Binnaz Abla

Evet zaten en önemlisi de soru bırakmamaları ve isabetli olmaları hani sırf sana moral olsun diye konuşmuyolar kesinlikle onu anladım yani :)

ikisi arasında kaldıydım ben yengeç burcuyum ama boğalarla çok benzeşiyoruz da ikisinden biri diye geçirdim içimden kendime benzettim de seni

kızlar :) baktırdıklarım içinde bir tek selena ve asmara çok olumsuz konuştu. haleh, falaniyethakkaniyet, kerem avşar, rania ve binnaz hemen hemen aynı yorumları yapmakla birlikte, ilkbahar konusunda hemfikir çıktılar :) inşallah yanılmayan onlar olur
sizin bu isimlerle tecrübeleriniz nedir?

İçlerinden sadece rania tecrübem var kendisinden ben çok memnun kaldım süreyi bekliyorum sadece, diğerlerini denemedim o nedenle sadece onun hakkında tecrüemi paylaşabilirim, dediği gibi yaşadım ben ilk falından ikinci fala kadar olan süreci en azından bunu net söyleyebilirim. zamanlama olarak Aralık sonunu bekliyorum yani bana verdiği tarih olarak :)

FalaniyetHakkaniyet, rania ve haleh dışında hepsine baktırdım. Falaniyet.... Pembe tablocu diyorlar. Onun haricinde hepsi bana aynı şeuyi söylemişti

Selenanin dediklerinin büyük kısmı çıktı bende diğerleri de çıkarsa pes artık derim umarım sen de çıkmaz ama
Falaniyethakkaniyet fazla olumluydu çıkmadı bende diğerlerine hiç baktirmadim

Ermehel, ben hiç chat şeklinde baktırmadım mesela 12 kredim var bununla baktırabiliyo muyum?

Kizlar iki uc gun once baska bir kiz demistim. Okuyanlariniz bilir. Soyle ki o kiz yokmus,olmamis. Ogrendim ki beyimiz baska bir sehre gitmis. Bu sabah itibariyle ayri dunyalardayiz. Haberim yoktu gittiginden. Konustuk uzulmek istememis sanirim. Ben iyiyim. Hafifledim. Falcilara geviyorum.

klotho,greta,Fama,bilge,alev,falaniyethakkaniyet,peitho,desia,misslaydbird,siraz ve hatirlayamadiklarim. Gitti patladi sayabiliriz. Fama ve klotho sorum uzerine gevici bir yolu var kalici degil dediler. Ama bundan sonra oradaysa fal atacagim tek kisi Greta dir. Kizlar sanal fincandan 1 liraya resmen en dogru bilen o olmus. Hicbir sey sormadan bu kisinin bir yil kadar bir yere gidip donmesi var demis. Doner mi bilinmez ama gidecegini bilmis. Hemde sanal fincan helal olsun diyorum.

Kızlar bu Tellwe ye kesinlikle ama kesinlikle güvenmiyorum artık üç gün önce yazdım galiba yeni bir yorumcu var resmini gören armatör sanar diye MEG hatırlarsanız 5 kredim vardı halada durur kahve attım ç.içi ydi bütün gün bekledim yorumlamadı iptal ettim fal sayı 20 lerde falandı bugün baktım 33 yıldızı var ama baktığı fal sayısı birden bire 150 olmş vip plus olmuş fiyatı da 20 tl olmuş yuh artık ya iyice ve bugün karar verdim tellwedi üyeliğimi v.s iptal edeceğim

Aynen nedense diğer fal attığım yeniler 3 saatte cevaplamamıştı..

Kızlar bu canlı fal nasıl oluyor? süre akıp gitmiyor mu? Yani sonuçta falcının yoğunlaşması lazım o kısa sürede hem sorunlarımızı okuyup hem yoğunlaşıp hem de nasıl cevap yazacak.
WhatsApp'ta yazıştığını düşün yani seri bi şekilde yazışıyosun beklemeden. Süre yetiyo yani son tecrübeme göre yetti :)

Yazışmalar kayıtlı kalıyormu canım ben şahsen unuturum ne konuştuğumu
Evet yani hangi sitede baktıracaksın bilmiyorum ama binnaz abla sitesinde kalıyo hatta ben daha sonra da ayrıca falımı mail olarak at seçeneğini tıklayıp mailime de attırdım. ama muhtemelen başka sitelerde de öyledir hani söz uçar yazı kalır misali :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…