Binnaz Abla

tellwenin en iyi kısmı fal atmak için falcıların online olmasını beklemiyor olmamız bence

Binnazda katina ya kime baktırayım.. katina aşka dair daha net ve enerjim daha iyi? Benna? Hira? Müge ?

Yahu mert reiki nerelerde acaba? 1 aydan beri profilinde 10 gün sonra dönücem yazıyor. Top 3 falcılarımda yer alıyor kendisi ama meydanda yok, dönse de baktırsam

Yahu mert reiki nerelerde acaba? 1 aydan beri profilinde 10 gün sonra dönücem yazıyor. Top 3 falcılarımda yer alıyor kendisi ama meydanda yok, dönse de baktırsam
Mertcim ya Fal aleminin mert delikanlısı.. ben de özledim,en son taşınmış mıydı şehir değişikliği mi ne yapmıştı b falın yorumunda söylemişti ay sonra neyse bırakayım kendi hayatımı falınıza döneyim demişti :) SEVİYORUM ONU SICAKKANLI VE GÜÇLÜ HİSLERİ VAR

Tellwede söyle bir problem var: önüne gelen 51626271 hesap açıp falcı olabiliyor. Şimdi yeni taktik yapmışlar herkese promosyon aynı falı atıyorlar. Sonra hoop vip+ paralar tavan belli oluyor yeni falcılar. Bir yabancı isim koymalar falan Kaliteli falcıyı ayırt etmek zor

Kizlar selemanın duvarina baktınızmı.barkiel danısmak istemiş ona.fama geldim diye yazdıgındada birkaç falcı hoşgeldin yazmiştı.aslında kendi aralarında bazıları iyi anlaşıyor demmkki

Kizlar selemanın duvarina baktınızmı.barkiel danısmak istemiş ona.fama geldim diye yazdıgındada birkaç falcı hoşgeldin yazmiştı.aslında kendi aralarında bazıları iyi anlaşıyor demmkki
yanlış görmediysem aden34 ve barkiel selenanın duvarına aynı şeyi yazmış ?!

kızlar tellwe de aynı kişide 3gündür 1.sıradayım , her gün online olmasına rağmen hala bekletiyor falımı :/ niye ki???

Hem çok kibar hem samimi. Bende anı ve geçmişi en iyi anlatan kişi odur. Dönerse affetmem baktırırım :)

oha nolmus yahu. Barkiele dun iki arkadasim atti ama ikisi de yeni ilk kez atiyolar birine yuzde yuz bildi. Ya iyiler niye boyle yapio

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…