Binnaz Abla

Kızlar gönderdim falı bekliyorum. Yorum gelince fikrimi yazacağım :)
Cherry sen bayağı beğenmişsin. Bakalım ben de yorumumu bekliyorum. Fiyatı da gayet uygun

A audrey_24 canımcım biz seninle fallar patlayana kadar buradan arkadaşlarımızı takip etmeye devam edicz ve inşallah tüm fallar çıkar ve hep birlikte mutlu oluruz :)) bak patlayana kadar baktırmak yok Not: Aylin'i çok merak ettim zor tutuyorum kendimi ama tutacammmm :)))

hhahahhahahah baktırmamayaa sozz verdım vee kendımı cok ıyı hıssedıyorummm
eskıı falları okudum ve gercekten bı kac falcının yorumları benı olumsuz etkılemıss ne kadar etkılenmıyoruz desekte insan etkılenıyorr fallardan
o yuzden guzel cıkan fal haberlerıde varkenn beklıyoruzzzz

Aynen hem fallar etkiliyo hem de bakan etkileyebiliyo kötü enerjisiyle. bekleyelim biz. hem bak patır patır arkadaşlardan güzel haberlerde geliyo biz de inşallah güzel haberler veririz :)

kızlar bişey sorucam barkiel bana aralık tarihini vermiş size de o tarihi mi verdi ona göre tuttrudu ya da tutturmadı diyeceğim son yaşananlar malum o yüzden çok güvenemiyorum.. herkese aynı tarihi mi vermiş merak ettim

yolladımm gelir gelmez sizinle paylaşıcam inşallah bı gece yorumlamış olur huyum kurusun çok sabırsızım bu arada benim fal baktırma nedenimle ilgili gelişmeler oldu bi sonuca bağlanınca size uzun uzun kimin falı çıktı kiminki çıkmadı anda ve geçmişte nasıllar tek tek yazıcam sözüm olsun

Bana bir sene sonunu verdi zaman olarak.
Ya Barkiel Samuka mı kesin olarak bilmiyoruz ama kızlar birşey itiraf edicem
Ben Barkieli Nesibeden çoook çok daha fazla beğenmiştim
Bu işte bir terslik var

Hayırlı olsun bu arada :)))

Hayırlı Olsun canım
Bütün akşam venüsü bekledim yahu gelmedi. Bari aylin'e atayım dayanamicam. Ne yolladın sen?

Dün kaçırdım ya venüsü bende. Aylin e ilk falı ben gönderdim herhalde harika bir kahve falıydı.
Buradaki yorumlara bakarsak atan herkes memnun kalmış sende dene bence 10 tl

Hayırlı Olsun canım

Dün kaçırdım ya venüsü bende. Aylin e ilk falı ben gönderdim herhalde harika bir kahve falıydı.
Buradaki yorumlara bakarsak atan herkes memnun kalmış sende dene bence 10 tl
umuscan ne kadar sürede geliyo aylinin falıı

Aa gelmiş falım fark etmedim. Şimdi bakınca gördüm. %70 başarılı diyebilirim kızlar. Yanıldığı 1-2 şey var. Öyle şok olmadım. Olabilecek bir olaydan bahsetmiş ki bana da olacak gibi geliyor ama zaman olarak çok uzun ve geniş bir zaman dilimi vermiş. 10 ay diyor. Yine de güzeldi. Anlık durum başarılı. Gelecekle ilgili de çıkarsa söylerim

yolladım :) bu gece gelir diye umuyorum çok heveslendim :)

Vallaha 15 dakika önce siteye girdim Aylinin sırada bekleyen 6 kişi vardı. Gece yatmadan yorumlar inşallah canım.
Dün benim gönderdiğimde daha 1 tane kahve bakmıştı. şimdi baktım 23 tane olmuş 2 günde inşallah enerjisi yeterse bakar. Yorum gelince lütfen paylaş benimle merak ediyorum. Özelden de atabilirsin tatlım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…