Kızlar gönderdim falı bekliyorum. Yorum gelince fikrimi yazacağım :)ondenn kendını fedaaa et greycımm
yorumlarını beklıyor olucazz ben fal baktırmamaya yemınlıyımm bı kac ay
veeee kendımı bı kac gundur acayıp ıyı hıssedıyorummm en son cok fenaa bır agırlık vardı ustumdee ama sımdı ıyım cok sukurrr
Aynen hem fallar etkiliyo hem de bakan etkileyebiliyo kötü enerjisiyle. bekleyelim biz. hem bak patır patır arkadaşlardan güzel haberlerde geliyo biz de inşallah güzel haberler veririz :)hhahahhahahah baktırmamayaa sozz verdım vee kendımı cok ıyı hıssedıyorummm
eskıı falları okudum ve gercekten bı kac falcının yorumları benı olumsuz etkılemıss ne kadar etkılenmıyoruz desekte insan etkılenıyorr fallardan
o yuzden guzel cıkan fal haberlerıde varkenn beklıyoruzzzz
içtim kahvemi soğuyana kadar fal alımını kapatmaz inşallahKızlar vallahi billahi çok beğendim , koşun
Bana bir sene sonunu verdi zaman olarak.kızlar bişey sorucam barkiel bana aralık tarihini vermiş size de o tarihi mi verdi ona göre tuttrudu ya da tutturmadı diyeceğim son yaşananlar malum o yüzden çok güvenemiyorum.. herkese aynı tarihi mi vermiş merak ettim
onu senin gibi çok beğenen var cidden :)Bana bir sene sonunu verdi zaman olarak.
Ya Barkiel Samuka mı kesin olarak bilmiyoruz ama kızlar birşey itiraf edicem
Ben Barkieli Nesibeden çoook çok daha fazla beğenmiştim
Bu işte bir terslik var
Hayırlı olsun bu arada :)))
Bütün akşam venüsü bekledim yahu gelmedi. Bari aylin'e atayım dayanamicam. Ne yolladın sen?
umuscan ne kadar sürede geliyo aylinin falııHayırlı Olsun canım
Dün kaçırdım ya venüsü bende. Aylin e ilk falı ben gönderdim herhalde harika bir kahve falıydı.
Buradaki yorumlara bakarsak atan herkes memnun kalmışsende dene bence 10 tl
Ama harbiden çok şey bilmişti bende.onu senin gibi çok beğenen var cidden :)
umuscan ne kadar sürede geliyo aylinin falıı
yolladım :) bu gece gelir diye umuyorum çok heveslendim :)Hayatım sırada bekleyen kimse yoktu benim attığımda 45-50 dakikada geldi canım.
Sen yolladın mı Ayline?
yolladım :) bu gece gelir diye umuyorum çok heveslendim :)
bir yolun var :)kızlar nerede ki bu aylin? hangi site?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?