Binnaz Abla

Aynı şeyi bana da yaptı ya inanmayayım o zamn resmen eşime karşı soğudum aldatılıyosun aldatılacaksın vs biirsürü birşeyler yazmış.

gercejten mıı banada dogru tespıtlerde bulunmuss falın basında hatta mantıklıda geldı pembe degıl ama sonunda boylee bır sey olabılır bız kızz dolanabılır musallat olabılır gıbılerınden bırsey demıss allahımm yaaa ..bıde sız evlısınız ınsan dıkkat eder dedıgı laflara tovbe tovbeee :S formada yazmıycaktım boylee ınsanlar gordukce dayanamıyorum kızlar uzmeyın kendızı valla ne oluyorsa kendımızee yapıyoruzz bızz baska kımseye bısey olmuyor falcı parasını alıyor bızımkıler fosur fosur uyuyor olan bıze oluyorr vallahı

Vallahi yaa.Aldım adamcağızın telefonunu karıştırdım face'ini karıştırdım paranoyaya bağladım.. :) Allah bilir tabi geleceği bazen çok fazla kaptırıyoruz kendimizi..

Vallahi yaa.Aldım adamcağızın telefonunu karıştırdım face'ini karıştırdım paranoyaya bağladım.. :) Allah bilir tabi geleceği bazen çok fazla kaptırıyoruz kendimizi..

sızee bısey dıyım mı bende onu fark ettım gecen sene baktırdıgım falları dınledım bı kac gundur ozellıkte venusun faları cıkmıss denılıncee ,venuste dahıl bı konuyla alakalı bırseyler soylemıs ve ben ondan sonra tepkı koymusum etkılenmısım cıkmamısta ztn ( bazı zaman dılımlerı tutarlı ama ona bısey dıyemem,hakkınıda yıgemem ıyı bır falcı kız ) keısnlıklee ınsan etkılenıyor fallardan buna ınandım..
bende goyaa forma kusmustum bu dolandırıcı ınsanlar yuzunden ama dayanamıyorum demın arkdaşta uzulmuss bnde neler duydum bu zamana kadar ıyı olanlar cıksın ınsallahhh sız hıc uzmeyın kendınızı ztn bır ınsan yapmak ısterse her turlu yapar ve emın olun Allah bır sekılde ınsanın karsına cıkartır sızz ıcınızı rahat tuttunn ..

yaaahu sallama her meslekte olduğu gibi bunda da bazı ruh hastaları var.. kendi mutsuzluklarını bir şekildee gidermeye çalışıyorlar..

Canım banada prapiskolg seni aldatmış hemde 2 defa dedi.inan hiç umursamadım hemde hiç inanmadım.inanma canm sen icin rahat tut.hayatta neyle nasıl karşılaşırız neler yaşarız bilinmez tabi ama fallar inanıp içine kurt dusurme.sorub yoksa bile iliskinde soruna sebep olur tavirların tepkilerin.

Ahahaha kızlar yakın zamanda baktırdığım Jeli dahil ki bugün baktırdım çoğu falcı patladı. Patlamayanlar :Nurşah Hira ve Rezzan . Biraz önce eski sevgilim mesaj attı. Dua kapım mı açık ne. Hadi hayırlara vesile olsun inşallah gerçi cevap vermedim orası ayrı

Rezzan mesaj atcak mi demisti acaba bende bugun rezzanin falini dinledim en mantikli o konusmus gelecekle ilgili ama hadi bakalim :)

Rezzan mesaj atcak mi demisti acaba bende bugun rezzanin falini dinledim en mantikli o konusmus gelecekle ilgili ama hadi bakalim :)
evet dediği laf lafına şuydu : Aralık sonuna kadar kopuk da olsa konuşcaksınız. Bırakmayacak seni. Aralık sonunda da birlikte olcaksınız. ki bunu sanmıyorum pek ama ümit kesilmiyor işte. ^^

patlayanlar: naaz , anna , jeli'nin son falı da patladı. şimdilik aklıma bunlar geliyor. bu arada patlamayanlara kısmen mert reiki ve umut ışık'ı da ekleyebiliriz. Şimdi tellwe de son kredimle iki yeni falcı denedim sonuçları buraya yazarım. :)

ablamla oturduk konuştuktaa bana iftira atan kişiye ben kendimi gösteririm buluşalım aynı memlekette olanlar bile demişim içime oturdu gerçekten üzüldüm şüpheci bende şüpheciyim ama emin olmadan telefonu açmayan falcıya bile iftira atmam özel durumunu hatırlatırım kınıyorum o beni çağırmıştı yazdığını göremedim ama yine yazıyorm görsün yada görmesin cok ayıp ben burda fal baktırıp derdimi anlatıyom çoğu ablama veya yaşıtıma özelden yazmışımdır küsmek çocuk işi ama ben kırıldım yinede yazacam bu konuya

evet dediği laf lafına şuydu : Aralık sonuna kadar kopuk da olsa konuşcaksınız. Bırakmayacak seni. Aralık sonunda da birlikte olcaksınız. ki bunu sanmıyorum pek ama ümit kesilmiyor işte. ^^
rezzan ablamın ilk kez kesin konuştuğunu gördüm bacım bravoo

buldular bizi yolmaya çalışsınlar

bu arada medyumsabiha detaylı ve uzun bir fal bakmış bana. anlatmadığım çoğu şeyi bilmiş. ağzım açık kaldı. sonucu olumsuz gördü ve resmen yapma etme uzak dur diye yalvarmış kadın. şimdi geriye kiraze ve bi diğer falcı daha kaldı onların da yorumu gelince benim için bi süreliğine fal devri kapanmış olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…