Bende de öyle oldu ama ben içimden demedim yani enerji olayı olduğundan ki bu enerji olayına %50 inanıyorum buradan paylaştım :)))Aynen enerji işi bende çoook beğenilenlere baktırmıştım ama bana tutmamıştı..bunuda nesini çok beğeniyolar dediklerim çok oldu ( tabi içimden dedim )
Doğru. Ben 2010 yılının sonunda çok enteresan bişey yaşadım öyle fal mal işim çooook nadirdi o zamanlar. Ankara Bahçelide yemek yerken yan masada bi bayan sürekli bana bakıyodu ben de bi toplantıdan çıktım çok yorgundum ve acıkmıştım tek başımaydım. neyse ben bi süre sonra huylanmaya başladım bu ne diye bakıyo diye derken yanıma geldi. kadın çok hoş çok bakımlı bi bayan, temiz yüzlü falan dediki yanlış anlamayın ama size 2011 yılınızı anlatmak istiyorum dedi :)) ben tabi güldüm nasıl yani diye. bu birden şakır şakır benim o anımı yüzüme söyleyerek başlayınca ben ikna oldum neyse oturdu bana 2011 yılımı baştan sona nasıl geçireceğimi anlattı bende güldüm tabi hatta bütün delilerde beni buluyo dedim içimden. ve her dediğini yaşadım işin ilginci onun dediği hiçbişey benim gündemimde yoktu yani, 40 yıl düşünsem aklıma da gelmez. ayni anlayacağın fala dünya kadar para döküyoruz ama yemek yerken pat diye bi hatun çıkıyo karşıma ben deli deyip geçiyorum ama her dediğini yaşıyorum :))) üstelik bedava ve fal aklımda yok. zaten kadın bişeye bakmadı yüzüme baktı konuştu ben de mal mal onun yüzüne bakıp eee demek öyle falan diye güldüm :)))Gerçekten bazı falcılar geçmişi anı çok iyi biliyorlar..hatta içini okuyolar bu bile bana çok enterasan geliyor..ama geleceği kimse bilemezki oda ya tutarsa işi oluyor bana göre..geleceği bilememeleri çok normal bence onlarda acız bizim gibi insanlar..bizler çok gereksiz beklentilere giriyoruz bence..anı bilmeleri ve içimizi okumaları yeterli bende..
falcı tipi yoktu kadında, dediği hiçbirşey aklımın ucundan bile geçmeyen şeylerdi o yüzden gülüp geçtim sonra kafayı vurdum tabi :))) bulmuşken kaçırmamak lazımmış :)) o zamanlar Ekim 2010 gibiydi sonlarıydı ve Aralık ortasında dediği şeyler gündemime pat diye girdi 1 Ocak itibariyle de her birini tek tek sırasıyla yaşadım yani sırası bile şaşmadı ama gel görki o kadar fal baktırıyoruz tutturan geleceği yok yani ufak tefek şeyler belki çıkıyo da bu kadın gibisi yoktu yani :)))enterasan şanslısın yani..keşke öğrenseydin kim olduğunu sorsaydın..
canım sen binnazdaki rania mıydı yanlış olmasın onu bekliyorsun değilmi ,ya bana soylediği hiç olmayacak bişey yalnız ya durum ,geçmiş süper ama imkansız benim için yaniİnşallah canım ben de bekliyorum senin sonucu o halde :) Fal baktıramayınca kendime şart koştum çünkü patlamadı henüz fallarım, böyle takipteyim hele de çıkan falları okudukça çok mutlu oluyorum :)
Rania ve Gamze Polat yani ikisi bana aynı tarihi verdi ikisi de geçmiş ve an konusunda süperlerdi, rania ayrıca karşı tarafın beynini okuyan tek kişi oldu ve kafamdaki tüm soruları aydınlattı. ha birde burada ugga yı beğenenler vardı ben de denedim ve onu da beğendim anda iyiydi ve o bana süre olarak yakın dedi yani ona da bu ayın başında baktırmıştım onu da katarsak bu üçü patlamadı henüz beklemede :)canım sen binnazdaki rania mıydı yanlış olmasın onu bekliyorsun değilmi ,ya bana soylediği hiç olmayacak bişey yalnız ya durum ,geçmiş süper ama imkansız benim için yani
inşallah sana çıkar bana gelecek için söylediği olması yüzdeliği %0 olan bişey o yüzden evet kafamda soru işareti yok ama benim pembe tabloyada ihtiyacım yok dediğinin tersi olacak deseydi hakikaten tamam derdim ha dediği gibi olursada pes derim bravo derimRania ve Gamze Polat yani ikisi bana aynı tarihi verdi ikisi de geçmiş ve an konusunda süperlerdi, rania ayrıca karşı tarafın beynini okuyan tek kişi oldu ve kafamdaki tüm soruları aydınlattı. ha birde burada ugga yı beğenenler vardı ben de denedim ve onu da beğendim anda iyiydi ve o bana süre olarak yakın dedi yani ona da bu ayın başında baktırmıştım onu da katarsak bu üçü patlamadı henüz beklemede :)
