Canim sonucu yazsrmisin begenirsen ?Arkadaşlar tellwede son 5 kredim vardı medyum sabihaya gönderdim ilk kez deniyorum bakalım nasıl falı..bekliyorum bakınca paylaşırım sizlerlede..
Arkadaşlar tellwede son 5 kredim vardı medyum sabihaya gönderdim ilk kez deniyorum bakalım nasıl falı..bekliyorum bakınca paylaşırım sizlerlede..
tabiiki ne demek sizle paylaşmıcamda kimle paylaşam..Canim sonucu yazsrmisin begenirsen ?
Venüsü ben de çok merak ediyorum :)) Aralık sonuna kadar bekleme kararı almış olmam elimi kolumu bağlıyorvenüsüde bekliyorum ne zaman açar acaba ?
venüsüde bekliyorum ne zaman açar acaba ?
Bende merak ediyorum ilk kez baktıracam baktırabilirsem tabii..Venüsü ben de çok merak ediyorum :)) Aralık sonuna kadar bekleme kararı almış olmam elimi kolumu bağlıyorbir de klothoyağmur var aklımda... benimkiler patlarsa bu ikisi aklımda bakalım, merakla hep sonuçları takipteyim :)
İnşallah canım ben de bekliyorum senin sonucu o halde :) Fal baktıramayınca kendime şart koştum çünkü patlamadı henüz fallarım, böyle takipteyim hele de çıkan falları okudukça çok mutlu oluyorum :)Bende merak ediyorum ilk kez baktıracam baktırabilirsem tabii..
Aynen canım ya dün ben haber verdim buradan ama ben yollayamadım.ozaman venüs açınca birbirimize haber verelim canlar...
Arkadaşlar tellwede son 5 kredim vardı medyum sabihaya gönderdim ilk kez deniyorum bakalım nasıl falı..bekliyorum bakınca paylaşırım sizlerlede..
tabiiki ne demek sizle paylaşmıcamda kimle paylaşam..
bilmemki canım beğenende olmuş 5 liraya başka kim iyiki dersin acaba
Şansımı deneyeyim belki enerjimiz tutar..içimdende bu hatun geçti bakalım..tşk yardımlarız için..pek kimse yok canim hespi paahali ne oldugu belirsiz..
Bazen rastgele denenenler olumlu anlamda şaşırtabiliyorŞansımı deneyeyim belki enerjimiz tutar..içimdende bu hatun geçti bakalım..tşk yardımlarız için..
Aynen enerji işi bende çoook beğenilenlere baktırmıştım ama bana tutmamıştı..bunuda nesini çok beğeniyolar dediklerim çok oldu ( tabi içimden dedim )Bazen rastgele denenenler olumlu anlamda şaşırtabiliyorbence dene gitsin nasılsa kredisi de az :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?