Binnaz Abla

kimse binnaz abladaki yorumcuları beğenmiyor ama bana o sitedeki yorumcuların bazılarının dedikleri çıktı

meral saydam anı çok iyi biliyor dediklerinin hepsi çıktı firuze aydın onun edikleride çıktı şevval erdal müge aydın bunların 7. ayda dediği herşey çıktı ve hisleride çok kuveetli

kahve falında müge aydını katinada kesinlikle meral saydam ve firuze aydını tavsiye ederim

Benim hic cikmayan ,ne gelecek ne gecmisle ilgili bi sey tutturan ve bu daha asla dedigim : HÜLYA DEMIR ,Dalya Bozok(fal bakmiyor siir yaziyor) Esin güven, Bilge Özdogru

arkadaşım selin imerin falını boşa bekleme beni hayal kırıklığına uğrattı hiç bir dediği çıkmadı

Selin İmer' in söylediği ve nokta atışı yaptığı şeyin aynısını dün akşam Bağdat Cad. de baktırdığım bir falcı söyledi, boşa çıkmayacağını düşünüyorum açıkçası

Aslında burada yapılan yorumlara da dikkat etmeliyiz kendi ifadelerimizde.

Örneğin; ''boşuna bekleme bende çıkmadı'' tabiri, oldukça negatif bir tabir...Bunun yerine ''bende başarılı olamadı,bakalım sende tutturacak mı'' vs denebilir.

Evet bu fal işi elbette enerji, aura olayı... Bana ne dediğinden çok çıkıp çıkmayacağıyla ilgilenelim bakalım şimdilik, çıktığında ya da çıkmadığında zaten paylaşırız

Umarım herkes enerjisinin buluşacağı bir kişiyi yakalar fal konusunda, sonuçta hayatımızın keyifli bir noktası fal işi

içiimde asla kötülük olmadan art niyet olmadan söyledim bende cıkmadı sende benim gibi hayal kırıklığına uğrama diye söyledım kusura bakma arkadaşım

Selinin fali uzun ve detaylimiydi acaba :)

Hayır net bir soruma net bir cevaptı

Ben geçmişimi, anımı anlatan falcılardan hoşlanmıyorum. Bunu zaten biliyorum, farkındayım; bana yakın gelecekle ilgili merak ettiğim şeyleri söyleyecek kişi lazımdı :)

Zaten biri vardı hayatımda ama sık gittiğim biri değil.Ailece çocukluğumdan beri görüştüğüm biri...Onun dışında bir arkadaşım vasıtasıyla dün akşam gittiğim kişiyi keşfettim, tek kelimeyle mükemmeldi.

Ama ofis ortamında çalışırken bu sanal olaylar oldukça keyifli geldi bana :) Birçok kişi denedim aralarından da en fazla Selin İmer ve Kerem Avşar'ı beğendim. Motivasyon açısından Kerem Avşar çok çok tatlı bir insan...

bu selin imer neden bukadar tuttu anlamadım kısa ve net olmayan cümleler ve hiç bir dediğide ççıkmadı boşuna aralık ayını bekledım müge aydının dedikleri harfi harfine çıktı

kerem avşar da falcıdan çok pskolog gibi bence kendini bu şekilde sevdirmeye çalışıyor ve başarıyorda sen ne söylersen ona göre cvp veriyo beğendim yani

Benim hic cikmayan ,ne gelecek ne gecmisle ilgili bi sey tutturan ve bu daha asla dedigim : HÜLYA DEMIR ,Dalya Bozok(fal bakmiyor siir yaziyor) Esin güven, Bilge Özdogru

Valla kuzum, su topige zaten 50 kere yazdim, Binnaz abla sitesinin %99.9 u berbat, falcilikla alakalari yok :) Selin Imer'i tenzih ediyorum, geriye kalanlar rezil, baktirmayin bu sitede.

Ben coguna baktirdim, isteyin atayim fallarini. Cok para doktum, siz dokmeyin kardeslerim. :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…