Binnaz Abla

tellwe de juno da kim ola ki? yeniymiş.fiyatlar çok uygun ama deneyen var mı kızlar?

şoktayım yaa! jelizaroze bitmiştir benim için! sıra beklerken sitenin birinden bana açılan katina kart anlamlarımı okudum ve jelizaroze kelimesi kelimesine kopyala yapıştır yapmış!!! hiç abartmıyorum.ısteyene yorumu da o siteyi de gönderebilirim. üstelik bunu dile getirdim diye msj atmam engellenmiş durumda! acayip sinirlendim!

Şaşırmadım. Pek güvenilir gelmemişti kendisi zaten. O sitenin büyük çoğunluğu üniverste( Belki de lise) öğrencileri sallayıp harçlık çıkarmaya çalışan tipler diye duymuştum aklıma direk o kişi gelmişti ne yalan söyleyeyim belki günahını alıyorumdur. Tellwe'de baktıracağın kişiler sınırlı zaten yeni maceralara girmeniz sadece para kaybı olarak dönecek size.

Şekerim 50 kere söyledik..Tellwede umut taciri çok..
Bildiklerinizden şaşmayın, yeni heyecanlara girmeyin diyoruz.

Ne terbiyesizlik iptal ettirsene cnm

Tellwede yeni hesap açıp içimde kalmasın diye Ugga ya fal attım. Atmaz olaydım
Falın uzaktan yakından benle alakası yok kızlar çok kötü bir faldı
Resmen sallamasyondu.

Tellwede yeni hesap açıp içimde kalmasın diye Ugga ya fal attım. Atmaz olaydım
Falın uzaktan yakından benle alakası yok kızlar çok kötü bir faldı
Resmen sallamasyondu.
bende çok iyiydi enerji meselesi gerçekten demek ki

slm kızlar aranıza yeni katıldım binnaz abladaki firuze aydın nasıl bir yorumcudur dedikleri çıkan oldumu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…