- 12 Ekim 2009
- 1.937
- 4.723
- 163
Evet zaten en önemlisi de soru bırakmamaları ve isabetli olmaları hani sırf sana moral olsun diye konuşmuyolar kesinlikle onu anladım yani :)canım birde diyorum ya chat şeklinde degil soru cevap olmuyor yani.seç sor yolla .ve ben bende anlatıklarını yorumunu begendim.hee şu var rania bu ay şubat dedi.ganca mart nisan.bakıcaz artık.ama çok pozitif 2 side ve 2 side aklımda soru bırakmadılar
@MeDceZir sen yengeç burcu musun :)))
İçlerinden sadece rania tecrübem var kendisinden ben çok memnun kaldım süreyi bekliyorum sadece, diğerlerini denemedim o nedenle sadece onun hakkında tecrüemi paylaşabilirim, dediği gibi yaşadım ben ilk falından ikinci fala kadar olan süreci en azından bunu net söyleyebilirim. zamanlama olarak Aralık sonunu bekliyorum yani bana verdiği tarih olarak :)kızlar :) baktırdıklarım içinde bir tek selena ve asmara çok olumsuz konuştu. haleh, falaniyethakkaniyet, kerem avşar, rania ve binnaz hemen hemen aynı yorumları yapmakla birlikte, ilkbahar konusunda hemfikir çıktılar :) inşallah yanılmayan onlar olur
sizin bu isimlerle tecrübeleriniz nedir?
FalaniyetHakkaniyet, rania ve haleh dışında hepsine baktırdım. Falaniyet.... Pembe tablocu diyorlar. Onun haricinde hepsi bana aynı şeuyi söylemiştikızlar :) baktırdıklarım içinde bir tek selena ve asmara çok olumsuz konuştu. haleh, falaniyethakkaniyet, kerem avşar, rania ve binnaz hemen hemen aynı yorumları yapmakla birlikte, ilkbahar konusunda hemfikir çıktılar :) inşallah yanılmayan onlar olur
GünadınKızlar günaydıııın :)
Selenanin dediklerinin büyük kısmı çıktı bende diğerleri de çıkarsa pes artık derim umarım sen de çıkmaz amakızlar :) baktırdıklarım içinde bir tek selena ve asmara çok olumsuz konuştu. haleh, falaniyethakkaniyet, kerem avşar, rania ve binnaz hemen hemen aynı yorumları yapmakla birlikte, ilkbahar konusunda hemfikir çıktılar :) inşallah yanılmayan onlar olur
Ermehel, ben hiç chat şeklinde baktırmadım mesela 12 kredim var bununla baktırabiliyo muyum?canım birde diyorum ya chat şeklinde degil soru cevap olmuyor yani.seç sor yolla .ve ben bende anlatıklarını yorumunu begendim.hee şu var rania bu ay şubat dedi.ganca mart nisan.bakıcaz artık.ama çok pozitif 2 side ve 2 side aklımda soru bırakmadılar
Canım.fal ücreti neyse ne kadarsa onu ödüyoruz.Ermehel, ben hiç chat şeklinde baktırmadım mesela 12 kredim var bununla baktırabiliyo muyum?
Hım tamam anladım :) sağ ol canımCanım.fal ücreti neyse ne kadarsa onu ödüyoruz.
Aynen nedense diğer fal attığım yeniler 3 saatte cevaplamamıştı..Kızlar bu Tellwe ye kesinlikle ama kesinlikle güvenmiyorum artık üç gün önce yazdım galiba yeni bir yorumcu var resmini gören armatör sanar diye MEG hatırlarsanız 5 kredim vardı halada durur kahve attım ç.içi ydi bütün gün bekledim yorumlamadı iptal ettim fal sayı 20 lerde falandı bugün baktım 33 yıldızı var ama baktığı fal sayısı birden bire 150 olmş vip plus olmuş fiyatı da 20 tl olmuş yuh artık ya iyice ve bugün karar verdim tellwedi üyeliğimi v.s iptal edeceğim
Kızlar bu canlı fal nasıl oluyor? süre akıp gitmiyor mu? Yani sonuçta falcının yoğunlaşması lazım o kısa sürede hem sorunlarımızı okuyup hem yoğunlaşıp hem de nasıl cevap yazacak.Bir fal alip cikti rahatsizmis belki ondan kapatti canim
WhatsApp'ta yazıştığını düşün yani seri bi şekilde yazışıyosun beklemeden. Süre yetiyo yani son tecrübeme göre yetti :)Kızlar bu canlı fal nasıl oluyor? süre akıp gitmiyor mu? Yani sonuçta falcının yoğunlaşması lazım o kısa sürede hem sorunlarımızı okuyup hem yoğunlaşıp hem de nasıl cevap yazacak.
Yazışmalar kayıtlı kalıyormu canım ben şahsen unuturum ne konuştuğumuWhatsApp'ta yazıştığını düşün yani seri bi şekilde yazışıyosun beklemeden. Süre yetiyo yani son tecrübeme göre yetti :)
Evet yani hangi sitede baktıracaksın bilmiyorum ama binnaz abla sitesinde kalıyo hatta ben daha sonra da ayrıca falımı mail olarak at seçeneğini tıklayıp mailime de attırdım. ama muhtemelen başka sitelerde de öyledir hani söz uçar yazı kalır misali :)))Yazışmalar kayıtlı kalıyormu canım ben şahsen unuturum ne konuştuğumu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?