Binnaz Abla

Ay ben butik açtım göztepede daha 3 gün oldu cıkın cıkın gelin size kahve yaparımmm :))))

Hyrli ugurlu olsn canm kazancn bol olur umarm :)

dua edin olur mu benim için olumlu olsun diye :) bu aralar herkesin olumlu falları çıkmaya başladı inşallah onlardan biri de ben olurum iyi haberlerimi sizinle paylaşırım :)

Hakkinda hyrlisi hngi yoneyse o olsn bacm :)

Bana bir sene sonunu verdi zaman olarak.
Ya Barkiel Samuka mı kesin olarak bilmiyoruz ama kızlar birşey itiraf edicem
Ben Barkieli Nesibeden çoook çok daha fazla beğenmiştim
Bu işte bir terslik var

Bnde cok bgeniyrm onu. Oyle seyler soylemsti ki bunlari okuyunca hyr kesblikle olmz diye gecirecksn ama gor bak oluck dedi oluyorda hakkaten.. yok dimi hatun hala ortalarda ?

Rahatladım vallahi, önerdiğim için suçluluk duyacaktım yoksa

Rahatladım vallahi, önerdiğim için suçluluk duyacaktım yoksa
Cherrycim tutmasada suçluluk duymana gerek yok çünkü herkese tutmayabilir üstelik öneri reklamcı birinden değil sağlam birinden geliyorsa denemekte fayda var. rahat ol yani

aylinin falı geldiii umuscan yalnız size de harf verdi mi ya bana 3 harf verdi hepsi de isabetli hatta tipini bile tarif etti :) yalnız şöyle bi durum var ben cümlelerini famaya çok benzettim belirtmeden geçemicem kızlar.. bir de kesinlikle hisleri olan birisi bu aylin boş biri değil. denemenizi tavsiye ederim zaten 1o lira gayet uygun :) an ve geçmiş iyiydi cidden beğendim. şok oldum diyemicem ama tatmin ediciydi :) harf vermesine de şaşırdım azıcık ne yalan söyliyim :) memnun kaldım sonuç olarak :)

Bana harf vermedi ama geçmiş ve anda çok iyi di. gelecekle ilgili tarihler vermiş tutarsa buradan yazarım. Açıkcası bende MissCherryBlossom gibi önerdim yeni biri olması beni de size mahcup olurum diye korkmuştum. Allahtan çok kişi benim gibi beğenmiş. Ben kahve atmıştım. Bir kaç güne kadar tarot atacağım galiba

Günaydınnnn,

Bir çırpıda okudum sayfaları hatunlar, birazdan kalkıp kahve yapacağım sırf Aylin'e göndereyim diye

Bu arada dün Miroskas' a kahve atmıştım;şöyle yorumlayacağım...
Mükemmel bir enerjiye sahip ve okurken karşında gülümseyerek sana anlatıyormuş hissi veren bir yorumcu...Söylediklerine bakacağım :)

Mutlu bir gün olsunnn

Aa ben de Famaya benzettim uslübunu. :)
Fama olabilir mi acaba?
Ama Aylin net tarihler verdi. Famanın verdiği tarihler yuvarlak oluyor ya değildir heralde

Şuan online değil acaba hangi zamanlar online oluyor ?
Fal 15 tl ve falcı aylin olarak geçiyor değil mi?
Evet canım ta kendisi. Akşam ve gece online oluyor genelde. Yalnız fiyatları yükseltmiş kahve 15, tarot 20 olmuş Ben dün akşam 10 liraya tarot baktırmıştm

Evet canım ta kendisi. Akşam ve gece online oluyor genelde. Yalnız fiyatları yükseltmiş kahve 15, tarot 20 olmuş Ben dün akşam 10 liraya tarot baktırmıştm

Gerçi 15 Tl yine iyi bir fiyat diğer sitelere göre, yakalarsam baktıracağım :)

Miroskas bana uc cumle soylemisti demek tarzini degistirmis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…