valla şu hayatta imkansız diye bişey yok ben onu öğrendim :)) biz birazda karamsarlığımızla olumsuza bağlıyoruz ha bu neticede fal ama kendi adıma söyliyeyim pembe tablo çizmedi bana hatta asla ve asla öncesinde bekleme dedi ilk baktığında da öyle demişti ve harbidende öyle oldu :)) yani yuvarlak falan konuşmadı ve şu anki gidişata bakarsam yani iki gündür duruma bakarsam bu üçü patlamayacak duruyo ve gerçekten o tarihte olacak gibi duruyo. paylaşırım mutlaka buradan zaten patlarsa da patlamazsa da. sık sık baktırınca ben gerçekten birşeyleri ertelediğini düşünüyorum ve negatif enerji çektiğimizi düşünüyorum. ben en son ona baktırdım canlı faldan tereddüt etmeme rağmen ve ondan sonra baktırmadım kimseye beklemedeyim ve gerçekten de herşey daha pozitif lerliyo hayatımda yani ayda bir bile fazlasıyla yeterli aslında fal için :) İnşallah sana da çıkar lütfen olumsuz düşünme bazen bizler kendi düşüncelerimizle çok şeyi etkiliyoruz aslındainşallah sana çıkar bana gelecek için söylediği olması yüzdeliği %0 olan bişey o yüzden evet kafamda soru işareti yok ama benim pembe tabloyada ihtiyacım yok dediğinin tersi olacak deseydi hakikaten tamam derdim ha dediği gibi olursada pes derim bravo derim
merhaba bende fal meraklısı oldum binnaz abla da rania gerçekten iyi mi şuanda online baktırsammı acaba ve katina mı tarot mu ???valla şu hayatta imkansız diye bişey yok ben onu öğrendim :)) biz birazda karamsarlığımızla olumsuza bağlıyoruz ha bu neticede fal ama kendi adıma söyliyeyim pembe tablo çizmedi bana hatta asla ve asla öncesinde bekleme dedi ilk baktığında da öyle demişti ve harbidende öyle oldu :)) yani yuvarlak falan konuşmadı ve şu anki gidişata bakarsam yani iki gündür duruma bakarsam bu üçü patlamayacak duruyo ve gerçekten o tarihte olacak gibi duruyo. paylaşırım mutlaka buradan zaten patlarsa da patlamazsa da. sık sık baktırınca ben gerçekten birşeyleri ertelediğini düşünüyorum ve negatif enerji çektiğimizi düşünüyorum. ben en son ona baktırdım canlı faldan tereddüt etmeme rağmen ve ondan sonra baktırmadım kimseye beklemedeyim ve gerçekten de herşey daha pozitif lerliyo hayatımda yani ayda bir bile fazlasıyla yeterli aslında fal için :) İnşallah sana da çıkar lütfen olumsuz düşünme bazen bizler kendi düşüncelerimizle çok şeyi etkiliyoruz aslındaHayatın bize sürprizleri bitmez yeter ki farkedebilelim :)
canım ben toplamda iki defa baktırdım ilkinde zaten sadece tarot bakıyodu tarot baktırmıştım yazılı faldı şimdi canlıya geçmiş katina baktırdım son olarak. kartlardan bağımsız yorumluyo ben memnun kaldım olumsuz ya da tutarsız bir şeyine rastalmadım orada bir de gonca polat öneririm ondan da çok memnun kaldım. burada arkadaşlar bir de selim imerden memnun ama ben baktırmadım zaten o sitede çoğu da fos çıktı yani tek tük gerçekten bakabilen var canım. karar senin :)merhaba bende fal meraklısı oldum binnaz abla da rania gerçekten iyi mi şuanda online baktırsammı acaba ve katina mı tarot mu ???
gonca polat ve selin imere de baktırdım tespitleri doğru ama verdikleri zamanlar daha gelmedi :)canım ben toplamda iki defa baktırdım ilkinde zaten sadece tarot bakıyodu tarot baktırmıştım yazılı faldı şimdi canlıya geçmiş katina baktırdım son olarak. kartlardan bağımsız yorumluyo ben memnun kaldım olumsuz ya da tutarsız bir şeyine rastalmadım orada bir de gonca polat öneririm ondan da çok memnun kaldım. burada arkadaşlar bir de selim imerden memnun ama ben baktırmadım zaten o sitede çoğu da fos çıktı yani tek tük gerçekten bakabilen var canım. karar senin :)
demek ki zamanı var paran cebinde kalsın bekle bence :))gonca polat ve selin imere de baktırdım tespitleri doğru ama verdikleri zamanlar daha gelmedi :)
bekleyemedim yolladım :))demek ki zamanı var paran cebinde kalsın bekle bence :))
raniaya mı gönderdin?bekleyemedim yolladım :))
bekleyemedim yolladım :))
evet raina canlı chat dimi ücret değişiyor mu acep battım da :))raniaya mı gönderdin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?