Ayyy inşallah bende de tuttururrr :) bizim fal enerjimiz çok uyuyo seninle bak şimdi iyice ümitlendim :) ben unutmuşum bile Merali bana tavsiye ettiğini affet biliyosun durumları
lutfen uzulme..Allaha birak dua et..Insallah duzelir her ne varsa..
Binnazda canim katina fali bu bn kesnlkle onrrm meral ablyi oda ne diyosa yasadm cnku
Gelnce hemen yazz buryaa bak gorcksn acaip tutck seninde gor bak
taha mı meral mi çok kafam karıştı yine.katina ne kadar ve o nasıl birşey?
Ben yeni tahayi deniyorm valla ama ask fali icin meral abla cok iyidr ben yasadm dedklrni hatta verdgi tarhde az kaldi ckrsa hemen brdayim
Binnazda canim katina fali bu bn kesnlkle onrrm meral ablyi oda ne diyosa yasadm cnku
genel hayata bakış için hangisi daha iyi acaba taha ünide öğrenciymiş kendini ne kadar geliştirmiş olabilir ki hislerimi kuvvetli
taha mı meral mi çok kafam karıştı yine.katina ne kadar ve o nasıl birşey?
Canım Nesibenin falı iade etmişliği vardır bana da :) sana tavsiyem bi gelişme olursa ya da verdiği zaman çıktığında baktırman. O zaman aradan 15 gün bile geçse iade edeceğini sanmıyorum.. Ancak bir gelişme olmadığı takdirde en azından 20 gün ya da 1 ay beklemen gerekir ona tekrar gitmen için..
Kiraze neden böyle yaptı sana anlamadım.. Enerjiniz uymamıştır belki, sonuçta fal işi enerji işi.. benim 2 falıma da yarım saat içinde bakıp göndermişti çünkü.. O da benim için pozitif enerji verenlerden biri olmuştu hatta.. Geç buldum çabuk kaybettim diye de düşünmedim değildi..
Hep söylüyorum Rezzan Abla kahvenin yıldızıdır, Can'dır :) kahve olduğu için iade etmiyor bence çok sık da gitsek :) gerçi benim durumum falı aştı artık onunla, tamamen terapi oluyo bana ondan gidiyorum yoksa 5 günde farklı ne söyleyebilir ki? :) (yine de araya farklı şeyler katıyor nasıl yapıyosa :) )
Bir fal bagimlisi olarak ki bence insanlarin yasadiklari kaoslar,belirsizlikler ozellikle ikili iliskilerde bence erkeklerin iyice dengesiz olmasi fal sektorune yaradi.Ben bu kadar fal baktiran biri olarak oncelikle tarot ve katinaya hic guvenmiyorum.Orada kartlarin durumundan cok kesinlikle falcinin hisiyati devrede.Suya,kahveye,tarota yada katinaya bakan birinin hisleri kuvvetliyse size yorum guzel yapabilir.Kahve o bu diye ayirmaz her sekilde basarili olur.Kahvede dusuk puanlu tarot ve katinada yuksekse bence bu hissiyatinin cok guclu olmadigini gosteriyor bana.
Hele bi olsunn bak nasıl yıkıyorum buraları :))
bu arada an itibariyle Güven Cihan Çoban'ın verdiği zaman fos çıkmış durumda.. Bilginize..
Beyzacım Nesibe'cim cevap yazmıs bana sen istiyordun ve ben yine aynı dusunuyorum gibi seyler söylemiş. Az once rezzan ablaya soru kısmında danıştım böyleydi tavsiye diye ama bakalım yanıt verir mi artık.
Ben tahtayı cok begenmemistim sanırım ya zaten asrın arıkan,kesira sirel, ilkay gür ve tahaya baktırmıstım birer kez şimdiye kadar. Asrın'a yorum bile yapmıyorum ilkay iz bırakmamıştı ben kesirayı beğenmiştim Taha da fena degildi.
Ama top falcım Nesibe tabi.
Dur benim falim gelsn buna karar verelim
Ben de ilk defa baktırdım hem Katina, hem de Meral Hanım'a.. Taha ilk tarotum, Meral hanım ilk katinam :) ikisini de seçebilirsin, yüreğine sor :)
katina tarot gibi, açılımlar var, seçiyosun.. Kartları farklı.. Tarot gibi soğuk değil kartları, hatta sıcacık geldi bana şekiller itibariyle :) hiç baktırmadıysan bi deneyebilirsin, güzel bişeymiş meğer :)
Meral Hanım'ın katinası 22,5 tl.
Dedim ya sana canım benim, Nesibem zaman verdiyse olur.. Bende hep oluyor zaman verdiğinde, inşallah sende de olur..
Nesibemi çok başka bir yere koydum ben zaten artık herkes biliyor :) o canım benim, kıymetlim..
Rezzan abla da mutlaka cevap verir sana.. Onu da paylaş olur mu, merak ettim çok..
nesibenin dediklerinin yüzde yüz olmadığıda olur ama dimi o kadar da değil
kızlar acelya kahve falına gerı mı donmuş ?
canim sanmiyorum.Orda da enteresan bir sistem var ornek tarotta 2 fal aliyorsa tum fallarda o 2 rakami gozukuyor.Hepsinde 2 olmuyor cunlu online olmadan nasil fal alicak?
canım kahve bakanlar kahvede gozukuyo ordada var anlamadım bende cevrımdısı ama ıkısındede gorunce sasırdım fal baktırmk ıstıyorum kahve ama kımseyı begenmedım(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?