Binnaz Abla

hahhaha her gün bu son deyip anca 3gün sabretmek ne acı

Kiraze'ye atacağım bir daha ayın 10'u geçsin bir:)) Fatura 0lancak keza. Luna'dan falımı çekmiştim.. Korkuyorum aslında. Bakar mı ki?

Bide FAMA'nın böyle bir şey yapacağını tahmin ettiğimden, 10₺ te Aşıklar Tarotu atmıştım. Çünkü 200 küsür fal bakmıştı. Değiştireceği aşikardı. İyiki atmışım 35 ₺ olmuş

Not:Ay Facebook kullanan kardeşim tüm falcıları eklemiş ya Yakında size de uğrar demedi demeyin

Kizlar mümkünse dualarinizi istiyorum cok ihtiyacim var bu hafta cok kritik basvurdugum bir kurum var ve mulakat listesi bir hafta sonra aciklanacak benim icin besmele cekip tugcenin gönlündeki niyeti kabul eyle rabbim dermisiniz ? Gercekten cok ihtiyacim var yoksa burda yazmazdim

Şimdi ettim duamı, üstelik ezan da okunuyor şu anda. İnşallah kabul olur canım :)

Butun dualarm seninle canm. Rabbim hayrli hbrlerini paylasmayi nasip etsn insallah :)

Butun dualarm seninle canm. Rabbim hayrli hbrlerini paylasmayi nasip etsn insallah :)
Allah razi ollsun canim bu hafta zor gecicek insallah guzel bir haber alabilirim o kdr cok okumsuz olay yasadimki korkuyorum artik banada haber verin bende dua ederim konunuz icin mutlaka

Ben de ettim, hadi bakalim :)

Dualarımız seninle canım

Rabbim kabul etsin :)

Bu arada binnaz ablada hediye geln kredilerle Ela Celik'e khve gonderdm , gondermz olaydm hytimda okudgum en tutarsz yorumdu. Allahtan cebimden para cikmdi da onun icin mutluyum. Akliniz varsa uzak durun kizlar

Topicimizin adi binnaz abla ama binnaz abla sitesi fal icin en fos site
gene iyi falcilar hep tellwede ne kdr siteyi begenmesekte..
tellwe çok pahalı aslında.. direkt dolar üzerinden kesiyorlar paypalda, sonra yazılan krediler tl değil kredi hesabı..bir de prensipsiz bir site.. bir sorun yaşasak muhattap yok. in cin top atıyor hissi oluştuyor nedense hep bende..

ben ordaki iyi falcıların oradan ayrılmalarını isterdim hep ama işte onlar da alışkanlık demek ki gitmiyorlar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…