Ben Selin İmer'in fallarını bekliyorum birkaç şeyi iti yorumlamıştı ve gelecekler ilgili söylediklerine bakacağım yaklaşık 2-3 hafta süresi...
Ve şimdi Luna ya attım, Luna iyiydi diye hatırlıyorum, yanılıyor muyum?
Bende luna ve yağnur arasında kaldım.katina aticam hangisine yollasam.1 ay önce 2 side gelecege olumsuz yorum yapmışlardı.simdi nasıl yorumluycaklar merak ediyorum.
Sagol canm.katinamı yoksa farklı falmı.Luna derim :)
Luna derim :)
Kızlar fal sonucum geldi Selena'dan. Kiraze'yle aynı şeyleri söyledi. Kartlardan bağımsız yorum yaptı biraz. Ben beğendim. Bekleyip görcez artık. :)
evet canım aslında hem olumlu hem olumsuz konuştu. birlikte olacaksınız sana teklifle gelecek ama bir süre sonra sen istemeyeceksin başkası olacak dedi.Olumlu mu konuştu ?
kızlar kahvede luna06, selin imer, maya demir, rezzan? acil yardımya da başka net tavsiyeniz?
Misscherry size Lunanın dedikleri çıktı mı peki? Sizle benim enerjim aşağı yukarı aynı falcılarla uyuşuyor sanırım artık burçtan mı veya başka bir durumdan dolayı mı bilemedim.Luna ya da Selin derim.
peki kiraze kahvede nasıl canım? ayyy en çok selin ve rezzann arasında kaldım ama ikisi de meşgulLuna ya da Selin derim.
ya da saraylihanim? hoş, bulamadım sitelerdepeki kiraze kahvede nasıl canım? ayyy en çok selin ve rezzann arasında kaldım ama ikisi de meşgul
peki kiraze kahvede nasıl canım? ayyy en çok selin ve rezzann arasında kaldım ama ikisi de meşgul
online olmasa da kiraza mi dersin yoksa şu an online olan selin imer mi? valla son sorum canım :)))Kiraze neye bakarsa baksin super fal bakiyor, tavsiye ederim :)
Luna da keza.
Rezzan ablayi ben cok begenmiyorum, sen bilirsin yine de.
online olmasa da kiraza mi dersin yoksa şu an online olan selin imer mi? valla son sorum canım :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?