- 9 Aralık 2014
- 128
- 104
- 103
Canmm lutfen uzlme. Rabbim bir kapiyi kapatiyorsa daha iyisini acacagi icindr. Icndeki umidi yok etme lutfen.
Ayy susaym susaym dedm de catlicam artik. Arkdsim sen meralin avukati misin. Ndense su kadin bi sana tuttrms o da esref saatine denk geldi herhalde. Ben denenedm ama burda bircok arkdsm denedi. Senin yerin dibine soktgun selinin fallari da bazi arkdslarimiza ckti bazilarina cikmdi. Kmse senin gbi yirtinmiyor burda. Meral de meral, meral de meral kac saydr gina gldi hp ayni seylerj yaziyorsn. Yeter. Bize cikmdi diyorkar iste bi dur artik ya. Reklm kokn harektler yapma surda
bir kere firuze haınımın sayfası yok ne sallması size çıkmadı diye baaşkasına cıkmayacak diye şartlandırma yapmayın meral hanıma arkadaşlarımda baktırdı hepsi çıktı burda bir kaç kişiye çıkmAMIŞ olabilir ama onlara cıkmadı diye bukadar acımasızca yorum atmayın
Alakasi yok bence, size cikmis olmasi burdaki istatistikleri degistirmiyor ne yazik ki. Meral Saydam berbat, herkes ayni yorumu yazmis burda, tek istisna sizsiniz.
Sevval Erdal pembe tablocu, her baktirana 1 ay sure veriyor. Zaman kavrami 1 aydan ibaret
Firuze pembe, pembe, pembe , Lale sayfasina dediklerinizin cikma olasiligi kirmizi kar yagma olasiligi kadar demis. Nitekim de cikmadi.
Dedigim gibi bu isimlerin hepsi salliyor, sallamasyon bakiyor. Inanmayan varsa istatistiklerini aratsin, onceki sayfalara baksin. Size cikmis olmasi bir anlam ifade etmiyor, sallayip tutturmuslardir.
Bunlari da insanlar yanlis fikirlere kapilip para kaptirmasin diye yazdim.
Bakin, ben acimasizca yorum atiyorum cunku insanlar bu ise para veriyor.
Kim falciliktan ne kadar anliyor, ben gayet iyi anliyorum. Ben falci iyi mi degil mi anlamak icin genelde falimi net soru olmadan atarim, ask hayatimda neler olacak derim. Tellwe'deki Fama ve Sema, Venusamber mesela agzimi acik biraktilar, her seyi en ince ayrintisina kadar bilmisler, oyle ayrilik yasamissin, uzuntulerin olmus vs vs yazmamislar, cidden olaylari net yazmislar, durum analizleri de super. Simdi ben bu insanlarla hicbir hissiyati olmayan Meral saydami karsilastirirsam , haksizlik yapmis olurum.
Ne Meral Saydam, ne de Firuze hanimin ongoru, durugoru yetenekleri yok, bu kadar basit, falci degiller. Onlar falci degiller, bu kadar iddialiyim. Buraya gelirlerse yuzlerine de soylerim.
Onlara vereceginiz parayi birlestirip Venus, Nesibe'ye gidin, paraniza yazik. Hikaye dinlemek icin 20 tl nizden olmayin, nokta.
hangi dediği çıkdı bende baktırdımSevvaö
Sevva bana gecen sene kahve bakti bu sene dedikleri cikti
Selin imer olumsuz durumlarida söyler mi acaba :)Bana bir fali tamamen tuttu., zamanlariyla.
Bana isle ilgili dedigi her sey cikti. dedigi zaman gorusme yaptim, isyerinin oldugu binaya kadar bilmis.
Ask hayatimda senden hoslanan biri var demis, tarif etmis, harf vermis. gercekten de oyle biri var. Sana yaklasacak, teklif var demis. Dedigi gibi oldu, ama ben yuz vermedim cocuga o ayri:)
O falin hepsi cikti. Sonrakini begenmedim, bir sonraki cikar mi bilemem zamani var:)
Binnazda baska kimseyi onermem kesinlikle, paraniza yazik.
Selin imer olumsuz durumlarida söyler mi acaba :)
O zaman ben esteri ve venusu beklemeye devam ediyorum :)Zannetmiyorum :)
online olmuyorki bu yorumcularO zaman ben esteri ve venusu beklemeye devam ediyorum :)
Ester suan online ama mesgul gorunuyor venusde bugun baslicakti ama hala girmedi sisteme ikisi farkli sitelerdeler.online olmuyorki bu yorumcular
ne reklamı ben daha dün buraya üye oldum sadece herkes fikirlerini beyan etmiş bende ettim onlarda çıkan veya çıkmayan kişileri yazmışlar banada selin hanımın dedikleri çıkmadı ama sizin gibi acımasızca yorumlar atmıyorum sadece fikilerimi beyan ediyorum
Sinirlenme Canim
Bende merale baktirdim ciksa haber vericem
Hayatina yeni bir kisi girecekhangi dediği çıkdı bende baktırdım
Canim sana fali ciktimi peki baska begendigin birisi var mi :)Iste sorun bu sen daha dun gldin biz seneleri gcti burdayz artik. Sana fikrini beyn etme demiyorm da 1 kere yz be arkdsm 3 sayfa ard arda ayni seyleri okudm yeter yani. Biz bi kere soyleynce anliyrz cok sukur. Sen daha dub glmissn bi gunde senelerdr soylenen bi gercfi degistiremzsin.
Ayyy nasil sinirlnmiym geliyorlar bacm soldan soldan
Bnde bktrdm bna da olmlu konustu ama bn daga olmsz konustu diyene rastlmdm canm
Canim sana fali ciktimi peki baska begendigin birisi var mi :)
Sarayli nerde bakiyorDaha zamni var canm da sanmiyorm hytim farkli sekilde yonlniyor suanda bu durumdan da gyt memnunum.
Bn sarayli ve barkieli cok seviyorm dediklerini yasiyorm canm
Canim barkiel banada cikti 2 kez attim hatta ama ona sarayliyida yakalamak zor biraz sanirim cuma alicakmis fal tesekkur ederim :)Daha zamni var canm da sanmiyorm hytim farkli sekilde yonlniyor suanda bu durumdan da gyt memnunum.
Bn sarayli ve barkieli cok seviyorm dediklerini yasiyorm canm
Hicbiri bende ise yaramadi hele sevval ve meral 1ay 1ay diye diye yillar bittimeral hanım artık katinayı çözmüş herkes firuze hanımı pembe tablocu filan diyor ama bana dediği herşey tarihleriyle birlikte çıktı her dediği harfi harfine çıktı müge aydın şevval erdal bunlar sitenin en iyi yorumcuları bence
Hicbiri bende ise yaramadi hele sevval ve meral 1ay 1ay diye diye yillar bitti[peki anladım katinada önerebileceğin biri varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?