Binnaz Abla

tarihte patladı öteki söyledikerini de teyit edemiyorum ki yani haber alamadığım için çıktımı çıkmadı mı bilemiyorum.

üff ben öyle bişe yapmadım denk gelmiştir ne bilim ben neyse kızlar bende famanın bir dediği cıktı bugün ama bulamıyorum kendini bilen varmı nesibeye baktım girmicekmiş bugün yeni birini denemeye korkuyom varmı tavsiyeniz fama nerde bilen veya tek soru odaklı bakacak biri bana yardım edermisiniz tavsiyee

canım dün ben medyumsabiha'yı denedim kahvede ve bayağı bir beğendim. söylemediğim şeyleri bilmişti ve çok cana yakın bir kadın. deneyebilirsin hem ucuz da fiyatı.

Kızlarrrrrrrr! Şok oldum şuan. Kiraze/Ester falımı yorumlamış ve resmen yıllardır beni ve ilişkimi biliyor gibi en ince detayına kadar durum ve kişilik analizine kadar bilmiş. Düşüncelerimi okumuş resmen. Ben böyle bir fal hayatımda görmemiştim. Ocak ayını verdi bana çıkarsa koşa koşa haber vercem size. Şimdi sırada Selena'nın falı var onu bekliyorum. Bakalım O'da bilebilecek mi.

Falcilar yuzunden genr tartisma olmus galiba kizlar siz burda tartisip o kisileerle konustugunuzda burda reklamlari oluyor bunu unutmayin dobup o insanlarla muhattap oluyorsunuz onlarda canim cicim yapma diyorlar neden cunku tamamen onlara baglanmanizi gözümüzün acikmasini istemiyorlar ha isteyen tek kisiye fal atar burda kimseyi baglamaz nesibe veya bi bbaskasi ama bu forumu karalamaya hicbir falcinin hakki yok kendi fallarinin cikip cikmadigi desifre oldugu icin burayi sevmiyorlar msuteri kaybi oluyor onlar icin gözünüzü iyi açın

Kızlar Tellwe de son dönemlerde yeni gelen yorumculara lütfen dikkat edelim geçen günde yazmıştım, fal bakma sayıları 20 olan kişiler ertesi gün 100 ler geçmiş vip mi vip plus mı ne olmuş, sonra benim arkadaşım uygun diye ALLSTAR a denemiş yorum daha çok tavsiye üzerine ve olumsuz beğenmemiş ama emek harcadı diye 4 yıldız vermiş ertesi günü duvarında en az 3 veya 4 kişi yorumlarını eklemiş hepsinin aynı kopyala yapıştır arkadışımda aynı şeyi yapmış bu ne böyle herkese aynı falı gönderiyorsun iade edin diye ses soluk yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…