Binnaz Abla

Bence sitelerde dolandirici faldan uzak insanlari sabit bir yazida toplayalim ve o yazi çakili kalsin topicte en başta ciksin surekli yeni gelen arkadaslarimizda aldanip par kaptirmasin
Ve sahte üyelik alıp kendi reklamını yapanları da ekleyelim o listeye. Böyle birine denk gelirsem bedava olsa baktırmam yemin ederim.

kızlar Anna'dan falım geldi. Keşke gelmez olaydı diyorum. Resmen bir daha olmicaksınız aldatılcaksın olsanız bile bu kişi seni sevmiyor sevmemiş de filan demiş. Üstüne üstlük konuşma göremiyorum 6-7 ay demesine rağmen biz ara sıra zaten konuşuyoruz. Sinirlerimi çok bozdu kısacası.

Ben anlamiyorum bu Anna'yi kim begendi bu topikte, ben de onlara sebep kredim kaldi diye attim. Bastan asagi sallama, ne benimle ne hayatimla ilgisi yok falinin. Bir daha bildigim falcilardan sasmicam. Hissiyati falan yok, siz de herkese inanip kendinizi uzmeyin.

evet canım şuna katılıyorum, herkese inanip kendinizi uzmeyin

Demeyin oyle yhu bnde annada bjliyorm cekip tekrar barkiele mi gondersem ki :/

kızlar soru soramıyorum Anna'ya böyle bir şey çıkıyor nedir ki bu? Fallar mı karıştı acaba? Bu Fal Size Ait Değil yada Size gönderilen fal değil.

Yazimi begenen olmus ama sabit post icin isim lazim arkadaslar aklinizdaki dolandirici falcilari ve kart okuyuculari belirtelim ben aklimdakileri hep yaziyorum yine yazsyim
Site tellwe
Shavisrael
Moonlight21
Clairdeluna
Asmara

Binnazabladan ve falsepetindende isim alalim

Miroskas,naazz benim aklıda olanlr

ay çek bence boşuna sinirlerini bozma. Kiraze'nin yorumunu bekliyorum bende bari o güzel bişeyler söylesin.Pembeci değilim ama en azından birazcık inandırıcı olsun ya.

canım uzmee kendınıı bende neler neler duydummm bırıne tutan bırıne tutmuyor sıkma ıcını nolurr, anna bana tuturdu ama herkese cıkıcak dogru dıye bır kaıde yokk uzmee kendını

Aynı şeyi bana da yaptı ya inanmayayım o zamn resmen eşime karşı soğudum aldatılıyosun aldatılacaksın vs biirsürü birşeyler yazmış.

Shavisrael'e göndermeyi düşünüyordum ben iyi oldu bunu duyduğum. Kötü bir falcı mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…