. Bana süre vermişti aralık son hafta ben dayanamadım ya ortası falan hiç mi olmaz diye ki ilk falında da aynı tarihi vermişti ve ben ilk falımda o zaman yazılı bakıyodu mesaj kısmında sormuştum, bana açık açık asla olmayacak bekleme dedi o tarihten önce sakın bekleme hayal kırıklığına uğrarsın dedi :))) dediği gibi de geçti zaten bana Kasım ayını kesinlikle unut demişti öyle oldu aynı tarihi bakliyorum. ama karşı tarafın resmen aklında ne var ne yok döktü :) benim için önemli olan oydu. kişi analizlerini de çok beğendim ben :)
O zaman senin tarihin yakin insallah cikar bende analuzlerini cok begendim bana verdigi tarih uzun ama siyledijkeri ve karsi tarafin durumunu dusunursek uygun bir tarih yani zor bir ihtimal ama bilemedim cok eminEvet kesinlikle pembe tablo yok ve inanılmaz güçlü hisleri. Bana süre vermişti aralık son hafta ben dayanamadım ya ortası falan hiç mi olmaz diye ki ilk falında da aynı tarihi vermişti ve ben ilk falımda o zaman yazılı bakıyodu mesaj kısmında sormuştum, bana açık açık asla olmayacak bekleme dedi o tarihten önce sakın bekleme hayal kırıklığına uğrarsın dedi :))) dediği gibi de geçti zaten bana Kasım ayını kesinlikle unut demişti öyle oldu aynı tarihi bakliyorum. ama karşı tarafın resmen aklında ne var ne yok döktü :) benim için önemli olan oydu. kişi analizlerini de çok beğendim ben :)
Evet kesinlikle pembe tablo yok ve inanılmaz güçlü hisleri. Bana süre vermişti aralık son hafta ben dayanamadım ya ortası falan hiç mi olmaz diye ki ilk falında da aynı tarihi vermişti ve ben ilk falımda o zaman yazılı bakıyodu mesaj kısmında sormuştum, bana açık açık asla olmayacak bekleme dedi o tarihten önce sakın bekleme hayal kırıklığına uğrarsın dedi :))) dediği gibi de geçti zaten bana Kasım ayını kesinlikle unut demişti öyle oldu aynı tarihi bakliyorum. ama karşı tarafın resmen aklında ne var ne yok döktü :) benim için önemli olan oydu. kişi analizlerini de çok beğendim ben :)
gelecek yorumu yapıyormu yoksa şimdiki zamanımı söylüyorBen kendisine 2 defa baktırdım ilki tarottu o zaman yazılı bakıyodu aynen tüm süreci onun dediği gibi yaşamışım bunu fark edince 2 gün önce katina baktırdım canlı sohbete geçmiş ve yine memnun kaldım. ne kafamda ne kalbimde soru işareti kalmadı. Benim tecrübem bu oldu yani canım :)
Bir fal alip cikti rahatsizmis belki ondan kapatti canimKızlar aklıma girdiniz yine..Baktım şimdi offline..Valla son falım olacak artık
Benimde o sondu yani aynen dediği gibi yaşadığımı görünce bir daha baktırdım ve aralık son haftaya kadar bekliyom tarihi. o arada baktırmicam kendime söz verdim :))) ama kesinlikle pişman olmazsın ve gerçekten aklında içinde ne varsa sor, kesinlikle soru işareti bırakma içinde inan o zaman farkı görüceksin. tespitleri çok iyi hisleri müthiş, bir arkadaşım daha baktırdı hala daha leyla gibi geziyo :)) o da çok beğenmiş ki o pek fal falan baktırmaz kırk yılda bir anca yani :))Kızlar aklıma girdiniz yine..Baktım şimdi offline..Valla son falım olacak artık
Benimde o sondu yani aynen dediği gibi yaşadığımı görünce bir daha baktırdım ve aralık son haftaya kadar bekliyom tarihi. o arada baktırmicam kendime söz verdim :))) ama kesinlikle pişman olmazsın ve gerçekten aklında içinde ne varsa sor, kesinlikle soru işareti bırakma içinde inan o zaman farkı görüceksin. tespitleri çok iyi hisleri müthiş, bir arkadaşım daha baktırdı hala daha leyla gibi geziyo :)) o da çok beğenmiş ki o pek fal falan baktırmaz kırk yılda bir anca yani :))
Gelecek yorumu yapiyor birde canli fal daha gercekci geldi karsindaymis gibigelecek yorumu yapıyormu yoksa şimdiki zamanımı söylüyor
her ikisinide canım yani sen neyi öğrenmek istiyosan. mesela ben ikinci falımı katina attım, kartlar rezildi hatta valide kartını görünce al sana fal deim içimden ama kartlar hikaye o hisleriyle döküyo herşeyi şaşıyosun hatta ertesi gün bi kartlarına bakıyosun bi yazışmana bakıyosun diyosun ki herhangi bi profesynel falcıya atsam kartları saçma sapan bi fal bakar ama rania öyle değil işte tamamen hislerle ve gerçektende senin aklında soru işareti kalsın istemiyo o yüzden bişey görüyosa ve hissediyosa kesinlikle söylüyo canım :)gelecek yorumu yapıyormu yoksa şimdiki zamanımı söylüyor
