o kadar dogru kı bu dedıgınızz ınsallah guzel seylerınız cıksın ..haberlerınızı beklıyorumm begenen var begenmeyen var banada burda cok sevılen ısımler cıkmadı gecmısı dokturup gelıcek ıcınde ırım kırım edenler ınsan anlıyor cok baktırınca artık sacmalayanıdayada enerjımız tutmuyor ama herkesın gorusu farklı
bıde her ısmı denememeye gayret etmelıyızz her soylenenı bellı baslı kısıler belırleyıp devam etmek en guzelı yoksa kandırıldıgımızı hıssedıyorum gercektenn
vee caddede kıme baktırdınız :)
Ben baktırmıştım osmana rezalet bi faldıCadde de Symbol de baktırdım, Osman ismi...Daha önce telefonda beni okumuştu zaten (normalde telefonda bakmıyor) ve onun üzerine gitmeliyim diyerek gittim hemen :) Fal 26 tl bilgilerinize...
ve sizlere cıkmamış olabilir mesela banada selin imerin dedikleri çıkmadı sizin gibi acımasızca yorumlar atmıyorum hatta selin hanımın çıkmadıgı yetmediği gibi birde beni aralık ayına kadar boşuna bekletti
Kesinlikle katılıyorum size :) falları hayatımınızın merkezine koymak yapmamız gereken en son şey olmalı öbür türlğ insan hep bir beklenti içine giriyorBak şimdi bu ibarede ne kadar yanlış, ''Aralık ayına kadar boşuna bekletti''. Hangi falcı kafamıza silah dayıyor bekleyelim diye, kendi seçimimiz değil midir beklemek,uygulamak,baktırmak,baktırmamak...Kendi seçimlerimizi nasıl başkasına yıkabiliyoruz?
Bu tarz bir bakış açısı inan ki hayatındaki birçok şeyi olumsuz etkiler :)
canım bende meral hanıma baktırmıştım cidden söyledikleri çıkıyor ben 7.aydan beri yorum alıyorum meral hanıma söylediği herşey çıkıyorr sabah burda yazmıştım bana herkes reklam yapma filan yazddı cidden kırılsdım demekki birtek ben değilmişim söyledikleri çıkan arkadaşlar sizlere cıkmamış olmayabilir size cıkmadı diye insanları yanlış yönlendirmeyin bazılarına cıkar bazılarına tutar çok kırıdım aıkcası bana söylenen her lafa daha yeni üye olmuştım aranıza yeni katılmıştım
ama ben daha yeni üye oldum dün sadece çıkan fallarımı paylaşmak istedim burda baana öyle laflar söylendiki meral hanımın reklamını yaptıgımı söylediler ama bn açıkcası çok kırıldım
Helal sana arkadaşım ne güzel ağzının payını vermişsin..burda kimse salak değil yani..Kizm istedgn kdr kırıl ne kdr umrumda acabayine yeni yeniden soyluyorm REKLAM YAPMA var mi bi diyecegn !
reklam yapan filan yok reklam yapanlar belli selin imer diye tutturmuşunuz öbür sayfada yine birisi meral hanımın falının çıktıgın yazmış odamı reklam yapıyor bırakın ya kimin reklam yaptıgı belli selin imerin tek cümlesi çıkmadı bana meral hanımın reklama ihtiyacımı varki reklam yapayım bile biliyo zaten
Helal sana arkadaşım ne güzel ağzının payını vermişsin..burda kimse salak değil yani..
Ta mdem bu herseyini biliyor soylesene su kdina sana ax da akil fikir versn. Adam seni kac defa aldatms sen hala evlncm nisanliym ybi biri olmz diyorsn. Gerci uzuluyor muyum diye sor, hayir. Bazi insanlara hersey mustehak.
kızlar beni nişalım aldatıyor neyapayım moralim çok bozuk
Deli edick bni az kldi. Bi insan nickiyle bu kdr mi uyum saglar :)
sende aldat :)kızlar sürekli aldatılıyorum çok kötüyüm neyapayım sizce
Arkadaşım sen bence normal biri değilsin kusura bama..biraz açık konuştum..kızlar sürekli aldatılıyorum çok kötüyüm neyapayım sizce
Arkadaşım sen bence normal biri değilsin kusura bama..biraz açık konuştum..
aldatıymmı offf çok kötüyüm gebe aldatıldım herseferinde aldatıyor affedşyorumsende aldat :)
ee canım benide hep affeden biri olursa bende aldatırım :)aldatıymmı offf çok kötüyüm gebe aldatıldım herseferinde aldatıyor affedşyorum
Affetme sen de o zaman. Kimseye muhtaç ya da bağımlı değilsin ki. Aldatıyosa zaten sana saygısı yok demektir. Sen sana saygısı olan biriyle nasıl evlenmeyi düşünüyorsun? Aldatılmak çok kötüdür mutlaka ama aldatanı da sürekli affetmek daha kötüdür bence. Azıcık kendine saygın olsun. Bırak ne hali varsa görsün o da kusura bakma ama sürekli aldatan adam karaktersizin önde gelenidir gözümdealdatıymmı offf çok kötüyüm gebe aldatıldım herseferinde aldatıyor affedşyorum
arkadaşlar binnazda kimi önerirsiniiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?