Binnaz Abla

kızlar size bişey diycem nişanlım beni defalarca aldattı geçen hafta gene beni aldattı seviyorumda ama her seferinde beni aldatıyor buda çok zoruma gidiyor neyapayım lütfen bana yardımcı olun kızlar
Ayril ve hayatinda yeni biri varmis gibi gösteris yap! Catir catir catlasinnnn

Kızlar bi kaç mesaj önce bahsetmiştim. Son 1 haftadır sevgilimle aramız çok limoni. Biraz ondan ötürü olan sebeplerden. Son 1 ayda baktırdığım fallara göz attım

Medyumsabihaya fal atmıştım ondan ötürü oluşacak bir sorun yüzünden aranız bozulacak demiş ama zaman vermemiş tuttu diyebiliriz
ugga'ya 26 kasımda fal atmışım, önümüzdeki 2 hafta içinde yapacağı bir hata seni uzaklaştıracak demiş. Zamanıyla tuttu
Barkiel nam-ı diğer samuka forumdandır filan diye acımamış bana baya olumsuz bir fal yollamış. Yakın zamanda sorun yaşayabilirsiniz demiş tuttu.

Zaten artık az fal baktırıyorum. Bilenler bunlar olmuş.

kızlar size bişey diycem nişanlım beni defalarca aldattı geçen hafta gene beni aldattı seviyorumda ama her seferinde beni aldatıyor buda çok zoruma gidiyor neyapayım lütfen bana yardımcı olun kızlar
Sana belkide baska birisi giricek hayatina demelerinin sebebi budur fallari falan bosver bence kendin karar ver bu duruma zor olabilir senin icin tabiki ama sevgi nasil bir sevgi bence bir dusun ki daha nisanlisin evlenince neler yapicakmis beyfendi bu fali falan gecmis bir durum kusura bakma haddimi asmak istemem ama bence kendi kendine karar vermen lazim falcilar seni seviyor yapmiycak desenne degiscek ki :/ sende biliyorsun ztn allah yardimcin olsun kuzum bence mantikli karar ver soylemesi kolay diyebilirsin ama daha nisanlisin bide onu dusun hayatini karartma

Degisik kimseler biliyor senin fallari :)

Arkadaslaar suan cikan bir Fali paylasiyorum!!!MERAL SAYDAM
15 aralik iletisime geciceksiniz dedi ve öncesinde bir sey olmayacak dedi aranizda (bir Ay önce baktirdim) Ve 5 dakika önce ondan mesaj!!

Düzenleme yapiyorum Maya Demir de aynisini söylemisdi 1 Hafta önce kahvede Meral katinada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…