- 23 Haziran 2014
- 4.727
- 9.821
- 198
Kizlar bosverin ya isteyen ispiyonlasin istemeyen ispiyonlamasin hakaret olmadigi surece burda herkes olumlu olumsuz elestrisini yapar nesibe o kadar iyi falci olsaydi burda yazilanlari umursamazdi zaten
Barkiel de bi bana mı tutmadı anlamadımBu arada anna icin yukledgm krediyle sirf bitsn de artk kimseye bktemayaym diye barkiele gnderdm tekrar. Ilk faldaki nokta atslari yoktu bu sefer bni sasrtack birsey soylmdi bu kez.Fakt ilk falla dgru orantiliydi yine
kızlar 3 gündür kirazeyi bekliyodum bi türlü yorumlamadı bende geri çektim. Sizce Barkiel'e mi yoksa Selena'ya mı yollayayım. Yada kiraze mi dersiniz hala?
Şu ay bir geçseydi ya nerdeyse tüm fallarım Aralık ayına odaklanmış
Bakalim, yeniyil insallah hepimizin yuzunu guldurur :) 2015ten umutlu olalim derim :)
barkiel bende baya iyiydi. yani genel de olsa çok kilit bir şeyi bilip oradan yürümüş. tarih vermiş.Barkiel de bi bana mı tutmadı anlamadımBana gelen fal sanki başkasının falıydı. Uzaktan yakından alakası yoktu
bana da son baktırdığım falcı çok yakın zamanda düzelecek dedi, yiğit de aralıkta da biraz çalkantılı olacak ama ocakta her şey düzelmiş olacak dedi.Şu ay bir geçseydi ya nerdeyse tüm fallarım Aralık ayına odaklanmış
Canınİnşallah canım benim zaten fal serüvenim geçen sene kasım ayı gibi başlamıştı zaten bu aydan sonra da fal baktırmam bir anlamı kalmaz tarihler ötelenip durur.
Bende de gerçekten tam fiyaskoydu yani bana dair sıfır tespit hani geçtim durum tespitini. Enerji-enerji-enerji herhalde galiba sanursambarkiel bende baya iyiydi. yani genel de olsa çok kilit bir şeyi bilip oradan yürümüş. tarih vermiş.
Bence kiraze. Dediklerini yaşıyorum çünkü..selena mı yoka kiraze mi karar veremedim. siz ne diyorsunuz? hangisi daha tutarlıydı ?
Ben de selena derim :)selena mı yoka kiraze mi karar veremedim. siz ne diyorsunuz? hangisi daha tutarlıydı ?
selena mı yoka kiraze mi karar veremedim. siz ne diyorsunuz? hangisi daha tutarlıydı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?