- 21 Kasım 2014
- 145
- 166
- 113
ben kesinlikle kiraze derim tatlımonline olmasa da kiraza mi dersin yoksa şu an online olan selin imer mi? valla son sorum canım :)))
hahhaha her gün bu son deyip anca 3gün sabretmek ne acıVallahi panpa gece gece krizdesin anlasilan, o yuzden online olana at :) Pazar gecesi bu saatte artik tuttugunu opeceksin :)
Nasilsa yarin obur gun yine falin gelecek o zaman da Kiraze'e at :)
Bir de aklinda olsun, dek gelirsen falalem Meryem de guzel kahve bakiyor.
hahhaha her gün bu son deyip anca 3gün sabretmek ne acı
Ben de alabilir miyim bu Cezminin numarasını?:) Bir de nerde bakıyor? Hala 150 TL mi?Sana katılıyorum. Bir sürü falcıya baktırdım ve hala da baktırmaya devam ediyorum.. ama içlerinde en iyisi Cezmi oldu.
Şimdi ettim duamı, üstelik ezan da okunuyor şu anda. İnşallah kabul olur canım :)Kizlar mümkünse dualarinizi istiyorum cok ihtiyacim var bu hafta cok kritik basvurdugum bir kurum var ve mulakat listesi bir hafta sonra aciklanacak benim icin besmele cekip tugcenin gönlündeki niyeti kabul eyle rabbim dermisiniz ? Gercekten cok ihtiyacim var yoksa burda yazmazdim
Kizlar mümkünse dualarinizi istiyorum cok ihtiyacim var bu hafta cok kritik basvurdugum bir kurum var ve mulakat listesi bir hafta sonra aciklanacak benim icin besmele cekip tugcenin gönlündeki niyeti kabul eyle rabbim dermisiniz ? Gercekten cok ihtiyacim var yoksa burda yazmazdim
Allah razi ollsun canim bu hafta zor gecicek insallah guzel bir haber alabilirim o kdr cok okumsuz olay yasadimki korkuyorum artik banada haber verin bende dua ederim konunuz icin mutlakaButun dualarm seninle canm. Rabbim hayrli hbrlerini paylasmayi nasip etsn insallah :)
Cok tesekkur ederim canim bekliycem bakalim yazarim burda zaten allah razi olsun hepinizdenŞimdi ettim duamı, üstelik ezan da okunuyor şu anda. İnşallah kabul olur canım :)
Güzel haberlerini bekliyoruz o halde :)Cok tesekkur ederim canim bekliycem bakalim yazarim burda zaten allah razi olsun hepinizden
Kizlar mümkünse dualarinizi istiyorum cok ihtiyacim var bu hafta cok kritik basvurdugum bir kurum var ve mulakat listesi bir hafta sonra aciklanacak benim icin besmele cekip tugcenin gönlündeki niyeti kabul eyle rabbim dermisiniz ? Gercekten cok ihtiyacim var yoksa burda yazmazdim
Rabbim kabul etsin :)Kizlar mümkünse dualarinizi istiyorum cok ihtiyacim var bu hafta cok kritik basvurdugum bir kurum var ve mulakat listesi bir hafta sonra aciklanacak benim icin besmele cekip tugcenin gönlündeki niyeti kabul eyle rabbim dermisiniz ? Gercekten cok ihtiyacim var yoksa burda yazmazdim
Allah razi ollsun canim bu hafta zor gecicek insallah guzel bir haber alabilirim o kdr cok okumsuz olay yasadimki korkuyorum artik banada haber verin bende dua ederim konunuz icin mutlaka
tellwe çok pahalı aslında.. direkt dolar üzerinden kesiyorlar paypalda, sonra yazılan krediler tl değil kredi hesabı..bir de prensipsiz bir site.. bir sorun yaşasak muhattap yok. in cin top atıyor hissi oluştuyor nedense hep bende..Topicimizin adi binnaz abla ama binnaz abla sitesi fal icin en fos site
gene iyi falcilar hep tellwede ne kdr siteyi begenmesekte..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?