- 28 Mart 2013
- 800
- 315
- 358
FAL BAKTIRACAĞIM KIZLAR..NESİBE VE REZZAN DIŞINDA ANI EN AZ ONLAR KADAR İYİ BİLEN KİM VAR
anda selana derim hakkını yemem kuzumm ama bierde bende patladı yakın gelecekte bida atmam ama anı ii bilio famayı da deneyebilirsin gelmiş bende bişi tutturdu ben beğendimmFAL BAKTIRACAĞIM KIZLAR..NESİBE VE REZZAN DIŞINDA ANI EN AZ ONLAR KADAR İYİ BİLEN KİM VAR
anda selana derim hakkını yemem kuzumm ama bierde bende patladı yakın gelecekte bida atmam ama anı ii bilio famayı da deneyebilirsin gelmiş bende bişi tutturdu ben beğendimm
Fama da fal fiyatlarini arttiricam ama makul bi fiyat oluck demisti hatunun makul fiyati 35mis yahu
Içine yatmadiysa tarot gönder
katina'dan şaşmadım. hazır 3. sıradayken de değiştirmicem bakalım neler diyecek. aslında sonucu biliyorum da neyse işte.
anda selana derim hakkını yemem kuzumm ama bierde bende patladı yakın gelecekte bida atmam ama anı ii bilio famayı da deneyebilirsin gelmiş bende bişi tutturdu ben beğendimm
şimdi katina da niyetimi söyleyip direk kartları seçtim bakalım neler çıkcak. zaten iyi bir falcıysa kartlardan bağımsız konuşur diye düşünüyorum.Ya deme öyle :$
Selenaya mı attın bu falı? Bence selena kartlara çok takılmaz hisleriyle bakar :)katina'dan şaşmadım. hazır 3. sıradayken de değiştirmicem bakalım neler diyecek. aslında sonucu biliyorum da neyse işte.
tarot 7 dioda kahveyi yükseltmiş birden 35 olurmuu ya konuşuldu diye işteee yavaş artsa bari ben yine atacam cünküFama da fal fiyatlarini arttiricam ama makul bi fiyat oluck demisti hatunun makul fiyati 35mis yahu
bende nesibede yiğitte çıkıyo kuzum ama sen bilirsin famayı tavsye ederim bak denemediysennsağol canm Nesibe sende cıkıyodu demi???
ben yine Nesibe'ye göndereyim
Selenaya mı attın bu falı? Bence selena kartlara çok takılmaz hisleriyle bakar :)
Selenaya mı attın bu falı? Bence selena kartlara çok takılmaz hisleriyle bakar :)
selena banada kart yorumu yapmıstı patladı bende
Neeeeeey
Bn kndi adima konusaym o hatun khvede daha iyi. Bnim falmda saba birde kartlarla bkaym diyip tamamn atmasyon bi fal gonderms son kismda. Yok karsima bi erkek ckcakns yasca buyuk bu adama yardm etmem gerekiyorms cunku bn ona yardm edersem inun da bna dilgimle ilgili bi yardimi dokunckmis bu ne Allah askina. Bna bunu proronsyanda bkan bi iki kisi de soymsti fii tarhnde hic de dikkte almdm, alinck bi tarafi da yok zatentarot 7 dioda kahveyi yükseltmiş birden 35 olurmuu ya konuşuldu diye işteee yavaş artsa bari ben yine atacam cünkü
aynen kuzum bende bır bahtsız benmıyım herkese tutmuss dıyee dusunuyorudum
suda ıyı galıbaa ama su anda kıyıpp parama atamıyorum cok baktırdım telwee furyası sagolsun fama,barkıel,luna,anna derkenn surunuyorummmmm
ay kızlar napiyim çekiyim mi ? gerçi bu sefer çektiklerimde alyans filan var ama nedense inanmıyorum hala
canımm sen ıcınden ne gelıyorsa onu yap bence sonuctaa bırıne tutan bırıne tutmayabılıyor denemeden bılemezsın belkı sende basarılı olur ama genel olarak su falında ıyı dıye dusunuyorum onuda ben denemedım bısey dıyememay kızlar napiyim çekiyim mi ? gerçi bu sefer çektiklerimde alyans filan var ama nedense inanmıyorum hala
Sen hi sakin olsana Allah askina. Bu ne boyle bi gonderiyorsn bi cekiyorsn. Bi karar ver once sen. Gonderdiysende dursn yhu. Cocuk oyuncgi gbi kac sayfdr okuyorm ckiym ki klsn mi cktm gonderdm yine cekiym mi klsn felnay kızlar napiyim çekiyim mi ? gerçi bu sefer çektiklerimde alyans filan var ama nedense inanmıyorum hala
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?