Binnaz Abla

Degisik kimseler biliyor senin fallari :)

Çok popüler olanlara da baktırdım. Rezzan, nesibe ve saraylı'nın hiçbir dediğini yaşamadım. Rezzanla nesibenin söylediği çok ufak bir iki şey çıktı sadece. Bi de artık fazla zarara girmek istemediğim için ucuza baktırıyorum. Onlarda yeni falcılar oluyor genelde

Ben teşekkür ederim canım deneyerek anlıyoruz yenileri. buradan iyi olanları paylaşalın ki kötü olanlar pirim yapmasın.

Kızlar bugün fallarıma tekrar göz atınca yarısının çöp olduğunu fark ettim. Artık tellwe sitesine girmeyi düşünmüyorum zaten. Eski fallarımı okudum ve dinledim. Benim için baktırmaya değer, tekrar baktıracağım ve dediklerini yaşadığım falcılar şunlar.

Tellwe:
-medyumselena: 4 defa baktırdım. İlk falları daha başarılıydı. Ama son falları da anlık analiz için oldukça başarılıydı yine. Dediklerini bazen yaşıyorum
-sibella1 : 3 fal baktırdım. 2sinde dediklerini yaşadım. Son falında büyü filan demiş o kısmı sallarsak anlık durumu cuk oturtmuş ve kadın bana dedi ki eğitim hayatında seni kıskanan insanlar var. Fal baktırdığımda tam da bu durum yüzünden sinirliydim.
-ugga: kesinlikle hisleri kuvvetli bir yorumcu. Ona fal baktırdığımda bir şehirden başka bir şehire yolculuk yapmıştım. Deniz kenarı bir şehirden şu şehre gidiceksin diye o sırada bulunduğum şehrin adını vermişti. Ayrıca erkek arkadaşımla yaşadığım olumsuz durumu zamanıyla birlikte bilmiş. Ocak sonu gibi tekrar baktırabilirim.

Falalem:
mert reiki: bu adamın beni tanıdığından şüpheleniyorum beni bu kadar mükemmel anlatmasının başka yolu yok. Hayata bakış açım, karakterim vs. Harika bir analiz yeteneğine sahip. İlk falında söylediği şeylerin çoğunu yaşadım. Son falında da (ki eylül gibi baktırdım) eğitim hayatımda çevremdeki insanlara karşı dikkatli olmam gerektiğini belirtmişti. Dediği gibi de oldu. Dönse de tekrar baktırsam.

Falsepeti:
Venüs amber: ilk baktırdığımda çok beğenmemiştim fakat üzerinden zaman geçince ve 1-2 ay sonra falımı dinleyince baya şaşırdım. Çünkü falın %60ı çıkmıştı. Onu da bu hafta tekrar deneyeceğim. En son yazın fal baktırmışım zaten. İkinci kez denemenin zamanı gelmiş

Biryolunvar:
Edna tanura: aynı mert reiki gibi karakterimi, düşünce tarzımı mükemmel analiz eden bir falcı. İlişkimi, beni ve erkek arkadaşımı çok doğru bir şekilde anlatmış. Çok ilginç 1-2 detay da bilerek beni şaşırtmıştı. Ama biraz optimist bir falcı.

Binnazabla:
Selin imer: aslında yazıp yazmamak konusunda kararsızdım. Ama başarılı bir falcı bence. Sadece pembe tablocu olduğunu düşünüyorum biraz. Tekrar baktırır mıyım? Söylediklerini yaşarsam evet.
Açıkçası zaten binnazda 3 ya da 4 fal baktırdığım için favorilerime alabileceğim bir isim yok.

Artık yeni isimler deneyeceğimi sanmıyorum. Ancak uygun fiyatlı ve çoğunluk tarafından beğenilen biri olursa denerim. Onun haricinde baktırmak istediğimde yukarıda saydığım isimlerden birini tercih ederim

Bende sanal fal baktiranlardanim..kafama takilan bir sey var..ayni sitede fal bakanlar birbirlerinin yorumlarina ve sorulan sorulara bakiyorlarmidir acaba

Dün bakilan bir fala soru kismina yazdigim baktirdigim kisinin ismi yaşi bana soyledigi bir kelime bugun bakan kisinin falinda yorum olarak geldi..bende şüpheye düştüm açıkcası..

meral saydamın dedikleri çıkıyor demiştim burda bana cekişmişlerdi öğlen meral saydamın reklamını yaptıgımı idda ettiler ama öyle bir reklam yapma gibi laflar söylendi demekki reklam yapmıyormuşum başka arkadaşlara dedikleride çıkmış 7 .aydan beri söylediklerinin hepsi harfi harifine çıkıyor tabi tutan var tutmayan var ama cidden söyledikeri çıkıyor ben inanıyorum

canım bende meral hanıma baktırmıştım cidden söyledikleri çıkıyor ben 7.aydan beri yorum alıyorum meral hanıma söylediği herşey çıkıyorr sabah burda yazmıştım bana herkes reklam yapma filan yazddı cidden kırılsdım demekki birtek ben değilmişim söyledikleri çıkan arkadaşlar sizlere cıkmamış olmayabilir size cıkmadı diye insanları yanlış yönlendirmeyin bazılarına cıkar bazılarına tutar çok kırıdım aıkcası bana söylenen her lafa daha yeni üye olmuştım aranıza yeni katılmıştım

Evet bencede

Ya anladık tamam beğenmişsin her sayfada tekrarlamana gerek yok ilk seferde anlayabilecek kapasitedeyiz zaten hepimiz çok şükür. Ayrıca kimsenin kimseye çemkirdiği yok terbiyenizi takının bence biraz. Bi falcının baktığı fal birine çıkar başka birine çıkmaz bu gayet doğal enerji meselesi diye de elli kere belirttik zaten.

Evet bende Senin gibi düsünüyorum canim...zaten meralin aldigi yorumlar da nasil baktigini belli ediyor

tarihleriyle birlikte tuttu hemde sevdiğin erkek düzelcek ve sana yüzlük vercek demişti 7.ayda sana aralık gelmeden yüzlük vercek dedi dediği gibide oldu şiimdi tekrar baktırdım inş yaza evlenceksin sevdiğin erkekler dedi inş bu dediğide çıkar çünkü kart yorumu yapmıyor sadece hislerinide katarak yorum yapıyor

sizi bana cekiştiniz hanfendi siz bana ağır laflar konuştunz ben kimseye burda kötü cümle kurmadım kurmamda saygısızlıgı siz yapmayaında ben yapmam

Eeee, hani adam surekli aldatiyordu ? Bunu da bilmis mi?

meral saydam bana da 21 aralık ve sonrasında haberleşme olacağını söyledi..bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…