Binnaz Abla

Bana ef puf degil, inanilmaz sasirtici seyleri cikti, hic ihtimal vermedigim seyler. Dinlerken Venus bu sefer tutturamamis demistim, ama zaman gecince onun dedigi seyler hic hesapta yokken gerceklesti.
BEN KAHVE ATTIM İYİMİ YAPTIM BİLMİYRUM KAHVESİ NASIL ACABA YADA HANGİ FAL TÜRÜNDE DAHA İYİ SİZCE

Her girdiginde attim diyebilirim

Tellwe deyken de en az 2-3 kere baktirdim.
Bu arada ben venusun falini tekrar dinledim benim bir yolculugum olucak 2ay sonra biletlerim her seyim hazir buraya gidicegimden falda bahsetmis bir mani cikmazsa gidicem yani bu cikmis oluyor. Yine baktirmak istedim suan ama biraz beklesem iyi olucak galiba

Şu Venüsü bi yakalayamadım ya nasip olmadı baktırmak. Online olduğu zamanı nerden biliyorsunuz kızlar?

Şu Venüsü bi yakalayamadım ya nasip olmadı baktırmak. Online olduğu zamanı nerden biliyorsunuz kızlar?

facede yazıyor bıtanem onlına olucagı zamanları..
bu arada aylıne ne baktırdınız kahvede ıyımıı ? kahve ıctımm kapattım ama baktırmıycammm azımlıyım bozmıycam kendımı

merhaba kızlarr...ester kiraze ye rezzan ablaya ve kerem avşara fal baktırıp da çıkan var mı ??? üçüne de baktırdım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…