Binnaz Abla

Cadde de Symbol de baktırdım, Osman ismi...Daha önce telefonda beni okumuştu zaten (normalde telefonda bakmıyor) ve onun üzerine gitmeliyim diyerek gittim hemen :) Fal 26 tl bilgilerinize...

Bak şimdi bu ibarede ne kadar yanlış, ''Aralık ayına kadar boşuna bekletti''. Hangi falcı kafamıza silah dayıyor bekleyelim diye, kendi seçimimiz değil midir beklemek,uygulamak,baktırmak,baktırmamak...Kendi seçimlerimizi nasıl başkasına yıkabiliyoruz?

Bu tarz bir bakış açısı inan ki hayatındaki birçok şeyi olumsuz etkiler :)

Kesinlikle katılıyorum size :) falları hayatımınızın merkezine koymak yapmamız gereken en son şey olmalı öbür türlğ insan hep bir beklenti içine giriyor

Kizm istedgn kdr kırıl ne kdr umrumda acaba yine yeni yeniden soyluyorm REKLAM YAPMA var mi bi diyecegn !

reklam yapan filan yok reklam yapanlar belli selin imer diye tutturmuşunuz öbür sayfada yine birisi meral hanımın falının çıktıgın yazmış odamı reklam yapıyor bırakın ya kimin reklam yaptıgı belli selin imerin tek cümlesi çıkmadı bana meral hanımın reklama ihtiyacımı varki reklam yapayım bile biliyo zaten

Ta mdem bu herseyini biliyor soylesene su kdina sana ax da akil fikir versn. Adam seni kac defa aldatms sen hala evlncm nisanliym ybi biri olmz diyorsn. Gerci uzuluyor muyum diye sor, hayir. Bazi insanlara hersey mustehak.

Helal sana arkadaşım ne güzel ağzının payını vermişsin..burda kimse salak değil yani..

Deli edick bni az kldi. Bi insan nickiyle bu kdr mi uyum saglar :)

aldatıymmı offf çok kötüyüm gebe aldatıldım herseferinde aldatıyor affedşyorum
Affetme sen de o zaman. Kimseye muhtaç ya da bağımlı değilsin ki. Aldatıyosa zaten sana saygısı yok demektir. Sen sana saygısı olan biriyle nasıl evlenmeyi düşünüyorsun? Aldatılmak çok kötüdür mutlaka ama aldatanı da sürekli affetmek daha kötüdür bence. Azıcık kendine saygın olsun. Bırak ne hali varsa görsün o da kusura bakma ama sürekli aldatan adam karaktersizin önde gelenidir gözümde

arkadaşlar binnazda kimi önerirsiniiz

Selin İmer
ahahaha güldürdün beni hayalprestu

Madem tamamdır her dediği de çıktı olarak güvendiğin 1 hatta 2 falcı var, neden hala yeni arayıştasın?

Ayrıca şu aldatılma hikayesi de nedir?

Kesinlikle bir karakter bozukluğu var burada...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…