Ve sahte üyelik alıp kendi reklamını yapanları da ekleyelim o listeye. Böyle birine denk gelirsem bedava olsa baktırmam yemin ederim.Bence sitelerde dolandirici faldan uzak insanlari sabit bir yazida toplayalim ve o yazi çakili kalsin topicte en başta ciksin surekli yeni gelen arkadaslarimizda aldanip par kaptirmasin
kızlar Anna'dan falım geldi. Keşke gelmez olaydı diyorum. Resmen bir daha olmicaksınız aldatılcaksın olsanız bile bu kişi seni sevmiyor sevmemiş de filan demiş. Üstüne üstlük konuşma göremiyorum 6-7 ay demesine rağmen biz ara sıra zaten konuşuyoruz. Sinirlerimi çok bozdu kısacası.
Ben anlamiyorum bu Anna'yi kim begendi bu topikte, ben de onlara sebep kredim kaldi diye attim. Bastan asagi sallama, ne benimle ne hayatimla ilgisi yok falinin. Bir daha bildigim falcilardan sasmicam. Hissiyati falan yok, siz de herkese inanip kendinizi uzmeyin.
kızlar Anna'dan falım geldi. Keşke gelmez olaydı diyorum. Resmen bir daha olmicaksınız aldatılcaksın olsanız bile bu kişi seni sevmiyor sevmemiş de filan demiş. Üstüne üstlük konuşma göremiyorum 6-7 ay demesine rağmen biz ara sıra zaten konuşuyoruz. Sinirlerimi çok bozdu kısacası.
Ben anlamiyorum bu Anna'yi kim begendi bu topikte, ben de onlara sebep kredim kaldi diye attim. Bastan asagi sallama, ne benimle ne hayatimla ilgisi yok falinin. Bir daha bildigim falcilardan sasmicam. Hissiyati falan yok, siz de herkese inanip kendinizi uzmeyin.
Demeyin oyle yhu bnde annada bjliyorm cekip tekrar barkiele mi gondersem ki :/
Miroskas,naazz benim aklıda olanlrYazimi begenen olmus ama sabit post icin isim lazim arkadaslar aklinizdaki dolandirici falcilari ve kart okuyuculari belirtelim ben aklimdakileri hep yaziyorum yine yazsyim
Site tellwe
Shavisrael
Moonlight21
Clairdeluna
Asmara
Binnazabladan ve falsepetindende isim alalim
ay çek bence boşuna sinirlerini bozma. Kiraze'nin yorumunu bekliyorum bende bari o güzel bişeyler söylesin.Pembeci değilim ama en azından birazcık inandırıcı olsun ya.
Evt kart okuyor açılımı kart anlatma ağırlıklı ama bana olumlu konuşmuştu canım.Binnazdaki bilge özdoğru kart okuyucusu olumsuzlukta bir numara aynı zamanda
Aynı şeyi bana da yaptı ya inanmayayım o zamn resmen eşime karşı soğudum aldatılıyosun aldatılacaksın vs biirsürü birşeyler yazmış.Ben anlamiyorum bu Anna'yi kim begendi bu topikte, ben de onlara sebep kredim kaldi diye attim. Bastan asagi sallama, ne benimle ne hayatimla ilgisi yok falinin. Bir daha bildigim falcilardan sasmicam. Hissiyati falan yok, siz de herkese inanip kendinizi uzmeyin.
Binnazdaki bilge özdoğru kart okuyucusu olumsuzlukta bir numara aynı zamanda
Shavisrael'e göndermeyi düşünüyordum ben iyi oldu bunu duyduğum. Kötü bir falcı mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?