Fama gelmiş.duvarında açıklamasını yapmış.
Kizlar Alcanzari taniyanlara bir cirf sorum olacak kendisi forumu birakmisti. O bilge ozdogruyu begeniyordu. Ben de begenmistim. Bilge begenilmez demekki biim alcanzarla uyusmus enerjimiz. Simdi selena ya kirazeye fal atmak istiyorum ama son kredilerim olacak harcamak istemiyorum. Alcanzar selenayi begenir miydi hatirlayan va mi eskilerden ?
Sekerim ben Bilge'nin alcanzara ne dedigini hatirliyorum. Yani cikti bile diyemem ben, cok belirgin bir ifade yok cunku.
Soyle demis : Yaza kadar yeni biriyle tanismicaksin.
Alcanzar da yazin biriyle tanisti. Simdi sana soyle diyeyim, bu falda ne soyle soyle biriyle taniscaksin gibi bir ifade , ne de herifin tipi, isi hakkinda bir iafde vardi. Simdi sen buna bu fal cikti diyebilir misin, bence Bilge yine olumsuz konusmus, tesadufen tutmus iste.
haha anladim canim hakkaten ben de cidden bildi sandim. Ya benim cogu kartim ters cikti ve valide karti vardi en kotu kart galiba. Buna ragmen olumsuz konusamam ama zaman var gec olcak dedi. Bu kadin bula bula bir beni mi buldu olumlu konusacak. O degilde gecici yol grcici yol dediler adam gitti. Ay dayanamayacagim galiba ucuza barkiele atacagim. Tovbe de etmistim sinavim bitene kadar yapmayacaktim ama geldiler
dayanamadım ester'e kahve selenaya'da katina yolladımah bu ay sanırım göçtüm iyice
yok canım hala bekliyorum. dün iptal etmiştim sinirlenip bugün yine gönderdim yine sıra var.
5. sıradayım canım. kızlar bir şey sorcam sizce selena'dan çekip barkiel'e mi yollasam. ayyy iyice kafam karıştıı
ya katina çekerken nedense bi nagatiflik aldım. az çok bende katina bakabiliyorum acaba çekip tarot mu göndersem napsam.sanki ölüm kalım meselesi gibi oldu 2 gündür fal göndermem.
işte baktım ve diyeceği şeyi biliyorum. sizin bi sonunuz yok. ara sıra konuşmalarınız olacak ama bu kişi senin için hayırlı değil. çünkü mektup mida ve yatağan çıkmış. napsam çeksem mi geri?
son ki kart yatağan ve mektup. yani son kart mekup. sanırım tarot yollicam.Son olarak hangi karti cektin ?
Istersen tarot gönder
kızlar saraylı ne zamanlar gırıyo bılen varmı?
son ki kart yatağan ve mektup. yani son kart mekup. sanırım tarot yollicam.
doğru kuzummm kime tutuo kimine tutmuo biz ablamla atıoz bazen ben beğeniom o beğenmio yada tam tersiHep derler ya bu fal işi enerji işi cidden doğru benim de tellwe de bugüne kadar beğendiğim öncelikle Selena , sonra dönem de Barkiel olmuştur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?