Binnaz Abla

anda selana derim hakkını yemem kuzumm ama bierde bende patladı yakın gelecekte bida atmam ama anı ii bilio famayı da deneyebilirsin gelmiş bende bişi tutturdu ben beğendimm

sağol canm Nesibe sende cıkıyodu demi???
ben yine Nesibe'ye göndereyim

Selenaya mı attın bu falı? Bence selena kartlara çok takılmaz hisleriyle bakar :)

bende tamamen kart yorumu vardı selenada olum kartı gorup olum var demıstı.. o kadın suda ıyı galıbaa onu denemek ıstıyorum bı ara su falını ..rezzan ablada oyle kahvede ıyı ama kart yorumunda ıyı degıl ayrı bır hıs durumu o bencee ..

Gorunce bnde sasrdm canm.
tarot 7 dioda kahveyi yükseltmiş birden 35 olurmuu ya konuşuldu diye işteee yavaş artsa bari ben yine atacam cünkü
Bn kndi adima konusaym o hatun khvede daha iyi. Bnim falmda saba birde kartlarla bkaym diyip tamamn atmasyon bi fal gonderms son kismda. Yok karsima bi erkek ckcakns yasca buyuk bu adama yardm etmem gerekiyorms cunku bn ona yardm edersem inun da bna dilgimle ilgili bi yardimi dokunckmis bu ne Allah askina. Bna bunu proronsyanda bkan bi iki kisi de soymsti fii tarhnde hic de dikkte almdm, alinck bi tarafi da yok zaten

ay kızlar napiyim çekiyim mi ? gerçi bu sefer çektiklerimde alyans filan var ama nedense inanmıyorum hala

ay kızlar napiyim çekiyim mi ? gerçi bu sefer çektiklerimde alyans filan var ama nedense inanmıyorum hala
canımm sen ıcınden ne gelıyorsa onu yap bence sonuctaa bırıne tutan bırıne tutmayabılıyor denemeden bılemezsın belkı sende basarılı olur ama genel olarak su falında ıyı dıye dusunuyorum onuda ben denemedım bısey dıyemem deneyen arkadaşların cogu memnun bende selena fobısı var ılk falı acayıp olumsuzdu o yuzden korkuyorum

Sen hi sakin olsana Allah askina. Bu ne boyle bi gonderiyorsn bi cekiyorsn. Bi karar ver once sen. Gonderdiysende dursn yhu. Cocuk oyuncgi gbi kac sayfdr okuyorm ckiym ki klsn mi cktm gonderdm yine cekiym mi klsn feln

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…