Binnaz Abla

valla okuyorum ben de merakla bekliyorum inşallah ben de baktırırım yeni yılda eğer patlarsa fallarım. nokta atışları bol mu Cherry?

Yani inanilmaz diyeyim, nokta atislariyla doluydu ve hepsi dogru, yanlis bir tek kelime yok icinde. Gelecek cikar mi cikmaz mi bilemem tabi, ama an super, gecmis super.

Yani inanilmaz diyeyim, nokta atislariyla doluydu ve hepsi dogru, yanlis bir tek kelime yok icinde. Gelecek cikar mi cikmaz mi bilemem tabi, ama an super, gecmis super.
Ayyy hadi inşallah çok sevindim canım benim. İnşallah gelecektekiler de çıkar. Valla çıkan falları okudukça kendi falım çıkmış gibi burada mutlu oluyorum :))))

Kahve attim ben. Lakin Sudansebeplerivar pek begenmemis, ona da sormak gerek. Ben 10 tl diye deneyeyim dedim, burda birisi daha begenmis cunku.

Aklımdaydı zaten aylin. Ama önce venüsü denemek istemiştim fakat girmedi. Yarın ve perşembe günü kursum olduğu için kendisini takip edip fal gönderme imkanım yok. Ee cuma'ya kadar fincan eskir yahu
neyse deneyelim bakalım. Kötü çıkarsa da ücreti uygun. Çok zarara girmemiş olurum

hayirli ugurlu olsun :)
Hayırlı olur inşallahh tesekkür ederim butun falcılarda yukseliş var diyordu en son estere baktırdım oda dedi örnegin esnafsın bugun 1 satarsın yarın 10 yukselişi güzel demişti böle bişi de yoktu 8 aydır dükkan arıodum kısmet bu zamanaymıs :)

Merak ettim Aylini. Duramayacağım sanki deneyecek gibiyim

ondenn kendını fedaaa et greycımm
yorumlarını beklıyor olucazz ben fal baktırmamaya yemınlıyımm bı kac ay
veeee kendımı bı kac gundur acayıp ıyı hıssedıyorummm en son cok fenaa bır agırlık vardı ustumdee ama sımdı ıyım cok sukurrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…