Bir de bunların fotoğraflarına bakıyorum, bir değişikler.Sanki sosyeteler mi desem, kraliyet ailesi mensuplarımı desem...bilemedim.Ama bir ortak özellikleri var sanki. Çözemedim :)Earth
Nanese
Meg
Allstar
evet bence de bir işler dönüyor ordaBir de bunların fotoğraflarına bakıyorum, bir değişikler.Sanki sosyeteler mi desem, kraliyet ailesi mensuplarımı desem...bilemedim.Ama bir ortak özellikleri var sanki. Çözemedim :)
ablamla oturduk konuştuktaa bana iftira atan kişiye ben kendimi gösteririm buluşalım aynı memlekette olanlar bile demişim içime oturdu gerçekten üzüldüm şüpheci bende şüpheciyim ama emin olmadan telefonu açmayan falcıya bile iftira atmam özel durumunu hatırlatırım kınıyorum o beni çağırmıştı yazdığını göremedim ama yine yazıyorm görsün yada görmesin cok ayıp ben burda fal baktırıp derdimi anlatıyom çoğu ablama veya yaşıtıma özelden yazmışımdır küsmek çocuk işi ama ben kırıldım yinede yazacam bu konuya
senmisin bilmiyorummmm biri yazmıştı ama ben anlamadım bile buluşma dedim çünkü sadece arkadaş olmak istedim dertleşiriz f,lan diyeO ben oluyorum galıbaa acık acık yazabılırdın,ben kımseye ıftıra atmadım gordugum seyı soyledımm ! ztn dıger soyledıklerınıde pek anlamadım bulusmaa ayarlamakla o konustugumuz konun bır alakası yok !! ordakı resmını degıstıren arkdaşada malum oldu galıbaaa bırden bıre duran seyı degıstırdı kı sadece oda degıl o kdar bellıkı bazı seylerden burda bı kac kısı daha var oylee hepsıde ortaya cıktı bunun suphecılıkle alakası yok bır ınsana sempatı beslıye bılırsın ama takım tutmuyoruz bız burda olumlu olumsuz herseyı soyluyoruz canım nyse uzatmıycam ben benım dusuncelerımde degısmıycek gunahınıda aldıysam kendı adıma ozur dılerım ama ben kendı dusuncelerımın arkadsındayım ..gordugum seyı soyluyorum kı dun yazan bır arkadaş vardı oda soyledı..benım sana tavsıyem falada falcılarada kendını kaptırma kımse bızım babamızın oglu degıl konu ayrıca nesıbede degıl ınsanların davranısarı onuda bır anlayalım benceee ... !!
senmisin bilmiyorummmm biri yazmıştı ama ben anlamadım bile buluşma dedim çünkü sadece arkadaş olmak istedim dertleşiriz f,lan diyebeni laf taşıyan diye suçladın nesibenin duvarına baktım göremedim önce dediğini sonra baktım iyice ben değilim bi resimden böylemi anlaşılır nesibe gerçek isimlerini biliyom demiş sölesin biri kiminkini biliomda dicem bi beni mi buldunuz üstüne gelincek naptım size
resim dediğinin ne resmi olduğunu anlamadım nesibenin duvarına baktım o yazdığın yazıya benzer cok hatırlamıyorum şimdi baktım ben değilim!!!! kavga edemem ben becersem hep ezilmezdim kendimi savunacak kadar bile durumu anlamadım geçmişte ne yazdın görmüyorum bulamadım ama ablalarım var evet özelden konuştuklarımada söyledim birileri seni kandırmış diye şimdi ispat edemeyeceğin şeye niye üstüme geliyosun ekran almakta ne ne güvensizsin sen bida bana yazma iftirada atma arkasında dur tamam tamam söylediklerinin!!! bende keyfimden fal baktırmıyom iade etmedi dedim diye savundumu oldum banane ya nesibeden yada diğerlerinden keyfimden fal baktırmıyom bende burada heralde önce yanlış düşündüysem özür dedin sonra şimdi eminim???? hangisi sensin yaaa hangisi ne tuhaf insanlarsınız bir allahın kulu yazsın şunun altına özelden konuştuğum ablalarım veya yaşıtlarım!!!!! hanginizin özelini sordum kendiminkini anlattım hep bende dertlerimden burdayım arkadaşlık edinmek kötü değil bunuda sen bil insan bazen dertleşmek istiyo!!ben senın ozel konusmalarını bılemem ben o konusmadan anladıgım burdan konusmalaırn oraya tasındıgı senı begenmemısler soyle boyle olmuss gıbı kı o kadar sacmaa seyler kı BEYENMEYEBILIRLER KIMEEE NEE !! basından berı burda enerjı ısı dıyoruzz.. o ısım olayınıda kendısı yazmıss ztn kı benım nesıbenın falcılıgına lafım yok severımdee ama bencee oyle ınsanları kendınden uzak tutsun !! hem ruh hastası hemdee saglık bır davranıs oldugunu dusunuyorum sen bana bısey yapmadın ben ztn durduk yerde bırıne bısey soylıycek bır ınsan degılım kac senedır burda konusuyorum goruslerımı paylasıyorum kım benım bırıne saldırdıgımı ıftıra attıgımı gormus burda cok guzel arkadaşlıklarımda var,ama artık guvenmıyorum boyle ınsanlar sayesınde ..
