- 23 Ağustos 2012
- 52.145
- En iyi cevaplar
- 1
- 243.095
- 898
Selin İmer
ahahaha güldürdün beni hayalprestu
Madem tamamdır her dediği de çıktı olarak güvendiğin 1 hatta 2 falcı var, neden hala yeni arayıştasın?
Ayrıca şu aldatılma hikayesi de nedir?
Kesinlikle bir karakter bozukluğu var burada...
Ustelik zeka piriltisi yokKızlar yine reklam kokuları alıyorum sanki :)
Canim nasil analizleri yani su anda mi iyi yada gecmiste miCadde de Symbol de baktırdım, Osman ismi...Daha önce telefonda beni okumuştu zaten (normalde telefonda bakmıyor) ve onun üzerine gitmeliyim diyerek gittim hemen :) Fal 26 tl bilgilerinize...
Ahhahahha yazik kiz paralama kendini zaten aldatiliyormussun her dakika birde onun bunun reklami icin eziyet etme kendinereklam yapan filan yok reklam yapanlar belli selin imer diye tutturmuşunuz öbür sayfada yine birisi meral hanımın falının çıktıgın yazmış odamı reklam yapıyor bırakın ya kimin reklam yaptıgı belli selin imerin tek cümlesi çıkmadı bana meral hanımın reklama ihtiyacımı varki reklam yapayım bile biliyo zaten
ya nediyosun sen aldatılıyorum yazdım oyüzden falcı adı sordum zaten moralim bozukSelin İmer
ahahaha güldürdün beni hayalprestu
Madem tamamdır her dediği de çıktı olarak güvendiğin 1 hatta 2 falcı var, neden hala yeni arayıştasın?
Ayrıca şu aldatılma hikayesi de nedir?
Kesinlikle bir karakter bozukluğu var burada...
Arkadaşım ya sen reklam yapıyorsun ya da bizimle dalga geçtiğini sanıyorsun. Bence daha fazla kendini küçük düşürmekızlar sürekli aldatılıyorum çok kötüyüm neyapayım sizce
Karaktersizlik degil ama reklma var bence,Mune a sikayet ettim bile. Yeni tureyen 2 hatun daha var, binnaz da binnaz diye tutturmuslar, bakalim icimden bir ses IPleri ayni cikacak diyor
Bu arada aramiza katilali cok olmadi ama cakal gordum sizi Polyanna Hanim
Bence kendi haline birakalimArkadaşım ya sen reklam yapıyorsun ya da bizimle dalga geçtiğini sanıyorsun. Bence daha fazla kendini küçük düşürme
hala reklam dıyolar yaaa bizim işimiz gücümüz yok reklammı yapcaz hay allahım bunlar nasıl zihniyetKaraktersizlik degil ama reklma var bence,Mune a sikayet ettim bile. Yeni tureyen 2 hatun daha var, binnaz da binnaz diye tutturmuslar, bakalim icimden bir ses IPleri ayni cikacak diyor
Bu arada aramiza katilali cok olmadi ama cakal gordum sizi Polyanna Hanim
sende aldat :)
Canim nasil analizleri yani su anda mi iyi yada gecmiste mi
ya nediyosun sen aldatılıyorum yazdım oyüzden falcı adı sordum zaten moralim bozuk
Cadde de Symbol de baktırdım, Osman ismi...Daha önce telefonda beni okumuştu zaten (normalde telefonda bakmıyor) ve onun üzerine gitmeliyim diyerek gittim hemen :) Fal 26 tl bilgilerinize...
reklam yapan filan yok reklam yapanlar belli selin imer diye tutturmuşunuz öbür sayfada yine birisi meral hanımın falının çıktıgın yazmış odamı reklam yapıyor bırakın ya kimin reklam yaptıgı belli selin imerin tek cümlesi çıkmadı bana meral hanımın reklama ihtiyacımı varki reklam yapayım bile biliyo zaten
bılıyorum,bılıyorumm orayıı o adam kelmıydı ya :S bana orda bırının baktıgı bısey cıkmıstı ama cokkk eskıdenn , ama genelde orta sevıyede falcılar hanı anlık sok etkısı yaratıyor ama sonra cıkmayanda var ben baya eskıden orda baktırmstım caddede bı kac tane daha var ama dıgerlerı gereksız pahalı ve degmezz ztn :)
sanal fala sardıgımdan berı yuzyuzee baktırmadım heraldevee gercekten bazı sanal falcılar yuzyuze faldan daha ıyıler nasıl bırsey anlamıyorum ama
kahkaha attımm ya cok yaşaYvrum o alismis aldatilmaya. Aldatilmzsa ici raht etmz artik o. Buna halk dilinde baska birsey daha denir de nyse sustm :)
Bebeğim kel olanın adı metin :)bılıyorum,bılıyorumm orayıı o adam kelmıydı ya :S bana orda bırının baktıgı bısey cıkmıstı ama cokkk eskıdenn , ama genelde orta sevıyede falcılar hanı anlık sok etkısı yaratıyor ama sonra cıkmayanda var ben baya eskıden orda baktırmstım caddede bı kac tane daha var ama dıgerlerı gereksız pahalı ve degmezz ztn :)
sanal fala sardıgımdan berı yuzyuzee baktırmadım heraldevee gercekten bazı sanal falcılar yuzyuze faldan daha ıyıler nasıl bırsey anlamıyorum ama
kahkaha attımm ya cok yaşa
bende reklam yapiyim mi ya cok masumcuk benimkisi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?