Binnaz Abla

Ikisi bana gore farkli,gelecegi soylemeside bir neyi yonlendirme ama yagmurun yasam koclugu gibi bir tavrida avr ve cok emek veriyor falina.Yarim saat suruyor ve yanindaymis gibi.Umarim sorularina cevap bulursun sevgiler

tamam canım çok sağol tavsiyelerini değerlendircem.

fal sepetinde eskiden kahve bakiyordu ben hep kahve baktirdim tarot bakiyormus su an sadece

ben cok tarot baktırdım cumartesı baktırdım en son oda cok kotu cıktı acelyaya baktırmıstım oda bana uzun suredır sık sık baktırıyosan yanlış cıkar dedı tarot baktırmaya korkuyorum :S:S

ben cok tarot baktırdım cumartesı baktırdım en son oda cok kotu cıktı acelyaya baktırmıstım oda bana uzun suredır sık sık baktırıyosan yanlış cıkar dedı tarot baktırmaya korkuyorum :S:S

baktirma canim ben tarotu hic harika bakan birine rastlamadim Kendimde sevmiyorum tarotu cok yaniltici ve sacma geliyor

baktirma canim ben tarotu hic harika bakan birine rastlamadim Kendimde sevmiyorum tarotu cok yaniltici ve sacma geliyor

kahvede kımı onerırsın başka baktırdıgın varmı ? tarottan bı sure uzan durmam lazım acelyayı cok ovmuşlerdı dayanamamıstım ama ses kaydını dınlerken cok uzuldum soyledıklerıne cok olumsuzdu oda uzun sure baktırdıysan kartlar yanlış soyluyo olabılır dedı :S

Umarim guzel ve verimli olur.Bizede haber ver canim.Ve lutfen cok sik baktirma..

Son düzenleme:

Yukarida fal deneyimlerim basliginda hepsini paylastim

Kizlar gecen hafta acelyaya baktirmistim burayada yazmistim hatta beni sasirticak birsey bilmedi ama gelecekle ilgili dediklerine daha vardi burdaki yorumlara bakarak bir kez daha denemek istedim bu sefer kelt acilimi yolladim cunku islede ilgili sorunum vardi ama gecen falinda bana kesinlikle olmayacak dedigi adam icin bu sefer kesinlikle olacak diyor neden boyle oldu mesaj kisminda gecen haftaki falini hatirlattim henuz cevap gelmedi sizce neden boyle oldu

hep ayni sey iste!!cok garip ve enteresan.Banada oldu aynisi!!

tarot olayına inanmamak lazım herhalde ya.ne diyeceğini bilemeyeceği için cevap yazmamıştır .herhalde hayatıma kendim yön vermeliyim:S bu tarot işleri yaş galiba son birkez daha şansımı denicem.

Son düzenleme:
Benn tahay gonderdimm cnku cok m.ettimm

Yine başladık fallara ha cansum? ben de bugün ilk defa katina baktırdım. Meral Saydam'a.. Şu kadarını söyliyim tek kötü yanı yazılı olması.. Verdiği zaman da fazla sayılmaz.. Çok içten, çok dürüst geldi bana.. Soru cevap kısmında sorduğum soruya 5 dak içinde cevap vermesi de benim için +puan oldu :)
bugün extra üzüntülüyüm özel bir sebepten dolayı, bana iyi gelen kimse online değildi, Kiraze de dün bakmıştı ondan gönderemedim.. O yüzden yeni bir deneyim olaraknMeral Saydam'a katina gönderdim, içim açıldı :) o çok büyük olan sıkıntım birden bire hafifledi :) tavsiye ediyorum yani katinasını :)

taha da iyidir söylemiştim zaten sana.. 25 haziranda baktırdığım Taha ile bugün baktırdığım Meral Saydam'ın verdiği tarih aynı :)

lutfen uzulme..Allaha birak dua et..Insallah duzelir her ne varsa..

hep ayni sey iste!!cok garip ve enteresan.Banada oldu aynisi!!

tarot olayına inanmamak lazım herhalde ya.ne diyeceğini bilemeyeceği için cevap yazmamıştır .herhalde hayatıma kendim yön vermeliyim:S bu tarot işleri yaş galiba son birkez daha şansımı denicem.
Ben de tarota olan inancimi kaybetmek uzereyim kizlar bundan sonra baktirirsam kahve baktiririm birtek sanirim

Evettt meral abla cokk iyidrr cok tuttrdu beyza bende hic m.etmeee bn sana dmstm meral ablyi zatn yeni kismet olms baktrmk canm benm :))

Evettt meral abla cokk iyidrr cok tuttrdu beyza bende hic m.etmeee bn sana dmstm meral ablyi zatn yeni kismet olms baktrmk canm benm :))

Ayyy inşallah bende de tuttururrr :) bizim fal enerjimiz çok uyuyo seninle bak şimdi iyice ümitlendim :) ben unutmuşum bile Merali bana tavsiye ettiğini affet biliyosun durumları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…