Binnaz Abla


Sinirlenme Canim
Bende merale baktirdim ciksa haber vericem
 

Bakin, ben acimasizca yorum atiyorum cunku insanlar bu ise para veriyor.

Kim falciliktan ne kadar anliyor, ben gayet iyi anliyorum. Ben falci iyi mi degil mi anlamak icin genelde falimi net soru olmadan atarim, ask hayatimda neler olacak derim. Tellwe'deki Fama ve Sema, Venusamber mesela agzimi acik biraktilar, her seyi en ince ayrintisina kadar bilmisler, oyle ayrilik yasamissin, uzuntulerin olmus vs vs yazmamislar, cidden olaylari net yazmislar, durum analizleri de super. Simdi ben bu insanlarla hicbir hissiyati olmayan Meral saydami karsilastirirsam , haksizlik yapmis olurum.

Ne Meral Saydam, ne de Firuze hanimin ongoru, durugoru yetenekleri yok, bu kadar basit, falci degiller. Onlar falci degiller, bu kadar iddialiyim. Buraya gelirlerse yuzlerine de soylerim.

Onlara vereceginiz parayi birlestirip Venus, Nesibe'ye gidin, paraniza yazik. Hikaye dinlemek icin 20 tl nizden olmayin, nokta.

Bu konuyu daha fazla tartismicam, burda sayfalarca yapilmis istatistik var bu insanlar hakkinda sizin a bana da cikti demeniz hicbir sey degistirmez.
 
Sevvaö



Sevva bana gecen sene kahve bakti bu sene dedikleri cikti
 
 
Selin imer olumsuz durumlarida söyler mi acaba :)
 

Iste sorun bu sen daha dun gldin biz seneleri gcti burdayz artik. Sana fikrini beyn etme demiyorm da 1 kere yz be arkdsm 3 sayfa ard arda ayni seyleri okudm yeter yani. Biz bi kere soyleynce anliyrz cok sukur. Sen daha dub glmissn bi gunde senelerdr soylenen bi gercfi degistiremzsin.

Sinirlenme Canim
Bende merale baktirdim ciksa haber vericem

Ayyy nasil sinirlnmiym geliyorlar bacm soldan soldan


Selin imer olumsuz durumlarida söyler mi acaba :)

Bnde bktrdm bna da olmlu konustu ama bn daga olmsz konustu diyene rastlmdm canm
 
Canim sana fali ciktimi peki baska begendigin birisi var mi :)
 
Daha zamni var canm da sanmiyorm hytim farkli sekilde yonlniyor suanda bu durumdan da gyt memnunum.

Bn sarayli ve barkieli cok seviyorm dediklerini yasiyorm canm
Canim barkiel banada cikti 2 kez attim hatta ama ona sarayliyida yakalamak zor biraz sanirim cuma alicakmis fal tesekkur ederim :)
 
Hicbiri bende ise yaramadi hele sevval ve meral 1ay 1ay diye diye yillar bitti
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…