- 15 Aralık 2014
- 202
- 94
- 103
- 41
ben nişanlandım ana diyoki başka erkek vr diyor 2015 te evlenceksın diyor nişanlı olduğumu bile tutturamadıfalcilarin her fali tutacak ya da herkese tutacak diye bir kural yok tabi ama, Selin Imer'in tutturdugu insanlar var burda biri de benim :)
Geriye kalanlardan kacarak uzaklasin :)
ben nişanlandım ana diyoki başka erkek vr diyor 2015 te evlenceksın diyor nişanlı olduğumu bile tutturamadı
sana hangi dediği çıktı ve başka hangi falcıyı önerirsinizSize hic tutturamamis o zaman, bir daha baktirmazsiniz.
sana hangi dediği çıktı ve başka hangi falcıyı önerirsiniz
başka sitelerde kimi öerirsinizBana bir fali tamamen tuttu., zamanlariyla.
Bana isle ilgili dedigi her sey cikti. dedigi zaman gorusme yaptim, isyerinin oldugu binaya kadar bilmis.
Ask hayatimda senden hoslanan biri var demis, tarif etmis, harf vermis. gercekten de oyle biri var. Sana yaklasacak, teklif var demis. Dedigi gibi oldu, ama ben yuz vermedim cocuga o ayri:)
O falin hepsi cikti. Sonrakini begenmedim, bir sonraki cikar mi bilemem zamani var:)
Binnazda baska kimseyi onermem kesinlikle, paraniza yazik.
başka sitelerde kimi öerirsiniz
Sen dua etmeye devam et canim inshAllah Kabul olurKizlar dualariniz icin cok tesekkür ederim tekrar bugün is icin mülakat listesi aciklandi ve olmadi.. Listede adim yok maalesef. Cok umut baglamamistim ama dualara sarildim yinede olmadi.Sizlere güzel bir haber veremedigim icin üzgünüm
Aslında burada yapılan yorumlara da dikkat etmeliyiz kendi ifadelerimizde.
Örneğin; ''boşuna bekleme bende çıkmadı'' tabiri, oldukça negatif bir tabir...Bunun yerine ''bende başarılı olamadı,bakalım sende tutturacak mı'' vs denebilir.
Evet bu fal işi elbette enerji, aura olayı... Bana ne dediğinden çok çıkıp çıkmayacağıyla ilgilenelim bakalım şimdilik, çıktığında ya da çıkmadığında zaten paylaşırız
Umarım herkes enerjisinin buluşacağı bir kişiyi yakalar fal konusunda, sonuçta hayatımızın keyifli bir noktası fal işi
Ooo baya denemissiniz siz ve hepsinin cikmasi ne guzelkahve falında müge aydını katinada kesinlikle meral saydam ve firuze aydını tavsiye ederim
müge hanımın dedikleri çıkıyor kendisine 7. aydan buyana fal baktırıyorum hepi çıktı tarihleriyle birlikte ama selin imerin dediği hiç birşey çıkmadı ve çıkmadıgı yetmiyormuş gibi boşuna beni oyaladı her defasındaArkadaslar ben gecen hafta Selin imere kahve fali baktirdim ve cok begenmistim 3 gün Sonra ayni kahveyi Müge aydina baktirdim ve bir konu hakkinda nerdeyse ayni yorumu /cümleleri kullandi ikiside ve bu beni cok ürküttü ..sanki Müge selinin yorumunu okumusda mesajima cevap veriyor gibiydi...
Siz ne düsünüyorsunuz acaba yorumcular ayni kisiden Gelen yorumlari göre biliyorlarmi ..ama ben ayri eposta adresleriyle göndermisdimfalkarimi(kafam karisti)
meral hanım artık katinayı çözmüş herkes firuze hanımı pembe tablocu filan diyor ama bana dediği herşey tarihleriyle birlikte çıktı her dediği harfi harfine çıktı müge aydın şevval erdal bunlar sitenin en iyi yorumcuları benceOoo baya denemissiniz siz ve hepsinin cikmasi ne guzel
meral hanım artık katinayı çözmüş herkes firuze hanımı pembe tablocu filan diyor ama bana dediği herşey tarihleriyle birlikte çıktı her dediği harfi harfine çıktı müge aydın şevval erdal bunlar sitenin en iyi yorumcuları bence
bir kere firuze haınımın sayfası yok ne sallması size çıkmadı diye baaşkasına cıkmayacak diye şartlandırma yapmayın meral hanıma arkadaşlarımda baktırdı hepsi çıktı burda bir kaç kişiye çıkmAMIŞ olabilir ama onlara cıkmadı diye bukadar acımasızca yorum atmayınAlakasi yok bence, size cikmis olmasi burdaki istatistikleri degistirmiyor ne yazik ki. Meral Saydam berbat, herkes ayni yorumu yazmis burda, tek istisna sizsiniz.
Sevval Erdal pembe tablocu, her baktirana 1 ay sure veriyor. Zaman kavrami 1 aydan ibaret
Firuze pembe, pembe, pembe , Lale sayfasina dediklerinizin cikma olasiligi kirmizi kar yagma olasiligi kadar demis. Nitekim de cikmadi.
Dedigim gibi bu isimlerin hepsi salliyor, sallamasyon bakiyor. Inanmayan varsa istatistiklerini aratsin, onceki sayfalara baksin. Size cikmis olmasi bir anlam ifade etmiyor, sallayip tutturmuslardir.
Bunlari da insanlar yanlis fikirlere kapilip para kaptirmasin diye yazdim.
Kizlar dualariniz icin cok tesekkür ederim tekrar bugün is icin mülakat listesi aciklandi ve olmadi.. Listede adim yok maalesef. Cok umut baglamamistim ama dualara sarildim yinede olmadi.Sizlere güzel bir haber veremedigim icin üzgünüm
meral hanım artık katinayı çözmüş herkes firuze hanımı pembe tablocu filan diyor ama bana dediği herşey tarihleriyle birlikte çıktı her dediği harfi harfine çıktı müge aydın şevval erdal bunlar sitenin en iyi yorumcuları bence
ne reklamı ben daha dün buraya üye oldum sadece herkes fikirlerini beyan etmiş bende ettim onlarda çıkan veya çıkmayan kişileri yazmışlar banada selin hanımın dedikleri çıkmadı ama sizin gibi acımasızca yorumlar atmıyorum sadece fikilerimi beyan ediyorumCanmm lutfen uzlme. Rabbim bir kapiyi kapatiyorsa daha iyisini acacagi icindr. Icndeki umidi yok etme lutfen.
Ayy susaym susaym dedm de catlicam artik. Arkdsim sen meralin avukati misin. Ndense su kadin bi sana tuttrms o da esref saatine denk geldi herhalde. Ben denenedm ama burda bircok arkdsm denedi. Senin yerin dibine soktgun selinin fallari da bazi arkdslarimiza ckti bazilarina cikmdi. Kmse senin gbi yirtinmiyor burda. Meral de meral, meral de meral kac saydr gina gldi hp ayni seylerj yaziyorsn. Yeter. Bize cikmdi diyorkar iste bi dur artik ya. Reklm kokn harektler yapma surda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?