Binnaz Abla

Evet canim tum fallarini 7.5tl yapmis mail gelmis bana hala oylemi bilmiyorum ama anda ve gecmiste iyiyse denenebilir aslinda gelecekten hic bir sey tutmadimi ya

dert ortağı ya da dertleşelim bölümlerine fal baktıran var m o nedir? nasıl oluyor? Bir de barkiel olayı nedir yaa patladı mı sizde?

dert ortağı ya da dertleşelim bölümlerine fal baktıran var m o nedir? nasıl oluyor? Bir de barkiel olayı nedir yaa patladı mı sizde?
Barkiel, uzun zamandır buraya üye olan Samuka isimli kullanıcı çıktı. Sorun tabi ki de bu değil ama fallarla, kişilerin dertleriyle dalga geçtiğini söyledi bunu ifşa eden kişi. Yalan söyleyemem ben de gayet iyiydi ama bir daha asla ama asla fal atmam. İş ahlağından yoksun biri olduğunu düşünüyorum.
Takip etmedim ben ayrıntıları, Selena'nın duvarı ve ara sıra mesajlardan başka, belki başka biri sizi aydınlatabilir.

bir yol göstermiyorlar mı :)

Yol gostermekten ziyade icini dokme gibi daha cok.

Yani sekerim, bence bosver, bu insanlarin verdigi akildan ne olacak, hayat senin hayatin. Yol gosterseler bile dinleme :) , her zaman kendi ic sesini dinle.

Ben Venusamberve Kirazeyi i tavsiye ederim. Cidden insanlarin kafasini okuyorlar, karsi tarafn kafasindan gecenleri ogrenince gardini daha saglam alirsin, kendi stratejini gelen bilgilere gore yaparsin diye dusunuyorum :)

tam uggaya fal atmayı düşünüyordum dediklerine bakayım 7 kredim var ama

Bu açıklama bu saatte ne kadar doğru bilmem.. Ama size bir şey yazmak istiyorum bu konu hakkında.

Tellwe'de fal baktıracaksınız. Yeni falcıları denemeyin. NANESE,MEG vs. Yanında %100 başarısı olup, kişilik analizi ile postalayan falcılar bunlar. Bildiğiniz isimden kesinlikle şaşmayın. Meraka yenik düşüp ay bir fal baktırayım demeyin. Cidden paraya yazık. Ben yaptım siz yapmayın.

arkadaslar bundan yaklasık 20 gun once faln ugga fal baktırdım bana dedıgı bır durum cıktı gıbı hos olmayan bisey ama olsun gercekcı bır yorumcu ben severım kendısını kı bence bana baktıgı fal gercekten tarot falı deıldı cunku ısım ve harflerde vardı hıslerı acayıp kuvvetlı ugganın selenada aynı sekılde

uggaya dertleşme atayım bari belki hisleriyle çözüm bulur :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…