Binnaz Abla

Bn o kadinin bi Allahn kuluna olumsz konustgunu duymadm. Bnde dahil :/

Cevir kazı yanmasn olmus bu :))

Bn o kadinin bi Allahn kuluna olumsz konustgunu duymadm. Bnde dahil :/

Cevir kazı yanmasn olmus bu :))

valla oylee olmusss bende oyle dusunuyorum bana bazı seylerı tuturdu evet ama ztn dedımde herkese olumlu seyler soyluyorrr :S nysee fal defterı kapanmıstır benım ıcın cıkıcak mı cıkmıycak mı artık sadece onu beklerımm

İlkay Gür adlı falcıyı burada okumuştum sanırım beğenen de vardı. biryolunvar.com diye bir sitede varmış fal baktırmak için, orada da bakıyormuş, amma çok online fal sitesi var, virüs gibi ya

İlkay Gür adlı falcıyı burada okumuştum sanırım beğenen de vardı. biryolunvar.com diye bir sitede varmış fal baktırmak için, orada da bakıyormuş, amma çok online fal sitesi var, virüs gibi ya
Geleck icn cok foss bi kadin bnce. Ogut dinliceksen yolla falini

Kiraze sende tutturdu mu

Merhabalar,

Venüsü bende merak ediyorum ama şu aşamada sanırım sadece Ocak ayı ilk haftasına kitlenmiş olacağım Selin İmer için, takipteyim forumu.

İlkay Gür uyarısını ciddiye aldım aman nasihate ihtiyacım yok :)

O kadar fal baktirdim ilkay gur kadar negatif olmadım hic birine nasihat vermis tamam ama sivri bir dille olumsuz diyenler de fallarıma ama onun kadar sivri ve itici bir yorum almadım hic birinden

Selin imer bende gecmisteki olaylar ve olayların gectigi yere kadar anlatmisti baya baya uzun ve emek verilen bir yorumdu gecmisle ilgi yorumları doğruydu ama kisileri ve tarihleri karıstırmıstı yanlis kisileri yanlis yerlere oturtmustu.ama olaylar ayni dedigi gibiydi

Evet canım çok site var ama buradaki arkadaşlarımızın çoğu binnaz abla,tellwe,biryolunvar,fal alem ve fal sepeti bu 5 sitenin haricinde diğer sitelerden fal baktırmamaya özen göstermişlerdir. Sana da tavsiye ederim. Başka sitelere bulaşma

Kızlar bir yolun var derin kayayi deneyen yakinda var mi 7.5 tl yapmis fallarini
Canım vallaha ben 5 ay önce tarot yolladım. Gayet detaylı yorumlamıştı. Anda ve geçmişi bilmişti ama gelecekte , patladı bende. 7,5 tl çok iyi fiyat ama ben 15 tl vermiştim. Fiyatı mı düşürmüş?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…