Canım ben ve Cherry beğeniyoruz Sema'yı, yani an da çok iyi, bunun dışında iş değişikliğimi hissetmişti...kızlar bu falcısema'nın fiyatlarını ben mi yanlış görüyorumben de bir terslik galiba..dediklerini yaşayan oldu mu bu hatunun yav
yanlış görmediysem aden34 ve barkiel selenanın duvarına aynı şeyi yazmış ?!
Barkielinde ask acsi cktgini anlmstm zaten duvarndan :) bn danismk icin ona, o danismk icin selenaya gdiyorms iyi mi :))
Bu arada fama duvarina ne yzms yhu bktm da kldrms herseyi. Neler kacrdm yine :/
falcısemanın eski yorumunu okudum. bende fena patlamış. o zaman ben şu oğlana bişeyden dolayı canımı sıkınca tlfnumu da sil,sakın bi daha beni arama demiştim. sema, sen aramazsan asla aramaz bu çocuk demiş...allahtan aynı gün fatima da bakmış, o da asla arama bu herifi burnu sürtecek tükürdüğünü yalayacak demiş. ve ben aramadım kızlar. fatimanın dediği gibi olmuştu olay..
bak yine aklıma geldi, FATİMAaaaaaaaaaa yuvana döööööönnnnnnnnn
falcısemanın eski yorumunu okudum. bende fena patlamış. o zaman ben şu oğlana bişeyden dolayı canımı sıkınca tlfnumu da sil,sakın bi daha beni arama demiştim. sema, sen aramazsan asla aramaz bu çocuk demiş...allahtan aynı gün fatima da bakmış, o da asla arama bu herifi burnu sürtecek tükürdüğünü yalayacak demiş. ve ben aramadım kızlar. fatimanın dediği gibi olmuştu olay..
bak yine aklıma geldi, FATİMAaaaaaaaaaa yuvana döööööönnnnnnnnn
Panpa sonucu bildiler mi peki ? Yoksa yakin gelecek tahmini miydi sadece?
Sema dan bana cikanlar oldu, is konusunda.
Fatima bana da cikmis, helal diyorum :)
bu kadar asparagas falcıların coğaldığı bir dönemde nerede bu hatun o zaman.
o FATİMAAA buraya gelecek
ben sonuca yönelik sormamışım kuzu, onlar da sadece arar mı aramaz mı üzerinden gitmişler..sonuçta 4 ay sonra kendisi aramıştı. hatta fatima zaman da vermiş. şu zaman arayacak seni bekle demiş. ben artık umudu yitirmiştim mesela, hayatta aramaz bu saatten sonra numaramı da sildi diyordum..fatima silmemiş numaranı merak etme sen pişman ol dediklerinden diye gururlu ayağı çekmiş demişti..Panpa sonucu bildiler mi peki ? Yoksa yakin gelecek tahmini miydi sadece?
Sema dan bana cikanlar oldu, is konusunda.
Fatima bana da cikmis, helal diyorum :)
Fatima Antalyali bir hatun, adi Fatma, Antalyanin unlu falcilarindan. En son telefonda bakiyordu .
yaaaaa inanılmaz merak ediyorum onu keşke dönseben sonuca yönelik sormamışım kuzu, onlar da sadece arar mı aramaz mı üzerinden gitmişler..sonuçta 4 ay sonra kendisi aramıştı. hatta fatima zaman da vermiş. şu zaman arayacak seni bekle demiş. ben artık umudu yitirmiştim mesela, hayatta aramaz bu saatten sonra numaramı da sildi diyordum..fatima silmemiş numaranı merak etme sen pişman ol dediklerinden diye gururlu ayağı çekmiş demişti..
ufff galiba şu zamana dek baktırdığım en iyi falcı Fatima olarak kalacak yaa..
yaaaaa inanılmaz merak ediyorum onu keşke dönseulaşma imkanımız yok mu acaba
en son sen kaça baktrdın ki canım ?
kızlar ama muzo denen herife ben güvenmiyorum yaben direkt fatimaya ulaşmak istiyorum Cherry.. peki sana tlfda bakmış mıydı? o dediklerinden çıkan oldu mu? fatima diye bize başka hatunu kakalamasınlar da..
bana da bana daBen de Fatima nin numarasi var, burdan birinden almistim. Aradigimda en son bir kere ulastim, bir kere ulasamadim. Numarayi bulunca atarim isteyenlere atarim dostlar.mavigece07 Fatma & Muzo ikilisini taniyor, en kotu ona sorariz tel ini :)
tüh yaa.. müşteri bol demek ki... neyse kızlar bulursak deneyip amme hizmeti için dağıtırız nosunu da bakalım..Bende soyle oldu, telefon ettim Fatma acti. Cok mesgulum banka hesap nosunu msj atarim dedi ama unuttu , araya kaynadi sanirim, ben de 2 gun sonra yurtdisina doncektim, kovalayamadim o yuzden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?