Binnaz Abla

Kizlar serranin fali geldi simdi kardesime sokta kiz agzi acik kaldi!!!!Nasil biliyor yahu bende anlamadim!

nasıl yani. meral saydamın dedikleri bana çıkarsa, bambaşka bir gelecek beni bekliyor demektir

Hele bi olsunn bak nasıl yıkıyorum buraları :))

bu arada an itibariyle Güven Cihan Çoban'ın verdiği zaman fos çıkmış durumda.. Bilginize..

bu güven'in falı sesli. garip bir konuşması var. falıda bir garipti, nedemek istediğini anlayamamıştım. Birde soruların varsa sorduğun soruya karşılık tekrar bir açılım yaparım canım demiş. ıyyy kalsın ne soru sordum, ne puan verdim, nede yorum yaptım

Bence puan ver ..O kadar para veriyorsun canim

çok tarot baktırmamak gerekiyor deniliyor ya! yıllarca tarot bakan bu konuda olan uzmanlar en az 6 ay ara verilmesi gerektiğini söylerler. oooo.. biz bırak ay olmasını günde bir kaç kez tarot baktırdığımız günler oluyor.

6aymiiiiiii biz olelim ben gunde 3 4 acilimi goruyorum mubarekk ama yok saka maka bu tarot gunleri uzatiyo bncde benim fal sevdam bugn bu saatte kapanmistir,Dua etmye krar verdim. Fal fal fal bu boyle olmiyck ha siz dersnz su iyiyms cansu ayda 1 kere baktrblrlm

Hahaaha cok tatlısın Cansu moralim böyleyken gülümsettin ya. ben bişey diyeyim mi sana bu nesibe ciddi ciddi biliyor galiba:)

Son düzenleme:
Hahaaha cok tatlısın Cansu moralim böyleyken gülümsettin ya. ben bişey diyeyim mi sana bu nesibe ciddi ciddi biliyor galiba:)

Valla adini blmiyorum ama gracie'cigim gulumsettysem ne mtlu valla bakma aslnda bnde cokmus drmdaym ama fal beni iyice batriyo be btnm nesbenin dedgne gore bizim bu ay blsmamz lazmdi ama hala bisey yok off su 3gnde bisey olursa tabi orasni bilemicm :) dunde zaten falimi geri gonderms kisa zmnda baktk diye bugn snirimden 3kisiye baktrdm en son meral abla knstu ve bu fal isini kapattim bitanelrm artikkk hepnizin duacisiymmm :)))

Bu kahve miydi tarot muydu, katina mıydı kuzuşum?

Dostlar bugün Gizem Sitare'ye kahve baktırdım.....ve şunu diyebilirim ki beğendim , bence denenebilir. Aralık ayını verdi, dedikkleri çıkarsa yazarım.

Efsun bugün online olmuş, sırada bekleyenler var.......Cherry , Cherry olalı böyle zulüm görmedi ayol, vallahi fena oldum bu Efsun'u beklemekten, bir de ne göreyim meşgul yazıyor.

Son düzenleme:

aklımıı celiyosun nasılmış bu efsun banada söylyn bidahaki ay bunamı baktrsam bn hiç uslnmıckmym bn yaa:18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…