Binnaz Abla

Ya karismayayim dedim ama falciya sana boyle dediler demek nedir ya. Zipzip gelsin de burda sorsun asil yas kac diye. Begenmek zorunda miyiz ya falci bu. Fali tutarli da olabilir tjtarsiz da. Valla bir falcinin bunlarla ugrasiyor olmasi da hos degil. Nesibeye de yazik. Adi sayfalardir konusuluyor burda. Vallahi insan sasip kaliyor. Pes diyorum.

Kizlar bosverin ya isteyen ispiyonlasin istemeyen ispiyonlamasin hakaret olmadigi surece burda herkes olumlu olumsuz elestrisini yapar nesibe o kadar iyi falci olsaydi burda yazilanlari umursamazdi zaten

Altına imzami atıyorum bncede kapatalm artk. Durumu da tolin cukk diye özetledi zaten. Kndine güveni oln insanin yapacagi is degldi nesibeninki. Bosveriiinnn

Bu arada anna icin yukledgm krediyle sirf bitsn de artk kimseye bktemayaym diye barkiele gnderdm tekrar. Ilk faldaki nokta atslari yoktu bu sefer bni sasrtack birsey soylmdi bu kez.Fakt ilk falla dgru orantiliydi yine

Bu arada anna icin yukledgm krediyle sirf bitsn de artk kimseye bktemayaym diye barkiele gnderdm tekrar. Ilk faldaki nokta atslari yoktu bu sefer bni sasrtack birsey soylmdi bu kez.Fakt ilk falla dgru orantiliydi yine
Barkiel de bi bana mı tutmadı anlamadım Bana gelen fal sanki başkasının falıydı. Uzaktan yakından alakası yoktu

kızlar 3 gündür kirazeyi bekliyodum bi türlü yorumlamadı bende geri çektim. Sizce Barkiel'e mi yoksa Selena'ya mı yollayayım. Yada kiraze mi dersiniz hala?

Bakalim, yeniyil insallah hepimizin yuzunu guldurur :) 2015ten umutlu olalim derim :)

İnşallah canım benim zaten fal serüvenim geçen sene kasım ayı gibi başlamıştı zaten bu aydan sonra da fal baktırmam bir anlamı kalmaz tarihler ötelenip durur.

Barkiel de bi bana mı tutmadı anlamadım Bana gelen fal sanki başkasının falıydı. Uzaktan yakından alakası yoktu
barkiel bende baya iyiydi. yani genel de olsa çok kilit bir şeyi bilip oradan yürümüş. tarih vermiş.

barkiel bende baya iyiydi. yani genel de olsa çok kilit bir şeyi bilip oradan yürümüş. tarih vermiş.
Bende de gerçekten tam fiyaskoydu yani bana dair sıfır tespit hani geçtim durum tespitini. Enerji-enerji-enerji herhalde galiba sanursam

selena mı yoka kiraze mi karar veremedim. siz ne diyorsunuz? hangisi daha tutarlıydı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…