- 25 Ağustos 2013
- 4.367
- 4.503
- 198
oda bana meral hanımın söylediklerini söyledi onunda söyledikleri çıktı bilge hanım da bilmiştiBen katina falina inanmam ama tek bir isim veririm bilge binnazdaki
Venusu denemisligin varmi canimBen katina falina inanmam ama tek bir isim veririm bilge binnazdaki
Ben meralede bilgeyede baktirdim meral cok iddialiydi 6hafta icinde hayatinin askini buluyosun dedi hava bulfuk ancabilge özdoğru tarottamı daha iyi katinadamı
ester kira şuan açık kızlar baktıracak olan varsaonline olmuyorki bu yorumcular
Hangi falcılar dedi onu merak ettim :)ben nişanlıyım hayatına yeni bir girecek diyolar hay allahım yaaa ne sacma kartlara bakarak yorum yapan yorumcular yorumcu dediğin hisleriyle kartları yorumlar
Venusu begenirimntarottaVenusu denemisligin varmi canim
Ikisinde de begenirimbilge özdoğru tarottamı daha iyi katinadamı
Canim hepsi ciktiysa neden yeni falci ariyorsun memnun kaldiklarina baktiroda bana meral hanımın söylediklerini söyledi onunda söyledikleri çıktı bilge hanım da bilmişti
Esteri yakaladimmmmm sonundaaaaaaaester kira şuan açık kızlar baktıracak olan varsa
Esteri yakaladimmmmm sonundaaaaaaa
Canim sen denedinmi banada maili gelmisti ama bakmamistim kimmis nasil bakiyor bilgilendirir misin bizi :)Arkadaşlar Yeni falcı denemek isteyen varsa Biryolunvar 'da Falcı Aylin diye biri başlamış gayet başarılı bence tavsiye ederim.Fiyatı da 10 tl
Canim sen denedinmi banada maili gelmisti ama bakmamistim kimmis nasil bakiyor bilgilendirir misin bizi :)
Sarayli nerde bakiyor
Canim barkiel banada cikti 2 kez attim hatta ama ona sarayliyida yakalamak zor biraz sanirim cuma alicakmis fal tesekkur ederim :)
Bende bugun selinimi denesem demistim ama sonra vazgecmistim aslinda uygun fiyati deneyebilirim onuda esterin yorumu gelsindeBana da mail geldi bugün fiyatı da iyi diye denemek istedim kahve attım gayet detaylı yorum yapmış. Nokta atışları bol
Binaz daki selin imer e benzettim yorumunu
Bende bugun selinimi denesem demistim ama sonra vazgecmistim aslinda uygun fiyati deneyebilirim onuda esterin yorumu gelsinde
Banada geldi haber cidden iyimiArkadaşlar Yeni falcı denemek isteyen varsa Biryolunvar 'da Falcı Aylin diye biri başlamış gayet başarılı bence tavsiye ederim.Fiyatı da 10 tl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?