Binnaz Abla

Ohaaaa famanın arttıracağını biliyoduk ama 35 tl nedir kardeşim!? Sizi bilemem ama 35 liraya famadan önce fal atacağım başka falcılar var bana göre. Yine de tercih meselesi tabi ki

Ohaaaa famanın arttıracağını biliyoduk ama 35 tl nedir kardeşim!? Sizi bilemem ama 35 liraya famadan önce fal atacağım başka falcılar var bana göre. Yine de tercih meselesi tabi ki

bence telwede kımseye 35 tl verılmez bende demın selenaya sumu atsam dıye baktım ama yok ılk falını okudum cogu arkadas begenıyor ama ben o fala o kadar para vermem degıcegını dusunmuyorum en azından benım fıkrım :S

Evet
yani haklısın bence de ama kirazeye ya da saraylıya 20-25 vermektense selenaya 30 verip su falı atıyorum memnunum ben ama sen de risk almak istememekte haklısın çünkü 30 lira az değil baktığın zaman :)

fama kahvede 35 değmez mi ya? çok ilginç bi fincanım var anlayan için harika da .. ne dersiniz kahvede başka kim var ki

Evet

yani haklısın bence de ama kirazeye ya da saraylıya 20-25 vermektense selenaya 30 verip su falı atıyorum memnunum ben ama sen de risk almak istememekte haklısın çünkü 30 lira az değil baktığın zaman :)

bende selena dan memnunum bunları görüpte o da inşallah artırmaz

Sarayli, selin imer, annaperenna yada falalem meryem derim ben
Annaperanna yı deneyeyim bari aslında Fama arttırdığına göre performaNSINI da arttırmamış mıdır? sonuçta güveniyo sanırım kendisine

Kahvede kesinlikle Saraylı ya da Rezzan derim :)
Rezzan ablaya artık gitmeye utanıyorum:) saraylı da uzakta görünüyor,selini de denedim.. off piyasa da falcı bırakmamışım yaf ama o kadar belirgin ki şekiller diyorum ya anlayan için çok malzeme var

Ben Selin İmer'in fallarını bekliyorum birkaç şeyi iti yorumlamıştı ve gelecekler ilgili söylediklerine bakacağım yaklaşık 2-3 hafta süresi...

Ve şimdi Luna ya attım, Luna iyiydi diye hatırlıyorum, yanılıyor muyum?

Luna anda iyi ama geleceği bilemem yani daha dediği cikmadi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…