Binnaz Abla

Aa ben de Famaya benzettim uslübunu. :)
Fama olabilir mi acaba?
Ama Aylin net tarihler verdi. Famanın verdiği tarihler yuvarlak oluyor ya değildir heralde
Greyim ya belki paranoyaya bağladım ama ben dün gece bi daha okudum falını cidden famaya çok benziyo zaten famanın cümleleri de bi garipti kolay kolay karıştırmaz insan gibime geliyor. Bana fama fal baktığında tellwede ya aralık ya şubat demişti. Aylin de şubat dedi. Ay bilmiyorum olur mu olur yani :) ama famaysa eğer aylin buna sevinirim çünkü tellweden gitti fama ve bana gelecekte tutturdukları oldu anda da çok iyiydi :)

Bermudacım bende fama olabilirmi acaba diye içimden geçirmiştim. Fama gibi devrik cümleleri, konuşma tarzı var. Bir de yeni bir falcı tam Famanın gidişine denk gelmiş :)insan düşünüyor işte
Ama Fama dan daha fazla detay veriyor.Bana istediğim birşeyin nisanda gerçekleşeceğini söyledi bakalım çıkacakmı
Fama 2015 senesinde demişti çok Yuvarlak konuşmuştu.

Ben umuscanın tavsiyesi üzerine Ayline sitede 2.baktıranım.O günde yazdım çok beğendim hem falını hem uslübunu.Tekrardan umuscuğuma teşekkür ederim 10 tlye baktırılabilecek en iyi faldı :)

Rica ederim canım yeter ki iyi olanı bulalım. Yenileri hep denediğim için son günlerde baktırdığım en iyi faldı Yarın birgün tarot atayım diyordum şansıma 20 tl yapmış yinede iyi bence fiyatı atacağım bugün online olursa. Paylaşırım buradan

Arkadaşlar baktırdım,mail olarakta geldi link ve kod...
Ama çıkıp çıkmayacağını yine bekleyeceğim 1 hafta kadar :)
Hadi inşallah güzel haberlerini alırız. Allah nazarlardan korusun şu sıralar arkadaşlardan hep güzel haberler okuyoruz :))

Kızlar dayanamadim aylini denedim ben çok begendim 2 gün önce venüse fal baktirmistim uzun uzun bir durumu anlatmisti aynisini aylin yazmis fali dinlese bu kadar olur dedim ayrica bikac falci daha bu durumdan bahsetmisti nokta atislari vardi ama benim tarih uzun cikar mi bilemem zaten uzun olmasida normal öneren arkadaşada teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…