Binnaz Abla

Ahaha onu ben oyle sandim. Ders calisirken yarim yamalak bakmam sonucu oldu kamuya duyurumdur oyle bir sey yok ben uydurmusum ama belki de vardir kim bilir. Ay dizi gibi oldu bu forum bu aralar yanlis anlasilma icin forumdan ozur diliyorum :) Bir de ikisi ayni kisi cikarsa hisliyim diye bir hesapta ben cakcam tellweye beklerim o vakit fallarinizi

Aslında bu sahte falcılar ve laf taşıyan falcı yalakaları sayesinde bir türlü beceremediğimiz faldan soğuma olını başarmış oluyoruz sayelerinde
Cümle çok iddialı olunca benim aklıma hepimizin bildiği Nostradamus geldi ve kim bu Nostradamus dedim ama o kadar olaydan sonra arkadaşın verdiği tepkiyle ben de ekran başında koptum :))) o da haklı bi sürü sahtekar çıkıyo :))))

Benim de Nostradamus adında bi falcıdan haberim yoktu ben meşhurunu kastetmiştim ama senin tepki süperdi :)))

valla biz de iki arkadas kutuphanede bir arkadasin yakasina yapistik ogle yemeginde o bakcak Benim her sey gecti ne uzgunum ne kirgin stabil mutlu baldankabak moduma kavustum artik fal eskisi gibi gulmelik iki guzel seye tav olmalik eglence olarak kaldi :)

Allah bozmasın mutluluğunu :)

Kızlar merhaba, Koşturmacadan bır turlu yazamadım,selin imer bende son kararımla çuvallamıştır.olaylar saraylihanimin dedıgı gıbı gıtsede onunda yorumu tarih olarak patlamıştır.venüsü beklıyorum ama ortalarda yok aralıgın ıkıncı haftası demıştı bırı ama yok( ,falalem kalukula ydı degısık bı adı var ben tarot ve katina attım ona dedıklerı garıp bı şekılde az da olsa yasadım.. Denemeye deger fıyatı yukselmeden.15 kredıydı ben baktırdıgımda gercekcı ve ıkı konuda nokta atışı vardı, acaba başka bı sıteden bılgımı aldı dedırttı bana o derece noktayı koydu.. Nesıbe ve ayışıgı na ardardda attım, ıkı farklı yorum gıbı dursada ıkısıde bu sefer cokkk tatmın etmedı benı kı ıkısınıde severım.ayışığını ılk cok olumsuz dıye sevmemıştım ama 2. Kex attım dayanamayıp.. Ve bu 5.oldu sanırım.ilginc bı sekılde olayları anlatırken çokkk dogru bakıyo.rezzan abls,mert,bende hiçççç tutmadı ki ıkısınıde ınsan olarak cok severim samımı ınsanlardır ama gel gorki yok( maya demır hiçç çıkmadı..kımse sevmez tutmaz ama elıf ışık her ay bı kez ıskanbıl rıca ederım dedıklerı patırpatır cıkdı desem yalan olur ama olaylar an ve özellıkle iskanbılde ayrılık ve baktırdıgınızx kişinin hayatında gercektende nokta atışları var ama ıskanbıl rıca edınce.. Firuzeler,barışlar, semalar,kirazeler, ester, melek,

ahahaha hay allahım
Bu kadar olayın üstüne ben bir fal kapatayım dedim bu arada

Selin İmer i bekliyorummmm

o kadın bencee bınnazdakı en ıyılerınden hatta en ıyısı dıyebılırım bana gore,bende ılk tarıhı tutuurdu hemde zamanıyla hatta ıkı tarıhı ama sonuncu dedıgınee daha cok zaman var bıde herkese mı olumlu bu kadın dıye dusunuyorum bazen :S beklıycezz artıık daha fal baktırmam valla sogudum sogutanlara bınlercee teşekkurr ederımm o kadar baktırmıycam baktırmıycam dıyordum neler vesılee oldu

H

Haydaaa heyecanlandım şimdi çünkü bana verdiği tarih ocak başı ve bunu bilirse ben dahil hepimiz şok olacağız gibi

Ben bişey anlatayım hemen neşelen çünkü bana sempatik gelmesiyle birlikte noluyor yahu dedirtti

Selin İmer'i beklemeyip Hülya Demir' e attım ben falı, gelen ilişkimin kötü hali ile ilgili bir yorumdu ve sorduğum net soru olmayacak diye konuştu...
Bende soru sorma kısmına aynen şunu yazdım,

''Hayırrr,İlişkim Allah nazardan korusun ki çok güzel devam ediyor ve ben bırrrrrrrr haberini aldığımda yerimden fırlayacak kadar mutlu olacağım :)Bu dönemde bırrrrrrr olup olmadığını öğrenmek istiyordum, sanırım değil doğru mu anlıyorum?Değilsem bununla alakalı bir ön görünüz var mı ay, tarih vs gibi?Sevgiler...''

İşteee gelen cevap; sıkı durun

''Canım :)) işte bu haber beni çoks evindirdi zira sorunlu ilişkiler gerçekten benim içimi o kadar kararttıki maşallah diyorum şimdi, şu var senin fincanında bırrrrrrr konsuunda sevineceğin haber var diye gördüğm ama istemeyeceğini düşündüğüm için negatif olarak yorumladım oysa sen çok istiyorsun o halde sevindirici haber var olduğunu gösterir bize diyorum yani şuan bırrrrrrrrrrrr var ki bu kadar sevineceksin sen inş. güzel haberini ay başına kadar alacaksın diyorum sevgiyle kal canım ..''

Buyrun burdan yakın hanımlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…