kızlar nerede ki bu aylin? hangi site?
uyuma bebişim falım gelmek üzerebiryolunvar da canım
uyuma bebişim falım gelmek üzere
Ay ben butik açtım göztepede daha 3 gün oldu cıkın cıkın gelin size kahve yaparımmm :))))
dua edin olur mu benim için olumlu olsun diye :) bu aralar herkesin olumlu falları çıkmaya başladı inşallah onlardan biri de ben olurum iyi haberlerimi sizinle paylaşırım :)
Bana bir sene sonunu verdi zaman olarak.
Ya Barkiel Samuka mı kesin olarak bilmiyoruz ama kızlar birşey itiraf edicem
Ben Barkieli Nesibeden çoook çok daha fazla beğenmiştim
Bu işte bir terslik var
Fal yorumum geldi kızlar
Ben çok beğendim. Detaylı doyurucu bir faldı. Net yorumlar yaptı. Bildiği nokta atışları vardı. Bayağı iyiydi yaa..
Kesinlikle deneyebilirsiniz. Tavsiye ediyorum
Test edildi onaylandı
Cherrycim tutmasada suçluluk duymana gerek yok çünkü herkese tutmayabilir üstelik öneri reklamcı birinden değil sağlam birinden geliyorsa denemekte fayda var. rahat ol yaniRahatladım vallahi, önerdiğim için suçluluk duyacaktım yoksa
aylinin falı geldiiiumuscan yalnız size de harf verdi mi ya bana 3 harf verdi hepsi de isabetli hatta tipini bile tarif etti :) yalnız şöyle bi durum var ben cümlelerini famaya çok benzettim belirtmeden geçemicem kızlar.. bir de kesinlikle hisleri olan birisi bu aylin boş biri değil. denemenizi tavsiye ederim zaten 1o lira gayet uygun :) an ve geçmiş iyiydi cidden beğendim. şok oldum diyemicem ama tatmin ediciydi :) harf vermesine de şaşırdım azıcık ne yalan söyliyim :) memnun kaldım sonuç olarak :)
Aa ben de Famaya benzettim uslübunu. :)aylinin falı geldiiiumuscan yalnız size de harf verdi mi ya bana 3 harf verdi hepsi de isabetli hatta tipini bile tarif etti :) yalnız şöyle bi durum var ben cümlelerini famaya çok benzettim belirtmeden geçemicem kızlar.. bir de kesinlikle hisleri olan birisi bu aylin boş biri değil. denemenizi tavsiye ederim zaten 1o lira gayet uygun :) an ve geçmiş iyiydi cidden beğendim. şok oldum diyemicem ama tatmin ediciydi :) harf vermesine de şaşırdım azıcık ne yalan söyliyim :) memnun kaldım sonuç olarak :)
Cheryycim rahat ol. Beğendiğin kadar var çünkü ben de senin gibi şok oldummRahatladım vallahi, önerdiğim için suçluluk duyacaktım yoksa
Evet canım ta kendisi. Akşam ve gece online oluyor genelde. Yalnız fiyatları yükseltmiş kahve 15, tarot 20 olmuşŞuan online değil acaba hangi zamanlar online oluyor ?
Fal 15 tl ve falcı aylin olarak geçiyor değil mi?
Begendin demi misscherry bende begendimDostlar, biryolunvar daki Aylin'e kahve baktirdim, agzim acik kaldi. Her seyi bilmis, her seyi .
Ben hem tarot hem katina baktirdim cok begendim hisleri varEvet canım ta kendisi. Akşam ve gece online oluyor genelde. Yalnız fiyatları yükseltmiş kahve 15, tarot 20 olmuşBen dün akşam 10 liraya tarot baktırmıştm
Evet canım ta kendisi. Akşam ve gece online oluyor genelde. Yalnız fiyatları yükseltmiş kahve 15, tarot 20 olmuşBen dün akşam 10 liraya tarot baktırmıştm
Miroskas bana uc cumle soylemisti demek tarzini degistirmisGünaydınnnn,
Bir çırpıda okudum sayfaları hatunlar, birazdan kalkıp kahve yapacağım sırf Aylin'e göndereyim diye
Bu arada dün Miroskas' a kahve atmıştım;şöyle yorumlayacağım...
Mükemmel bir enerjiye sahip ve okurken karşında gülümseyerek sana anlatıyormuş hissi veren bir yorumcu...Söylediklerine bakacağım :)
Mutlu bir gün olsunnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?