Binnaz Abla

Ben gizemden memnun kalmistim..

aklımıı celiyosun nasılmış bu efsun banada söylyn bidahaki ay bunamı baktrsam bn hiç uslnmıckmym bn yaa:18:

Valla şekerim benim aklını çelmene pek gerek yok gibi, bizim akıllar hep beş karış Resmen kayışı koparmıştım bir ara, bugünlerde az baktırıyorum. Bağımlı oldum resmen.!

Efsun bayağı başarılıymış, bulursan hiç durma derim.

cherry bence serra ve cansini denemelisin..

sen beni resmen suan tetikliyosunnnnnn tamam eylülde bu efsuna bktrcmmm bnada hbr verin cıkrsa fln

cherry bence serra ve cansini denemelisin..

Bugün yakalayamadım, gelecek günlerde artık .......ben bir de Leyla Yılmaz'ı merak ediyorum.

Bu arada bana Haleh hanım ve Çağan Arıman'ın verdiği tarihler geçti ve dedikleri şeyler olmadı. Çağan'ınki kesinlikle olmadı, Haleh Hanım'ın yorumu biraz karışıktı..yani ne dediğini tam anlayamamış da olabilirim , o yüzden günahına girmeyeyim .

Sinirimden artik resmen guluyorm kmsenin dedgi hcbsey ckmiyo bu araa durum analzi gcms tmam okey ee gerisiiiii

Kahve ve tarot baktirdim. Katinaa hic baktirmadim ona. Bu arada ben bi ara efsuna cok fal baktiriyodum cunku cok tatli biri ama soyledigi hic bisey cikmadi moral duzeltmek icin denenebilir olumlu konusuyo baya tabi baktirmayalida cok oldu belki kendini gelistirmistir. Bence falcinin puanina ve yorumlarına aldanmayin fal yorumu istedigi gibi olan basiyo 5 puani

Son düzenleme:
Efsunu herkes cok begeniyordu bir ara cok daha populerdi ama bana cikmadi maalesef..

Kizlar efsunun soyledikleri bana hic cikmadi ya en son taa gecen sene eylulde baktirdim gerci ama bi ara ck baktiriyodum henuz yazili fak baktigi zamanlarda bile ona baktiriyodum hep cidden isabetli bi yorumu olmadi ama kisi olarak cok seker biri sesi yaklasimi falan

Güven değişik yorum yapıyor ama dedikleri bende kısmen çıktı.
Kalan kısım çıkarsa falı tamamlanmış olacak...
ve soru kısmına cidden özenli ve uzun cevap veriyor.

bu yağmur'un dediklerinden çıkan oldu mu hiç? sarkaçına sormuş, melek kartlarına sormuş diyodunuz, ne oldu?

Bana verdiği zaman aralığı dün başladı, 3 eylülde bitecek ama pek bişey olabilecekmiş gibi gözükmüo

peki sen hiç taha ya baktırdın mı? sayfasını okudum, sert kelimeler kullanmış. canım, cicim, canlarım dememiş. Acaba falı nasıl döver gibimi ki?

peki sen hiç taha ya baktırdın mı? sayfasını okudum, sert kelimeler kullanmış. canım, cicim, canlarım dememiş. Acaba falı nasıl döver gibimi ki?

Baktırdım tabii kaçar mı benden :) bi Cansudan bi benden falcı kurtulabilir mi hiç? :)) ilk tarotumu ona baktırmıştım. Falı çok seviyeli ama aynı zamanda sıcak da.. Erkek falcıların zaten öyle canımlı cicimli konuşmalarından hoşlanmam ben. Öyle döver gibi kesinlikle bakmaz :) geçen farkettim tekrar okuyunca, verdiği zaman birçok kişiyle aynı olmuş, dediği birşeyi yaşamışım bile..
Sanırım bir özür borçlu olacağım kendisine onu tavsiye etmeyi unuttuğum için 25 haziranda baktırmışım ona yani çoook oldu, onun üstüne en az 35 fal daha baktırdığım için unutmuşum
bu vesileyle tavsiye ettiğimi de belirtmiş olayım tabi :)

Nesibeyle ilgili yorumlarımı yazmadan olmaz
Söylediği her şey doğru iyi ki baktırmışım bana dediklerinden 3ünü Rezzan da söylemişti ,fakat Rezzan son falında ilk falının aksine konuştuğu için.. neyse orlara girmek istemiyorum. Bana yedi ay gibi bi zaman verdi.Yedi buçuk aya sarkabilir dedi, aslında olsun da ne zaman olursa olsun. Yakın zamanda olacak dediği iki güzel gelişmeyi beklemekteyim umarım çıkarrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…