Degisik kimseler biliyor senin fallari :)
Arkadaşlar ben ayline baktırdım ve cidden beğendim.sorumda belirtmediğim ayrıntılara değinmiş ve mevcut durumu iyi bilmiş.gelecek için mayıs ayını yazmış.denenebilir diyorum.Umuscan tavsiye için teşekkürler canım.
canım bende meral hanıma baktırmıştım cidden söyledikleri çıkıyor ben 7.aydan beri yorum alıyorum meral hanıma söylediği herşey çıkıyorr sabah burda yazmıştım bana herkes reklam yapma filan yazddı cidden kırılsdım demekki birtek ben değilmişim söyledikleri çıkan arkadaşlar sizlere cıkmamış olmayabilir size cıkmadı diye insanları yanlış yönlendirmeyin bazılarına cıkar bazılarına tutar çok kırıdım aıkcası bana söylenen her lafa daha yeni üye olmuştım aranıza yeni katılmıştımArkadaslaar suan cikan bir Fali paylasiyorum!!!MERAL SAYDAM
15 aralik iletisime geciceksiniz dedi ve öncesinde bir sey olmayacak dedi aranizda (bir Ay önce baktirdim) Ve 5 dakika önce ondan mesaj!!
Düzenleme yapiyorum Maya Demir de aynisini söylemisdi 1 Hafta önce kahvede Meral katinada
Evet bencedemeral saydamın dedikleri çıkıyor demiştim burda bana cekişmişlerdi öğlen meral saydamın reklamını yaptıgımı idda ettiler ama öyle bir reklam yapma gibi laflar söylendi demekki reklam yapmıyormuşum başka arkadaşlara dedikleride çıkmış 7 .aydan beri söylediklerinin hepsi harfi harifine çıkıyor tabi tutan var tutmayan var ama cidden söyledikeri çıkıyor ben inanıyorum
Ya anladık tamam beğenmişsin her sayfada tekrarlamana gerek yok ilk seferde anlayabilecek kapasitedeyiz zaten hepimiz çok şükür. Ayrıca kimsenin kimseye çemkirdiği yok terbiyenizi takının bence biraz. Bi falcının baktığı fal birine çıkar başka birine çıkmaz bu gayet doğal enerji meselesi diye de elli kere belirttik zaten.meral saydamın dedikleri çıkıyor demiştim burda bana cekişmişlerdi öğlen meral saydamın reklamını yaptıgımı idda ettiler ama öyle bir reklam yapma gibi laflar söylendi demekki reklam yapmıyormuşum başka arkadaşlara dedikleride çıkmış 7 .aydan beri söylediklerinin hepsi harfi harifine çıkıyor tabi tutan var tutmayan var ama cidden söyledikeri çıkıyor ben inanıyorum
Evet bende Senin gibi düsünüyorum canim...zaten meralin aldigi yorumlar da nasil baktigini belli ediyorcanım bende meral hanıma baktırmıştım cidden söyledikleri çıkıyor ben 7.aydan beri yorum alıyorum meral hanıma söylediği herşey çıkıyorr sabah burda yazmıştım bana herkes reklam yapma filan yazddı cidden kırılsdım demekki birtek ben değilmişim söyledikleri çıkan arkadaşlar sizlere cıkmamış olmayabilir size cıkmadı diye insanları yanlış yönlendirmeyin bazılarına cıkar bazılarına tutar çok kırıdım aıkcası bana söylenen her lafa daha yeni üye olmuştım aranıza yeni katılmıştım
ama ben daha yeni üye oldum dün sadece çıkan fallarımı paylaşmak istedim burda baana öyle laflar söylendiki meral hanımın reklamını yaptıgımı söylediler ama bn açıkcası çok kırıldımEvet bencede
tarihleriyle birlikte tuttu hemde sevdiğin erkek düzelcek ve sana yüzlük vercek demişti 7.ayda sana aralık gelmeden yüzlük vercek dedi dediği gibide oldu şiimdi tekrar baktırdım inş yaza evlenceksin sevdiğin erkekler dedi inş bu dediğide çıkar çünkü kart yorumu yapmıyor sadece hislerinide katarak yorum yapıyorama ben daha yeni üye oldum dün sadece çıkan fallarımı paylaşmak istedim burda baana öyle laflar söylendiki meral hanımın reklamını yaptıgımı söylediler ama bn açıkcası çok kırıldım
sizi bana cekiştiniz hanfendi siz bana ağır laflar konuştunz ben kimseye burda kötü cümle kurmadım kurmamda saygısızlıgı siz yapmayaında ben yapmamYa anladık tamam beğenmişsin her sayfada tekrarlamana gerek yok ilk seferde anlayabilecek kapasitedeyiz zaten hepimiz çok şükür. Ayrıca kimsenin kimseye çemkirdiği yok terbiyenizi takının bence biraz. Bi falcının baktığı fal birine çıkar başka birine çıkmaz bu gayet doğal enerji meselesi diye de elli kere belirttik zaten.
tarihleriyle birlikte tuttu hemde sevdiğin erkek düzelcek ve sana yüzlük vercek demişti 7.ayda sana aralık gelmeden yüzlük vercek dedi dediği gibide oldu şiimdi tekrar baktırdım inş yaza evlenceksin sevdiğin erkekler dedi inş bu dediğide çıkar çünkü kart yorumu yapmıyor sadece hislerinide katarak yorum yapıyor
valla onlara kadar bildi ve olumlu olumsuz herşeyi söylediEeee, hani adam surekli aldatiyordu ? Bunu da bilmis mi?
deniz devrim bende patladikızlar puanım var da Açelya'yı bekleyeyim dedim ama bugün online olmayacakmış kimi önerirsiniz: Deniz Devrim nasıldır?
Canim bir konuda vardi isim vermis sebep soylemis doyurucu gozuken ikna edici bir faldi gerisini zaman gosterecekCanım sen ayline ne attın nokta atışları varmıydı birde falında
meral saydam bana da 21 aralık ve sonrasında haberleşme olacağını söyledi..bekliyorumArkadaslaar suan cikan bir Fali paylasiyorum!!!MERAL SAYDAM
15 aralik iletisime geciceksiniz dedi ve öncesinde bir sey olmayacak dedi aranizda (bir Ay önce baktirdim) Ve 5 dakika önce ondan mesaj!!
Düzenleme yapiyorum Maya Demir de aynisini söylemisdi 1 Hafta önce kahvede Meral katinada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?