Binnaz Abla

Venüs amber de 20:00 da kısa süre online olacağım demiş inşallah yollarım ya

Hanımlar merhaba ya selin imer sanki biliyorsa tamda değil ya mesela benim bir kurumun başvuru tarihini bilmiş ama benim haberim yoktu kurumun başvuru tarihinden, sizde net sonuçlar çıktı mı?

bu adamlar için harcadığımız fal paralarıyla şimdiye*kadar bir fakiri sevindirseydim onun sevabıyla zaten iyi bir adam çıkardı karşıma tam 7bin tlilik fal baktırmıştım ama hep boş

Kızlar ester falimi yorumlamis beni icimdekileri benimle yasar gibi anlatmis guzel nokta atislari vardi ben begendim yakin tarihler verdi cikarsa yazicam.

Aaa venüs gelmiş. Yarın kahvemi içeyim de akşam atayım falımı.
Moralim bozuk bugün. Bi gelişme yaşandı ilişkimle ilgili bakalım bunu bilebilen olmuş mu. Eski fallarıma göz atayım bi

kızlar size bişey diycem nişanlım beni defalarca aldattı geçen hafta gene beni aldattı seviyorumda ama her seferinde beni aldatıyor buda çok zoruma gidiyor neyapayım lütfen bana yardımcı olun kızlar

kızlar size bişey diycem nişanlım beni defalarca aldattı geçen hafta gene beni aldattı seviyorumda ama her seferinde beni aldatıyor buda çok zoruma gidiyor neyapayım lütfen bana yardımcı olun kızlar

Ee sen adama tavizi vermişsin. Aldatmış affetmişsin, o da bunu alışkanlık haline getirmiş. Napman gerektiğin çok açık bence, k.çına tekmeyi bas.
ömür boyu gururunun kırılmasına izin mi vereceksin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…