tellwe çok pahalı aslında.. direkt dolar üzerinden kesiyorlar paypalda, sonra yazılan krediler tl değil kredi hesabı..bir de prensipsiz bir site.. bir sorun yaşasak muhattap yok. in cin top atıyor hissi oluştuyor nedense hep bende..
ben ordaki iyi falcıların oradan ayrılmalarını isterdim hep ama işte onlar da alışkanlık demek ki gitmiyorlar..
oha yaa yine neler olmuş.. Fama yı sinirlendirmişler falı bıraktım filan yazmış.. off be kardeşim, beğenmezsin de hakaret etme bari ya.. bi fama vardı o da gitti desenize
Yahu mert reiki nerelerde acaba? 1 aydan beri profilinde 10 gün sonra dönücem yazıyor. Top 3 falcılarımda yer alıyor kendisi ama meydanda yok, dönse de baktırsam
Yahu mert reiki nerelerde acaba? 1 aydan beri profilinde 10 gün sonra dönücem yazıyor. Top 3 falcılarımda yer alıyor kendisi ama meydanda yok, dönse de baktırsam
Mertcim ya Fal aleminin mert delikanlısı.. ben de özledim,en son taşınmış mıydı şehir değişikliği mi ne yapmıştı b falın yorumunda söylemişti ay sonra neyse bırakayım kendi hayatımı falınıza döneyim demişti :) SEVİYORUM ONU SICAKKANLI VE GÜÇLÜ HİSLERİ VAR
Tellwede söyle bir problem var: önüne gelen 51626271 hesap açıp falcı olabiliyor. Şimdi yeni taktik yapmışlar herkese promosyon aynı falı atıyorlar. Sonra hoop vip+ paralar tavan belli oluyor yeni falcılar. Bir yabancı isim koymalar falan Kaliteli falcıyı ayırt etmek zor
Kizlar selemanın duvarina baktınızmı.barkiel danısmak istemiş ona.fama geldim diye yazdıgındada birkaç falcı hoşgeldin yazmiştı.aslında kendi aralarında bazıları iyi anlaşıyor demmkki
Kizlar selemanın duvarina baktınızmı.barkiel danısmak istemiş ona.fama geldim diye yazdıgındada birkaç falcı hoşgeldin yazmiştı.aslında kendi aralarında bazıları iyi anlaşıyor demmkki
Mertcim ya Fal aleminin mert delikanlısı.. ben de özledim,en son taşınmış mıydı şehir değişikliği mi ne yapmıştı b falın yorumunda söylemişti ay sonra neyse bırakayım kendi hayatımı falınıza döneyim demişti :) SEVİYORUM ONU SICAKKANLI VE GÜÇLÜ HİSLERİ VAR