Binnaz Abla

bende lunanın dedıklerı cıktı telwede en begendım ısım kendısı bana gore ama oda zam yapmıs :S bıraz bekletıyor bıde hatta baya bı kac gun beklemıstım kendısını

Bende luna ve yağnur arasında kaldım.katina aticam hangisine yollasam.1 ay önce 2 side gelecege olumsuz yorum yapmışlardı.simdi nasıl yorumluycaklar merak ediyorum.

Off kızlar tellwede fama'ya fal atmıştım telefondan girdiğim için yanlışlıkla falcı havuzunu işaretlemişim fark etmedim. Şimdi girdim bi baktım almula925 falıma bakmış iade hakkım da yok galiba bunu düzeltmenin bi yolu yok mu. Üstüne üstlük kadın çok dandik bi fal yollamış 7 kredim boşa mı gitti şimdi?

kızlar kahvede luna06, selin imer, maya demir, rezzan? acil yardım ya da başka net tavsiyeniz?

online olmasa da kiraza mi dersin yoksa şu an online olan selin imer mi? valla son sorum canım :)))

Vallahi panpa gece gece krizdesin anlasilan, o yuzden online olana at :) Pazar gecesi bu saatte artik tuttugunu opeceksin :)

Nasilsa yarin obur gun yine falin gelecek o zaman da Kiraze'e at :)

Bir de aklinda olsun, dek gelirsen falalem Meryem de guzel kahve bakiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…