- 23 Ağustos 2012
- 52.146
- En iyi cevaplar
- 1
- 243.106
- 898
peki kiraze= ester kira mı??? muallakta kaldım yaff :/
Şaşırmadım. Pek güvenilir gelmemişti kendisi zaten. O sitenin büyük çoğunluğu üniverste( Belki de lise) öğrencileri sallayıp harçlık çıkarmaya çalışan tipler diye duymuştum aklıma direk o kişi gelmişti ne yalan söyleyeyim belki günahını alıyorumdur. Tellwe'de baktıracağın kişiler sınırlı zaten yeni maceralara girmeniz sadece para kaybı olarak dönecek size.şoktayım yaa! jelizaroze bitmiştir benim için! sıra beklerken sitenin birinden bana açılan katina kart anlamlarımı okudum ve jelizaroze kelimesi kelimesine kopyala yapıştır yapmış!!! hiç abartmıyorum.ısteyene yorumu da o siteyi de gönderebilirim. üstelik bunu dile getirdim diye msj atmam engellenmiş durumda! acayip sinirlendim!
şoktayım yaa! jelizaroze bitmiştir benim için! sıra beklerken sitenin birinden bana açılan katina kart anlamlarımı okudum ve jelizaroze kelimesi kelimesine kopyala yapıştır yapmış!!! hiç abartmıyorum.ısteyene yorumu da o siteyi de gönderebilirim. üstelik bunu dile getirdim diye msj atmam engellenmiş durumda! acayip sinirlendim!
Kızlar falalem esteri bekliyorum ama hala sisteme girmedi ordaki meryemi deneyen var mı detaylımıdır falı ?
Ne terbiyesizlik iptal ettirsene cnmşoktayım yaa! jelizaroze bitmiştir benim için! sıra beklerken sitenin birinden bana açılan katina kart anlamlarımı okudum ve jelizaroze kelimesi kelimesine kopyala yapıştır yapmış!!! hiç abartmıyorum.ısteyene yorumu da o siteyi de gönderebilirim. üstelik bunu dile getirdim diye msj atmam engellenmiş durumda! acayip sinirlendim!
Kiraze bende de sifirHayırrr tutturamado
Peki kiraze anlık durumları düşünceleri biliyor mu ?Kiraze bende de sifir
zar zor ettirdim canım :/Ne terbiyesizlik iptal ettirsene cnm
bende çok iyiydi enerji meselesi gerçekten demek kiTellwede yeni hesap açıp içimde kalmasın diye Ugga ya fal attım. Atmaz olaydım
Falın uzaktan yakından benle alakası yok kızlar çok kötü bir faldı
Resmen sallamasyondu.
Aynen canım beğenini çok fazla aslında.bende çok iyiydi enerji meselesi gerçekten demek ki
Hayir sirf laf salatasislm kızlar aranıza yeni katıldım binnaz abladaki firuze aydın nasıl bir yorumcudur dedikleri çıkan oldumu
Maalesef cnm bana bir iddiali konustu zaman verdi hatta cok kisaydi hic birsey olmadiPeki kiraze anlık durumları düşünceleri biliyor mu ?
Bende dün onu bekledim ama girmemisti sisteme anladim canim peki baska biri var mi begendigin.Maalesef cnm bana bir iddiali konustu zaman verdi hatta cok kisaydi hic birsey olmadi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?