Binnaz Abla

Karaktersizlik degil ama reklma var bence, Mune a sikayet ettim bile. Yeni tureyen 2 hatun daha var, binnaz da binnaz diye tutturmuslar, bakalim icimden bir ses IPleri ayni cikacak diyor

Bu arada aramiza katilali cok olmadi ama cakal gordum sizi Polyanna Hanim

Ahhahahha yazik kiz paralama kendini zaten aldatiliyormussun her dakika birde onun bunun reklami icin eziyet etme kendine

ya nediyosun sen aldatılıyorum yazdım oyüzden falcı adı sordum zaten moralim bozuk

Bu siteyi senelerdir bilirim ama istanbul'da falcılar diye aratınca üye oldum, derken online fal forumuna girdim;şuan kolumuda kaptırmış durumdayım :)

Polayanna Hanım demene bayıldım bu arada ahahahaha

hala reklam dıyolar yaaa bizim işimiz gücümüz yok reklammı yapcaz hay allahım bunlar nasıl zihniyet

Canim nasil analizleri yani su anda mi iyi yada gecmiste mi

Yani benim karakterimi okudu öncelikle, eşimin ailesi ile ilgili olan durumların tamamını söyledi. Şuan ki iş anlamında olan projeleri söyledi ve iyi olacağını...Ama beni asıl şaşırtan konu şu ki, ben masaya gittiğim an hamile misin sen dedi ve ben dumur oldum çünkü 2-3 haftalık bir durum hakikaten söz konusu olabilir ve ben cevap vermeden 2 ya da 3 haftalık galiba ama dur bakalım falan dedi.

Bilemiyorum bir arkadaşta hiçbiri tutmadı yazmış osman için, kişinin enerjisi ile de açık elbette

ya nediyosun sen aldatılıyorum yazdım oyüzden falcı adı sordum zaten moralim bozuk

Ya arkadaşım, falcı ne yapacak sana, ondan duyunca daha da mı inanacaksın aldatıldığına?
Yoksa sana erkeği elinde tutma taktiklerimi verecek? Ayrıca ben ''sürekli aldatılıyorum'' diye ortalarda böyle dolaşan bir kadın olarak ilk defa seni gördüm

Asıl bu nasıl bir zihniyet?

Cadde de Symbol de baktırdım, Osman ismi...Daha önce telefonda beni okumuştu zaten (normalde telefonda bakmıyor) ve onun üzerine gitmeliyim diyerek gittim hemen :) Fal 26 tl bilgilerinize...

bılıyorum,bılıyorumm orayıı o adam kelmıydı ya :S bana orda bırının baktıgı bısey cıkmıstı ama cokkk eskıdenn , ama genelde orta sevıyede falcılar hanı anlık sok etkısı yaratıyor ama sonra cıkmayanda var ben baya eskıden orda baktırmstım caddede bı kac tane daha var ama dıgerlerı gereksız pahalı ve degmezz ztn :)

sanal fala sardıgımdan berı yuzyuzee baktırmadım heralde vee gercekten bazı sanal falcılar yuzyuze faldan daha ıyıler nasıl bırsey anlamıyorum ama

canımm benımm sen bırr doktora psikiyatriye falan gozuk dun bende yazmıstım bu konuda senı aldattıgı ıcın belkıde kadın yenı bırısı demıstır sen hala nısanlıyım dıyorsun tek taraflı bır nısan galıba soz konusu olan ..
hayır bunu duzgun bır dılle anlatan ınsana akıl verılır destek olunur ama sen devamlı dıyorsun arkadaşım baya baya herseye goz yummusun ve ustune fal baktırıyorsun falcı sana napcak senınkıne karakter mı verıcekler ne olucak adama buyumu yapcaklar,o adamdan bır sey olmaz (allah boylee kişiliksiz ınsanlardan uzak tutsun bızı -kızlar bızım adımıza dedım bunu )

kı bende selın ımerın ılk verdıgı tarıhlerde cıktıı!!

arkadaşlarda kımın reklam yapıp yapmadıgını anlar ozellıklee cok reklam yapmak ıstıyorsan aramıza sızan ajanlar vardı onlardan bır seyler ogrenseydın keske boylee hemen bellı etmedıler kendılerını

canın sıkılmıs bellı yada dalga falan gecıyorsunn ..

Son düzenleme:

Kel değildi bu :) Ama kel adamı gördüm çünkü Osman sen misin diye sordum ahahahahah

Bebeğim kel olanın adı metin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…