Canım bak bırtek o fotografta degıl bazı konusmalardanda cok bellı ablanı burdada ordada agzından dusurmemnden,bılmıyorum da salak degılım cok sukur bır gordugumude bır daha unuttmam ayrıca BU FOTOGRAFIN AYNISI BURDA KONUSMALAR GOZUKUNCEE DEGISIYOR VE SEN BURDA FALIM IADE EDILMEDI DIYEE YAZAN ARKADAŞLA KONUSTUKTAN SONRA bır daha bakk ıyıcee bak senmısın degılmısın dıyee tovbeee tovbeeee ..
ben gordugum seylerı soyledım sadeceee bazı ınsanlar gıbı ekran goruntusu almak aklıma gelmedı kusuraa bakma ..ben dusuncelerımın arkdasındayım gormedım falan demenede gerek yokk ! dun gayet gırıp cevapta yazdın bgn mu aklına geldı konusmak nysee bırsey demıycemm daha fazlaa ınsanların burda guvenıp ıkı yorum yapmasaıylaa bırbırlerıne guvenmesıyle oynamayın en azından realle sanalıda ayırt edebılmenız dılegııle .. hayat fallardan ıbaret degıl arkadaşlık dostlukta fallardan ıbaret degıl hayatımızı davranıslarımız belırler .... baskada bısey demem ben artık anlayan anlar ..
ya sabırrr ne ekran götürecem ben koca kadın girip kendi okuyosa suç benim mi devler sırrımı var burda yaaaa iftira atıyosun sen banaa ne yazııık özelden konuşup milletin özelini bilsem adını falan haklısınnnn ama diyorum kiii bilmiyorummm ne ekranı ne resimi bişi anlamadım diyorum önce özür diliyosun yanlış anladım sa diye sonra eminim arkasındayım diyosunn ben senden bişe anlamadım bida bana yazma yaaa''bilmemmi ablam onca haksızlık ettim yüz dönmedin seni seviyom hep hayatımda ol!''
ıyı geceler bence daha fazla zorlama dahada tek bır kelımee bıle etmem anladın bence sen ne oldugunu !!
ınsanlar ne guzel saf salak numarası yapıyor sasırıyorumm vallahıı ..
sadece sızın gıbıler yuzunden ınsanların fal baktırıp rahatladıkları dertlestıklerı guvendıklerı ınsanlarla aralarına gırıyorsunuzz ..
belkı ıyı nıyetle yaptın belkıde karakterın bu ama en azından hatanı bılmekte erdemlıktır,yazıkk ...
kendı capınızda yardım etmeye devam edın..
bu yardım degıl laf tasımak* bır soz vardır ..
sana laf getıren sendende baskasına laf goturur ..
Yanliss anlaadiysam eger dedim iyice oku bence laflarida captirmaa !!!BURAYA o GUn YAZAn ARKADAS BiR DAHA GORURSE YAZSİN LUTFEN ama eminim ben sana kimsenin ekran goruntusunu yolladin demedim ben nesibee yazmiss altinadaaa bu yorumu yazan insan ablam ben sana iyilis olsun diye yolladim bidi bidid biseyler yazmis sonrada kadin bana bir daha yollama demiss anladin mi !! Sen o buraya yazdigim yaziyii burdada yazdin mesibe arkasini donmedi bana diye gunlerine iyi bak be o kadar İYİ NİYETLİSİN ki belli unutmusun ayni seyleri yazmayi neyse canim benim sen laflari carptirmaya insan gibi konusmayi anlamamaya devam et senin gibi insanlarla konusulmaz !!ya sabırrr ne ekran götürecem ben koca kadın girip kendi okuyosa suç benim mi devler sırrımı var burda yaaaa iftira atıyosun sen banaa ne yazııık özelden konuşup milletin özelini bilsem adını falan haklısınnnn ama diyorum kiii bilmiyorummm ne ekranı ne resimi bişi anlamadım diyorum önce özür diliyosun yanlış anladım sa diye sonra eminim arkasındayım diyosunn ben senden bişe anlamadım bida bana yazma yaaa
Aynen ne kadinmiss yaaa !!ya yine mi nesibe ne kadınmış be arkadaş uzaktan bile bizi birbirimize düşürüyor.
Medcezircim insanlari salak yerine koymalarina gelemiyorum ben , dahada bisey demem ztn insanlar bir garip gercekten hayatlarinda mutluluklar ama boyle insanlar gercek jayatlarindada mutlu olamaz ne kadar fal baktirsalarda boss yani !Arkadaslar bence de uzatmayın artık..Ekran goruntusunu goturen kimse kim..Ben degilim diyor itham edilen arkadas..Bosverin gitsin..
evet canım şuna katılıyorum, herkese inanip kendinizi uzmeyin
Shavisrael'e göndermeyi düşünüyordum ben iyi oldu bunu duyduğum. Kötü bir falcı mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?