- 12 Ekim 2009
- 1.937
- 4.723
- 163
valla okuyorum ben de merakla bekliyorum inşallah ben de baktırırım yeni yılda eğer patlarsa fallarım. nokta atışları bol mu Cherry?Dostlar, biryolunvar daki Aylin'e kahve baktirdim, agzim acik kaldi. Her seyi bilmis, her seyi .
o zaman süperrr biri dedkleri gibi fal alemde rezzan abla :))farklı kişiler baktıysa sanmam öyle bişey olabileceğini. dediğim gibi bi tellwe ne idüğü belirsiz bi site ama diğerlerinde olmaz. tellwede de elbette bazıları istisna yani tamamı değil...
valla okuyorum ben de merakla bekliyorum inşallah ben de baktırırım yeni yılda eğer patlarsa fallarım. nokta atışları bol mu Cherry?
Ayyy hadi inşallah çok sevindim canım benim. İnşallah gelecektekiler de çıkar. Valla çıkan falları okudukça kendi falım çıkmış gibi burada mutlu oluyorum :))))Yani inanilmaz diyeyim, nokta atislariyla doluydu ve hepsi dogru, yanlis bir tek kelime yok icinde. Gelecek cikar mi cikmaz mi bilemem tabi, ama an super, gecmis super.
ben kendisine baktırmadım ama arkadaşlardan burada vardı baktıran. o sitede olmaz öyle yanlış içini rahat tut...o zaman süperrr biri dedkleri gibi fal alemde rezzan abla :))
Dostlar, biryolunvar daki Aylin'e kahve baktirdim, agzim acik kaldi. Her seyi bilmis, her seyi .
Bütün akşam venüsü bekledim yahu gelmedi. Bari aylin'e atayım dayanamicam. Ne yolladın sen?
Dostlar, biryolunvar daki Aylin'e kahve baktirdim, agzim acik kaldi. Her seyi bilmis, her seyi .
Kahve attim ben. LakinSudansebeplerivar pek begenmemis, ona da sormak gerek. Ben 10 tl diye deneyeyim dedim, burda birisi daha begenmis cunku.
neler bildi aylinKahve attim ben. LakinSudansebeplerivar pek begenmemis, ona da sormak gerek. Ben 10 tl diye deneyeyim dedim, burda birisi daha begenmis cunku.
gelecek icin olumlumuydu cheery
denemeyi düsünürüm cok iyiyse
Kahve attim ben. LakinSudansebeplerivar pek begenmemis, ona da sormak gerek. Ben 10 tl diye deneyeyim dedim, burda birisi daha begenmis cunku.
Ay ben butik açtım göztepede daha 3 gün oldu cıkın cıkın gelin size kahve yaparımmm :))))Ayy bunun gibilerde olmasa bu topiclerde zamn nasil gecer yhu :)
Hadi bkliyorz bak yapmzsan hatrm kalir :)
Ay ben butik açtım göztepede daha 3 gün oldu cıkın cıkın gelin size kahve yaparımmm :))))
Hayırlı olsun bu arada :)))Ay ben butik açtım göztepede daha 3 gün oldu cıkın cıkın gelin size kahve yaparımmm :))))
hayirli ugurlu olsun :)Ay ben butik açtım göztepede daha 3 gün oldu cıkın cıkın gelin size kahve yaparımmm :))))
Tesekkür ederim cnmm :)Hayırlı olsun bu arada :)))
Hayırlı olur inşallahh tesekkür ederim butun falcılarda yukseliş var diyordu en son estere baktırdım oda dedi örnegin esnafsın bugun 1 satarsın yarın 10 yukselişi güzel demişti böle bişi de yoktu 8 aydır dükkan arıodum kısmet bu zamanaymıs :)hayirli ugurlu olsun :)
Merak ettim Aylini. Duramayacağım sanki deneyecek gibiyimPanpa 10 tlyken dene bence. Kritigini ozelden yazarim
Merak ettim Aylini. Duramayacağım sanki deneyecek gibiyim
Merak ettim Aylini. Duramayacağım sanki deneyecek gibiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?