- 25 Ağustos 2013
- 4.367
- 4.503
- 198
aklımıı celiyosun nasılmış bu efsun banada söylyn bidahaki ay bunamı baktrsam bn hiç uslnmıckmym bn yaa:18:
Ben gizemden memnun kalmistim..Bu kahve miydi tarot muydu, katina mıydı kuzuşum?
Dostlar bugün Gizem Sitare'ye kahve baktırdım.....ve şunu diyebilirim ki beğendim , bence denenebilir. Aralık ayını verdi, dedikkleri çıkarsa yazarım.
Efsun bugün online olmuş, sırada bekleyenler var.......Cherry , Cherry olalı böyle zulüm görmedi ayol, vallahi fena oldum bu Efsun'u beklemekten, bir de ne göreyim meşgul yazıyor.
aklımıı celiyosun nasılmış bu efsun banada söylyn bidahaki ay bunamı baktrsam bn hiç uslnmıckmym bn yaa:18:
Ben gizemden memnun kalmistim..
Valla şekerim benim aklını çelmene pek gerek yok gibi, bizim akıllar hep beş karışResmen kayışı koparmıştım bir ara, bugünlerde az baktırıyorum. Bağımlı oldum resmen.!
Efsun bayağı başarılıymış, bulursan hiç durma derim.
Valla şekerim benim aklını çelmene pek gerek yok gibi, bizim akıllar hep beş karışResmen kayışı koparmıştım bir ara, bugünlerde az baktırıyorum. Bağımlı oldum resmen.!
cherry bence serra ve cansini denemelisin..
Bugün yakalayamadım, gelecek günlerde artık.......ben bir de Leyla Yılmaz'ı merak ediyorum.
Bu arada bana Haleh hanım ve Çağan Arıman'ın verdiği tarihler geçti ve dedikleri şeyler olmadı. Çağan'ınki kesinlikle olmadı, Haleh Hanım'ın yorumu biraz karışıktı..yani ne dediğini tam anlayamamış da olabilirim , o yüzden günahına girmeyeyim .
Kahve miydi , tarot muydu şekerim ? Dedikleri yüzde kaç çıktı ?
Sinirimden artik resmen guluyorm kmsenin dedgi hcbsey ckmiyo bu araa durum analzi gcms tmam okey ee gerisiiiii
Bu kahve miydi tarot muydu, katina mıydı kuzuşum?
Dostlar bugün Gizem Sitare'ye kahve baktırdım.....ve şunu diyebilirim ki beğendim , bence denenebilir. Aralık ayını verdi, dedikkleri çıkarsa yazarım.
Efsun bugün online olmuş, sırada bekleyenler var.......Cherry , Cherry olalı böyle zulüm görmedi ayol, vallahi fena oldum bu Efsun'u beklemekten, bir de ne göreyim meşgul yazıyor.
Efsunu herkes cok begeniyordu bir ara cok daha populerdi ama bana cikmadi maalesef..
bu güven'in falı sesli. garip bir konuşması var. falıda bir garipti, nedemek istediğini anlayamamıştım. Birde soruların varsa sorduğun soruya karşılık tekrar bir açılım yaparım canım demiş. ıyyy kalsınne soru sordum, ne puan verdim, nede yorum yaptım
Beyzaa msjlrniii silll msj atamdm sana duy sesmiiii beyzaa
bu yağmur'un dediklerinden çıkan oldu mu hiç? sarkaçına sormuş, melek kartlarına sormuş diyodunuz, ne oldu?
Bana verdiği zaman aralığı dün başladı, 3 eylülde bitecek ama pek bişey olabilecekmiş gibi gözükmüo
peki sen hiç taha ya baktırdın mı? sayfasını okudum, sert kelimeler kullanmış. canım, cicim, canlarım dememiş. Acaba falı nasıl döver gibimi ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?