- 12 Ekim 2009
- 1.937
- 4.723
- 163
Ben de eylül acar faciasından dolayı tırsmıştım ve kimseye canlı fal baktırmadım ama raniada tam 1 saat sürdü yani herşeye yetti bende açıkçası canım :)raina sadece canlı bakıyor ..ben canlı faldan tereddütdeyim zaman yetmiyor sesli fala geçse keşke
yok oradaki ücret ne yazıyosa onu ödüyosun bazı falcılarda fal türündeki fiyat değişik olaniliyo yani kahve fiyatı farklı, tarot fiyatı farklı, katina vs farklı şeklindeevet raina canlı chat dimi ücret değişiyor mu acep battım da :))
neden tırstın ki ????Ben de eylül acar faciasından dolayı tırsmıştım ve kimseye canlı fal baktırmadım ama raniada tam 1 saat sürdü yani herşeye yetti bende açıkçası canım :)
Çok güzel bakmıştı ama 10 dakika sürdü hat koptu vs yani canlı chat falının süresi onda o kadarmış ben de bilmiyodum herkes de süreden şikayet etmiş falından değilde süreden. ben de yazmıştım duvarına gerçekten güzel bakıyodu ama falın sonunu asla öğrenemedim :))))))) raniada süre sorunu yaşamadım baktıranlardanda süre ile ilgili bir sıkıntı olmamışneden tırstın ki ????
artı bir ücret yansıyor muÇok güzel bakmıştı ama 10 dakika sürdü hat koptu vs yani canlı chat falının süresi onda o kadarmış ben de bilmiyodum herkes de süreden şikayet etmiş falından değilde süreden. ben de yazmıştım duvarına gerçekten güzel bakıyodu ama falın sonunu asla öğrenemedim :))))))) raniada süre sorunu yaşamadım baktıranlardanda süre ile ilgili bir sıkıntı olmamış
yorumlanınca haber vericemartı bir ücret yansıyor mu
hayır kesinlikle yansıma yok. fal ücreti başta ne ödüyorsan o, bir değişiklik olmuyor yani :)artı bir ücret yansıyor mu
Evet durduruyo zaten başında sana hal hatır soruyo çok kibar biri o sürede zaten zaman durmuş oluyo hazırsan başlatıyorum diyo öyle başlatıyo ve senin soruların devam ediyosa arada da kesinlikle durduruyo yani kesinlikle yarım bi falla göndermiyo seni :)bende ilk defa firuzeye canlı baktırmıştım süres ışık hızı gibi gemişti ek süre aldırdı bana ..yani bi fala iki katı paa ödemiştim hiç acımadı bana bende soğudum canlı faldan..rania süreyi duruduruyor galiba değilmi..
evet birde burada arkadaşlar yine aynı sitede kerem avşardan bahsetmişti o da süre durduruyomuş mesela ve gerçekten takdir edilesi bir durum. ben raniaya demiştim süreden korkuyorum diye o da rahat ol hiç seni yarım gönderirmiyim dedi meğer herkese gerçekten soruları bitene kadar bakıyormuş. helal olsun gerçekten isteseler yapmayabilirler diğerleri gibi :)demekki vicdanlı insanlarda varmış helal oldun diim
Bende kesinlikle surede durdursalar asla canli baktirmam bir daha hic anlamiorum araya konusma hal hatir vb giriyorbende ilk defa firuzeye canlı baktırmıştım süres ışık hızı gibi gemişti ek süre aldırdı bana ..yani bi fala iki katı paa ödemiştim hiç acımadı bana bende soğudum canlı faldan..rania süreyi duruduruyor galiba değilmi..
evet kızlarrr yorum bitti umut dolu ve yine beklemem gereken bir zaman var hoş biri yarım bırakmadı..net konuştu ...umarım gerçekleşirevet birde burada arkadaşlar yine aynı sitede kerem avşardan bahsetmişti o da süre durduruyomuş mesela ve gerçekten takdir edilesi bir durum. ben raniaya demiştim süreden korkuyorum diye o da rahat ol hiç seni yarım gönderirmiyim dedi meğer herkese gerçekten soruları bitene kadar bakıyormuş. helal olsun gerçekten isteseler yapmayabilirler diğerleri gibi :)
inşallah canım hadi bakalım güzel haberlerini bekliyoruz o halde. canlı chat korkutsada raniada asla sorun olmuyo çok net herşeyinle sorup cevaplarını da alıyosun o bakımdan sıkıntısız ...evet kızlarrr yorum bitti umut dolu ve yine beklemem gereken bir zaman var hoş biri yarım bırakmadı..net konuştu ...umarım gerçekleşir
bu arada birşey soracağım acaba fal sitelerinde fal bakanlar birbirlerinin yorumlarını görüyor mu ?? yada bizim faldan sonra sorduğumuz soruları ?? bu konuda nediyorsunuzinşallah canım hadi bakalım güzel haberlerini bekliyoruz o halde. canlı chat korkutsada raniada asla sorun olmuyo çok net herşeyinle sorup cevaplarını da alıyosun o bakımdan sıkıntısız ...
Bildiğim kadaıyla hayır. sadece aynı kişiye ikinci defa fal attığında senin ona baktirdiğin ilk falı görüyor ama birbirlerinin fallarını ve sorularımızı göremiyolar diye biliyorum ben bu konuda sadece tellweye güvenmiyorum ama binnaz, falsepeti vs de böyle bişey olmaz...bu arada birşey soracağım acaba fal sitelerinde fal bakanlar birbirlerinin yorumlarını görüyor mu ?? yada bizim faldan sonra sorduğumuz soruları ?? bu konuda nediyorsunuz
şöyle bir şey oldu da katina baktırdım çok beğendim sorumda da isim yaş ve birkaç bilgi verdim..ertesi günü aynı sitede başka birine kahve baktırdım..yorum da da isimdeki 2 harf ...yaş ama benden büyük olduğu şeklinde yorum gelince benim içime şüphe düştü....çok zamandır beklediğim yakaladığım bir yorumcu kahve falı baktırdığım ve beğenilen bi yorumcu...ama olmaz herhalde dimi ??Bildiğim kadaıyla hayır. sadece aynı kişiye ikinci defa fal attığında senin ona baktirdiğin ilk falı görüyor ama birbirlerinin fallarını ve sorularımızı göremiyolar diye biliyorum ben bu konuda sadece tellweye güvenmiyorum ama binnaz, falsepeti vs de böyle bişey olmaz...
farklı kişiler baktıysa sanmam öyle bişey olabileceğini. dediğim gibi bi tellwe ne idüğü belirsiz bi site ama diğerlerinde olmaz. tellwede de elbette bazıları istisna yani tamamı değil...şöyle bir şey oldu da katina baktırdım çok beğendim sorumda da isim yaş ve birkaç bilgi verdim..ertesi günü aynı sitede başka birine kahve baktırdım..yorum da da isimdeki 2 harf ...yaş ama benden büyük olduğu şeklinde yorum gelince benim içime şüphe düştü....çok zamandır beklediğim yakaladığım bir yorumcu kahve falı baktırdığım ve beğenilen bi yorumcu...ama olmaz herhalde dimi ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?