Tesekkur ederim biraz elektrik isi belki tutar. Hangi falda daha iyi acaba ona baktirsam :)bence sarayli hanim ama iyi düsün yanlis yönlendirmekte istemem herkesin ortak begendigi biridir
Hepside iyi ama kahvesi ayri bi yerde favorim kahvesiTesekkur ederim biraz elektrik isi belki tutar. Hangi falda daha iyi acaba ona baktirsam :)
Tamamdir online yakalar yakalamaz hemen baktiriyorum insallah guzel seyler soyler ve gerceklesir :)Hepside iyi ama kahvesi ayri bi yerde favorim kahvesi
Ins elektrik tutar cok emek veren biri tellwe gibi bi siteye girme sebebim ztn fsli biraktim onu birakamadimTamamdir online yakalar yakalamaz hemen baktiriyorum insallah guzel seyler soyler ve gerceklesir :)
Ohh ne guzel detayli bakiyorsa tam aradigim kisi :)Ins elektrik tutar cok emek veren biri tellwe gibi bi siteye girme sebebim ztn fsli biraktim onu birakamadim
Ins elektrik tutar cok emek veren biri tellwe gibi bi siteye girme sebebim ztn fsli biraktim onu birakamadim
Cümle çok iddialı olunca benim aklıma hepimizin bildiği Nostradamus geldi ve kim bu Nostradamus dedim ama o kadar olaydan sonra arkadaşın verdiği tepkiyle ben de ekran başında koptum :))) o da haklı bi sürü sahtekar çıkıyo :))))ahahah şuan bu kadar şeyin üzerine gördüğüm ve güldüğüm nesibe-nostradamus olayının, Nostradamus adlı bir falcının da nesibe sanılması oldu
Tabii ben şimdi ne dediğimi bir an bende anlamadım amaTövbe bismillah, olaylar olaylar
Benim de Nostradamus adında bi falcıdan haberim yoktu ben meşhurunu kastetmiştim ama senin tepki süperdi :)))Ahaha onu ben oyle sandim. Ders calisirken yarim yamalak bakmam sonucu oldu kamuya duyurumdur oyle bir sey yok ben uydurmusum ama belki de vardir kim bilir. Ay dizi gibi oldu bu forum bu aralar yanlis anlasilma icin forumdan ozur diliyorum :) Bir de ikisi ayni kisi cikarsa hisliyim diye bir hesapta ben cakcam tellweye beklerim o vakit fallarinizi
Hadi hayırlısı :)) Ben yılbaşına kadar beklemedeyim patlayıp patlamadığına bakacam :)ahahaha hay allahım
Bu kadar olayın üstüne ben bir fal kapatayım dedim bu arada
Selin İmer i bekliyorummmm
Allah bozmasın mutluluğunu :)valla biz de iki arkadas kutuphanede bir arkadasin yakasina yapistik ogle yemeginde o bakcakBenim her sey gecti ne uzgunum ne kirgin stabil mutlu baldankabak moduma kavustum artik fal eskisi gibi gulmelik iki guzel seye tav olmalik eglence olarak kaldi :)
Amin canim hepimize insallah :)Allah bozmasın mutluluğunu :)
ahahaha hay allahım
Bu kadar olayın üstüne ben bir fal kapatayım dedim bu arada
Selin İmer i bekliyorummmm
o kadın bencee bınnazdakı en ıyılerınden hatta en ıyısı dıyebılırım bana gore,bende ılk tarıhı tutuurdu hemde zamanıyla hatta ıkı tarıhı ama sonuncu dedıgınee daha cok zaman var bıde herkese mı olumlu bu kadın dıye dusunuyorum bazen :S beklıycezz artıık daha fal baktırmam valla sogudum sogutanlara bınlercee teşekkurr ederımmo kadar baktırmıycam baktırmıycam dıyordum neler vesılee oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?