Bende keyfimi falan sordu baslamadan once bayagi normal yazistik sinra sureyi baslatti bitincede yazdi biraz zaten fal bitmisti sorcak busey kalmamisti canimSüreyi durduruyor mu peki? Çünkü o krediye o süre yetmez de
Bende Eylül ün falında yaşadığım facia sonrası ranianın canlı sohbete geçtiğini görünce tırstım amaan dene gitsin dedim tam bir saat baktı durduruyo süreyi ve seni gerçekten kafandakilerden arındırma çabasında yani ne öğrenmek istiyosan ona yanıt vermeye çalışıyo süre endişen olmasın tecrübe etmiş oldum 2 gün önce :)))Süreyi durduruyor mu peki? Çünkü o krediye o süre yetmez de
Çok kibar biri önce hal hatır ediyo süreyi başlatmadı bende de hal hatır kısmında :))Bende keyfimi falan sordu baslamadan once bayagi normal yazistik sinra sureyi baslatti bitincede yazdi biraz zaten fal bitmisti sorcak busey kalmamisti canim
Bende keyfimi falan sordu baslamadan once bayagi normal yazistik sinra sureyi baslatti bitincede yazdi biraz zaten fal bitmisti sorcak busey kalmamisti canim
Bende Eylül ün falında yaşadığım facia sonrası ranianın canlı sohbete geçtiğini görünce tırstım amaan dene gitsin dedim tam bir saat baktı durduruyo süreyi ve seni gerçekten kafandakilerden arındırma çabasında yani ne öğrenmek istiyosan ona yanıt vermeye çalışıyo süre endişen olmasın tecrübe etmiş oldum 2 gün önce :)))
İnşallah canım valla bekliyorum işte o tarihe kadar kesinlikle fal baktırmayacam yani yeni yıla inşallah hepimiz mutlu gireriz :)) buradan müjdelerim inşallah :)O zaman senin tarihin yakin insallah cikar bende analuzlerini cok begendim bana verdigi tarih uzun ama siyledijkeri ve karsi tarafin durumunu dusunursek uygun bir tarih yani zor bir ihtimal ama bilemedim cok emin
Rica ederim bol şans ama dediğim gibi gerçekten rahat ol süreyi takma kafana ve gerçekten de ne kalbinde ne kafanda soru işareti bırakma ben öyle yaptım valla rahatladım :)Sağolun kızlar
Kizlar valla eger biliyorsa bana geleckle ilgi yüklü bir miktar söyledi eline hamene yaklaşık şukadr miktarAnna'yı yanılmıyorsam bir arkadaşımızda beğenmişti ben baktırmadım zaten aralık sonuna kadar beklemedeyim :))) ama jeli harbi sanal kahveyle bile şaşırttı haklısın gerçekten de biliyo valla :)
bende baktırdım rania ya sonrasında Gonca Polata baktırdım oda bende çok iyiyidi.sesli yorum apıyor canlı degil.rania ve keremin falı kadar doyurucuydu oda sorucak soru bulamadım.Sağolun kızlar
Gonca dan da çok memnun kalmışım da ben baktırdığımı unutmuşum o zaman yazılıydı demek sesliye geçmiş daha iyi yazılıya göre :) ama o da bana aralık son hafta demiş, geçmiş falları karıştırınca ona da baktırdığımı gördüm ve kesinlikle çok tutarlı ve nokta atışlarıyla dolu o da. onu da tavsiye ederim ben :)Kizlar valla eger biliyorsa bana geleckle ilgi yüklü bir miktar söyledi eline hamene yaklaşık şukadr miktar
bende baktırdım rania ya sonrasında Gonca Polata baktırdım oda bende çok iyiyidi.sesli yorum apıyor canlı degil.rania ve keremin falı kadar doyurucuydu oda sorucak soru bulamadım.
canım birde diyorum ya chat şeklinde degil soru cevap olmuyor yani.seç sor yolla .ve ben bende anlatıklarını yorumunu begendim.hee şu var rania bu ay şubat dedi.ganca mart nisan.bakıcaz artık.ama çok pozitif 2 side ve 2 side aklımda soru bırakmadılarGonca dan da çok memnun kalmışım da ben baktırdığımı unutmuşum o zaman yazılıydı demek sesliye geçmiş daha iyi yazılıya göre :) ama o da bana aralık son hafta demiş, geçmiş falları karıştırınca ona da baktırdığımı gördüm ve kesinlikle çok tutarlı ve nokta atışlarıyla dolu o da. onu da tavsiye ederim ben :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?