- 20 Eylül 2012
- 4.039
- 930
- 398
o kadın bencee bınnazdakı en ıyılerınden hatta en ıyısı dıyebılırım bana gore,bende ılk tarıhı tutuurdu hemde zamanıyla hatta ıkı tarıhı ama sonuncu dedıgınee daha cok zaman var bıde herkese mı olumlu bu kadın dıye dusunuyorum bazen :S beklıycezz artıık daha fal baktırmam valla sogudum sogutanlara bınlercee teşekkurr ederımmo kadar baktırmıycam baktırmıycam dıyordum neler vesılee oldu
H
Haydaaa heyecanlandım şimdi çünkü bana verdiği tarih ocak başı ve bunu bilirse ben dahil hepimiz şok olacağız gibi
Ben bişey anlatayım hemen neşelen çünkü bana sempatik gelmesiyle birlikte noluyor yahu dedirtti
Selin İmer'i beklemeyip Hülya Demir' e attım ben falı, gelen ilişkimin kötü hali ile ilgili bir yorumdu ve sorduğum net soru olmayacak diye konuştu...
Bende soru sorma kısmına aynen şunu yazdım,
''Hayırrr,İlişkim Allah nazardan korusun ki çok güzel devam ediyor ve ben bırrrrrrrr haberini aldığımda yerimden fırlayacak kadar mutlu olacağım :)Bu dönemde bırrrrrrr olup olmadığını öğrenmek istiyordum, sanırım değil doğru mu anlıyorum?Değilsem bununla alakalı bir ön görünüz var mı ay, tarih vs gibi?Sevgiler...''
İşteee gelen cevap; sıkı durun
''Canım :)) işte bu haber beni çoks evindirdi zira sorunlu ilişkiler gerçekten benim içimi o kadar kararttıki maşallah diyorum şimdi, şu var senin fincanında bırrrrrrr konsuunda sevineceğin haber var diye gördüğm ama istemeyeceğini düşündüğüm için negatif olarak yorumladım oysa sen çok istiyorsun o halde sevindirici haber var olduğunu gösterir bize diyorum yani şuan bırrrrrrrrrrrr var ki bu kadar sevineceksin sen inş. güzel haberini ay başına kadar alacaksın diyorum sevgiyle kal canım ..''
Buyrun burdan yakın hanımlar
Bn o kadinin bi Allahn kuluna olumsz konustgunu duymadm. Bnde dahil :/
Cevir kazı yanmasn olmus bu :))
Geleck icn cok foss bi kadin bnce. Ogut dinliceksen yolla faliniİlkay Gür adlı falcıyı burada okumuştum sanırım beğenen de vardı. biryolunvar.com diye bir sitede varmış fal baktırmak için, orada da bakıyormuş, amma çok online fal sitesi var, virüs gibi ya
Ester kirayi denemisliginiz varmi acabaGeleck icn cok foss bi kadin bnce. Ogut dinliceksen yolla falini
selin imer bir bende mi çuvalladı ya
Kiraze sende tutturdu muKızlar merhaba, Koşturmacadan bır turlu yazamadım,selin imer bende son kararımla çuvallamıştır.olaylar saraylihanimin dedıgı gıbı gıtsede onunda yorumu tarih olarak patlamıştır.venüsü beklıyorum ama ortalarda yok aralıgın ıkıncı haftası demıştı bırı ama yok( ,falalem kalukula ydı degısık bı adı var ben tarot ve katina attım ona dedıklerı garıp bı şekılde az da olsa yasadım.. Denemeye deger fıyatı yukselmeden.15 kredıydı ben baktırdıgımda gercekcı ve ıkı konuda nokta atışı vardı, acaba başka bı sıteden bılgımı aldı dedırttı bana o derece noktayı koydu.. Nesıbe ve ayışıgı na ardardda attım, ıkı farklı yorum gıbı dursada ıkısıde bu sefer cokkk tatmın etmedı benı kı ıkısınıde severım.ayışığını ılk cok olumsuz dıye sevmemıştım ama 2. Kex attım dayanamayıp.. Ve bu 5.oldu sanırım.ilginc bı sekılde olayları anlatırken çokkk dogru bakıyo.rezzan abls,mert,bende hiçççç tutmadı ki ıkısınıde ınsan olarak cok severim samımı ınsanlardır ama gel gorki yok ( maya demır hiçç çıkmadı..kımse sevmez tutmaz ama elıf ışık her ay bı kez ıskanbıl rıca ederım dedıklerı patırpatır cıkdı desem yalan olur ama olaylar an ve özellıkle iskanbılde ayrılık ve baktırdıgınızx kişinin hayatında gercektende nokta atışları var ama ıskanbıl rıca edınce.. Firuzeler,barışlar, semalar,kirazeler, ester, melek,
Selin imer in falı bende de patladı :)selin imer bir bende mi çuvalladı ya
kızlarrrrr ada yıldız yada buse yıldız ı deneyenler yorum yazabilir mi? acil
Bende de canimselin imer bir bende mi çuvalladı ya
Kahve sanki daha iyiKizlar venüsle jubelimi yapicam.hangi falda daha iyi sizce ???
O kadar fal baktirdim ilkay gur kadar negatif olmadım hic birine nasihat vermis tamam ama sivri bir dille olumsuz diyenler de fallarıma ama onun kadar sivri ve itici bir yorum almadım hic birindenMerhabalar,
Venüsü bende merak ediyorum ama şu aşamada sanırım sadece Ocak ayı ilk haftasına kitlenmiş olacağım Selin İmer için, takipteyim forumu.
İlkay Gür uyarısını ciddiye aldım aman nasihate ihtiyacım yok :)
Selin imer bende gecmisteki olaylar ve olayların gectigi yere kadar anlatmisti baya baya uzun ve emek verilen bir yorumdu gecmisle ilgi yorumları doğruydu ama kisileri ve tarihleri karıstırmıstı yanlis kisileri yanlis yerlere oturtmustu.ama olaylar ayni dedigi gibiydiMerhabalar,
Venüsü bende merak ediyorum ama şu aşamada sanırım sadece Ocak ayı ilk haftasına kitlenmiş olacağım Selin İmer için, takipteyim forumu.
İlkay Gür uyarısını ciddiye aldım aman nasihate ihtiyacım yok :)
İlkay Gür adlı falcıyı burada okumuştum sanırım beğenen de vardı. biryolunvar.com diye bir sitede varmış fal baktırmak için, orada da bakıyormuş, amma çok online fal sitesi var, virüs gibi ya
Canım vallaha ben 5 ay önce tarot yolladım. Gayet detaylı yorumlamıştı. Anda ve geçmişi bilmişti ama gelecekte , patladı bende.Kızlar bir yolun var derin kayayi deneyen yakinda var mi 7.5 tl yapmis fallarini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?