Aynı şeyi bana da yaptı ya inanmayayım o zamn resmen eşime karşı soğudum aldatılıyosun aldatılacaksın vs biirsürü birşeyler yazmış.
Vallahi yaa.Aldım adamcağızın telefonunu karıştırdım face'ini karıştırdım paranoyaya bağladım.. :) Allah bilir tabi geleceği bazen çok fazla kaptırıyoruz kendimizi..gercejten mııbanada dogru tespıtlerde bulunmuss falın basında hatta mantıklıda geldı pembe degıl ama sonunda boylee bır sey olabılır bız kızz dolanabılır musallat olabılır gıbılerınden bırsey demıss allahımm yaaa ..bıde sız evlısınız ınsan dıkkat eder dedıgı laflara tovbe tovbeee :S formada yazmıycaktım boylee ınsanlar gordukce dayanamıyorum kızlar uzmeyın kendızı valla ne oluyorsa kendımızee yapıyoruzz bızz baska kımseye bısey olmuyor falcı parasını alıyor bızımkıler fosur fosur uyuyor olan bıze oluyorr vallahı
Vallahi yaa.Aldım adamcağızın telefonunu karıştırdım face'ini karıştırdım paranoyaya bağladım.. :) Allah bilir tabi geleceği bazen çok fazla kaptırıyoruz kendimizi..
yaaahu sallama her meslekte olduğu gibi bunda da bazı ruh hastaları var.. kendi mutsuzluklarını bir şekildee gidermeye çalışıyorlar..Vallahi yaa.Aldım adamcağızın telefonunu karıştırdım face'ini karıştırdım paranoyaya bağladım.. :) Allah bilir tabi geleceği bazen çok fazla kaptırıyoruz kendimizi..
Canım banada prapiskolg seni aldatmış hemde 2 defa dedi.inan hiç umursamadım hemde hiç inanmadım.inanma canm sen icin rahat tut.hayatta neyle nasıl karşılaşırız neler yaşarız bilinmez tabi ama fallar inanıp içine kurt dusurme.sorub yoksa bile iliskinde soruna sebep olur tavirların tepkilerin.Vallahi yaa.Aldım adamcağızın telefonunu karıştırdım face'ini karıştırdım paranoyaya bağladım.. :) Allah bilir tabi geleceği bazen çok fazla kaptırıyoruz kendimizi..
Rezzan mesaj atcak mi demisti acaba bende bugun rezzanin falini dinledim en mantikli o konusmus gelecekle ilgili ama hadi bakalim :)Ahahaha kızlar yakın zamanda baktırdığım Jeli dahil ki bugün baktırdım çoğu falcı patladı. Patlamayanlar :Nurşah Hira ve Rezzan . Biraz önce eski sevgilim mesaj attı. Dua kapım mı açık ne. Hadi hayırlara vesile olsun inşallah gerçi cevap vermedim orası ayrı
evet dediği laf lafına şuydu : Aralık sonuna kadar kopuk da olsa konuşcaksınız. Bırakmayacak seni. Aralık sonunda da birlikte olcaksınız. ki bunu sanmıyorum pek ama ümit kesilmiyor işte. ^^Rezzan mesaj atcak mi demisti acaba bende bugun rezzanin falini dinledim en mantikli o konusmus gelecekle ilgili ama hadi bakalim :)
Ahahaha kızlar yakın zamanda baktırdığım Jeli dahil ki bugün baktırdım çoğu falcı patladı. Patlamayanlar :Nurşah Hira ve Rezzan . Biraz önce eski sevgilim mesaj attı. Dua kapım mı açık ne. Hadi hayırlara vesile olsun inşallah gerçi cevap vermedim orası ayrı
telve naz telve medyum telve asmara telve adalar bryolunvar yusuf hoca aklıma gelenler bunlar bacım nedenlerinide yazarımDolandirici ... falcilikla uzaktan yakindan alakasi olmayan birisi
rezzan ablamın ilk kez kesin konuştuğunu gördüm bacım bravooevet dediği laf lafına şuydu : Aralık sonuna kadar kopuk da olsa konuşcaksınız. Bırakmayacak seni. Aralık sonunda da birlikte olcaksınız. ki bunu sanmıyorum pek ama ümit kesilmiyor işte. ^^
buldular bizi yolmaya çalışsınlarFarkındaysanız bir anda dolu falcı geldi yeni daha önce yazdım ama bir daha yazıyım
Earth
Nanese
Meg
Allstar
Fal ücretleri.. Vip+olma tarihleri vs hepsi aynı zamab dilimi.. Yorumları okursanız zaten kopyala yapıştır demişler nerdeyse hepsine... Bence aynı kişiler..
ben olurum ablamın hesaptan gönderdin mi?Biri referans olabilir mi benim için Kiraze'ye fal atmayı planlıyorum. Kahvede mi iyi tarotta mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?