Binnaz Abla

Ayyy inşallah bende de tuttururrr :) bizim fal enerjimiz çok uyuyo seninle bak şimdi iyice ümitlendim :) ben unutmuşum bile Merali bana tavsiye ettiğini affet biliyosun durumları

Gelnce hemen yazz buryaa bak gorcksn acaip tutck seninde gor bak

Ben yeni tahayi deniyorm valla ama ask fali icin meral abla cok iyidr ben yasadm dedklrni hatta verdgi tarhde az kaldi ckrsa hemen brdayim

genel hayata bakış için hangisi daha iyi acaba taha ünide öğrenciymiş kendini ne kadar geliştirmiş olabilir ki hislerimi kuvvetli

Binnazda canim katina fali bu bn kesnlkle onrrm meral ablyi oda ne diyosa yasadm cnku

Beyzacım Nesibe'cim cevap yazmıs bana sen istiyordun ve ben yine aynı dusunuyorum gibi seyler söylemiş. Az once rezzan ablaya soru kısmında danıştım böyleydi tavsiye diye ama bakalım yanıt verir mi artık.
Ben tahayı cok begenmemistim sanırım ya zaten asrın arıkan,kesira sirel, ilkay gür ve tahaya baktırmıstım birer kez şimdiye kadar. Asrın'a yorum bile yapmıyorum ilkay iz bırakmamıştı ben kesirayı beğenmiştim Taha da fena degildi.
Ama top falcım Nesibe tabi.

Son düzenleme:
taha mı meral mi çok kafam karıştı yine.katina ne kadar ve o nasıl birşey?

Ben de ilk defa baktırdım hem Katina, hem de Meral Hanım'a.. Taha ilk tarotum, Meral hanım ilk katinam :) ikisini de seçebilirsin, yüreğine sor :)

katina tarot gibi, açılımlar var, seçiyosun.. Kartları farklı.. Tarot gibi soğuk değil kartları, hatta sıcacık geldi bana şekiller itibariyle :) hiç baktırmadıysan bi deneyebilirsin, güzel bişeymiş meğer :)

Meral Hanım'ın katinası 22,5 tl.

Hele bi olsunn bak nasıl yıkıyorum buraları :))

bu arada an itibariyle Güven Cihan Çoban'ın verdiği zaman fos çıkmış durumda.. Bilginize..

Canim meral ablaya ben gecen sene baktırmıştım hayatima girecek kisinjn harflerini burcunu hatta memleketini bilmsti bide derslerle ilgili sorun yasayacagimi falanda bilmisti o zaman ihtimal vermemistim ama sinifta kaldim:) bide 2014e kadar ufak tefen sorunların devan edecek demis gecen sene yani 2012de subat ayinda. Nerdeyse 1.5 2 yil sonrasini bile bilmis

Dedim ya sana canım benim, Nesibem zaman verdiyse olur.. Bende hep oluyor zaman verdiğinde, inşallah sende de olur..

Nesibemi çok başka bir yere koydum ben zaten artık herkes biliyor :) o canım benim, kıymetlim..

Rezzan abla da mutlaka cevap verir sana.. Onu da paylaş olur mu, merak ettim çok..

Son düzenleme:

yüzyüze olmayınca da bir garip geliyor bana enerjilerimiz tutuyor mu tutmuyor mu diye

nesibenin dediklerinin yüzde yüz olmadığıda olur ama dimi o kadar da değil

Nesibe zaman konusuna girmemiş simdi ama benim pesinhukumlu yorumlarıma acıklık getirmis ben oyle hissetmiyorum diye. Ay inşallah bir ise yaramıştır iletişime geçmem ya.

canim sanmiyorum.Orda da enteresan bir sistem var ornek tarotta 2 fal aliyorsa tum fallarda o 2 rakami gozukuyor.Hepsinde 2 olmuyor cunlu online olmadan nasil fal alicak?

canım kahve bakanlar kahvede gozukuyo ordada var anlamadım bende cevrımdısı ama ıkısındede gorunce sasırdım fal baktırmk ıstıyorum kahve ama kımseyı begenmedım (

canım kahve bakanlar kahvede gozukuyo ordada var anlamadım bende cevrımdısı ama ıkısındede gorunce sasırdım fal baktırmk ıstıyorum kahve ama kımseyı begenmedım (

ben sanmiyorum ama yorumlar kismina bak en son yorum ne zaman yapilmis oyle anlayabiliriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…