Canim ben her zaman sarayliyi severim ozellikle is konusundaBende dün onu bekledim ama girmemisti sisteme anladim canim peki baska biri var mi begendigin.
arkadaşım selin imerin falını boşa bekleme beni hayal kırıklığına uğrattı hiç bir dediği çıkmadıMerhabalar arkadaşlar,
İyi haftalar herkese :)
kahve falında müge aydını katinada kesinlikle meral saydam ve firuze aydını tavsiye ederim
arkadaşım selin imerin falını boşa bekleme beni hayal kırıklığına uğrattı hiç bir dediği çıkmadı
müge aydının 7.aydan bu yana baktığı herşey çıktı heme harfi harfine kahve falında ve katina falında 10 numara ben her dediğini yaşıyorum sen nezaman baktırdın hangi dediği çıktıMüge Aydin cikti mi sende ? Bende gecmisle ilgili süperdi
ama bende bilemedi anı bile tutmadı demekki enerjilerimz uyuşmadı sana ne dedikiSelin İmer' in söylediği ve nokta atışı yaptığı şeyin aynısını dün akşam Bağdat Cad. de baktırdığım bir falcı söyledi, boşa çıkmayacağını düşünüyorum açıkçası
içiimde asla kötülük olmadan art niyet olmadan söyledim bende cıkmadı sende benim gibi hayal kırıklığına uğrama diye söyledım kusura bakma arkadaşımAslında burada yapılan yorumlara da dikkat etmeliyiz kendi ifadelerimizde.
Örneğin; ''boşuna bekleme bende çıkmadı'' tabiri, oldukça negatif bir tabir...Bunun yerine ''bende başarılı olamadı,bakalım sende tutturacak mı'' vs denebilir.
Evet bu fal işi elbette enerji, aura olayı... Bana ne dediğinden çok çıkıp çıkmayacağıyla ilgilenelim bakalım şimdilik, çıktığında ya da çıkmadığında zaten paylaşırız
Umarım herkes enerjisinin buluşacağı bir kişiyi yakalar fal konusunda, sonuçta hayatımızın keyifli bir noktası fal işi
Selinin fali uzun ve detaylimiydi acaba :)Aslında burada yapılan yorumlara da dikkat etmeliyiz kendi ifadelerimizde.
Örneğin; ''boşuna bekleme bende çıkmadı'' tabiri, oldukça negatif bir tabir...Bunun yerine ''bende başarılı olamadı,bakalım sende tutturacak mı'' vs denebilir.
Evet bu fal işi elbette enerji, aura olayı... Bana ne dediğinden çok çıkıp çıkmayacağıyla ilgilenelim bakalım şimdilik, çıktığında ya da çıkmadığında zaten paylaşırız
Umarım herkes enerjisinin buluşacağı bir kişiyi yakalar fal konusunda, sonuçta hayatımızın keyifli bir noktası fal işi
kerem avşar da falcıdan çok pskolog gibi bence kendini bu şekilde sevdirmeye çalışıyor ve başarıyorda sen ne söylersen ona göre cvp veriyo beğendim yaniHayır net bir soruma net bir cevaptı
Ben geçmişimi, anımı anlatan falcılardan hoşlanmıyorum. Bunu zaten biliyorum, farkındayım; bana yakın gelecekle ilgili merak ettiğim şeyleri söyleyecek kişi lazımdı :)
Zaten biri vardı hayatımda ama sık gittiğim biri değil.Ailece çocukluğumdan beri görüştüğüm biri...Onun dışında bir arkadaşım vasıtasıyla dün akşam gittiğim kişiyi keşfettim, tek kelimeyle mükemmeldi.
Ama ofis ortamında çalışırken bu sanal olaylar oldukça keyifli geldi bana :) Birçok kişi denedim aralarından da en fazla Selin İmer ve Kerem Avşar'ı beğendim. Motivasyon açısından Kerem Avşar çok çok tatlı bir insan...
Benim hic cikmayan ,ne gelecek ne gecmisle ilgili bi sey tutturan ve bu daha asla dedigim : HÜLYA DEMIR ,Dalya Bozok(fal bakmiyor siir yaziyor) Esin güven, Bilge Özdogru
bendede selin imerin hi bir dediği tutmadıValla kuzum, su topige zaten 50 kere yazdim, Binnaz abla sitesinin %99.9 u berbat, falcilikla alakalari yok :) Selin Imer'i tenzih ediyorum, geriye kalanlar rezil, baktirmayin bu sitede.
bendede selin imerin hi bir dediği tutmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?