1 hafta vermedi, ben bir konu üzerine net birşey sordum o da bana net bir cevap verdi :)
Olup olmayacağını da zaten 1 hafta içinde öğreneceğim :)
Benimde cok olduBen Venüs'e uzun süredir baktırıyorum. Bana her dediği çıktı diyebilirim.
Benimde cok oldu
BEN KAHVE ATTIM İYİMİ YAPTIM BİLMİYRUM KAHVESİ NASIL ACABA YADA HANGİ FAL TÜRÜNDE DAHA İYİ SİZCEBana ef puf degil, inanilmaz sasirtici seyleri cikti, hic ihtimal vermedigim seyler. Dinlerken Venus bu sefer tutturamamis demistim, ama zaman gecince onun dedigi seyler hic hesapta yokken gerceklesti.
Marple sanada venusun fallari ciktimi acaba ?Benimde cok oldu
Canim bende onu dusundum bir an ben eski fallarimi dinleyip bilgi vereyim nedense tam animsayamadimMarple sanada venusun fallari ciktimi acaba ?
BEN KAHVE ATTIM İYİMİ YAPTIM BİLMİYRUM KAHVESİ NASIL ACABA YADA HANGİ FAL TÜRÜNDE DAHA İYİ SİZCE
Tamam canim bekliyoruz bende baktirdim begendim ama daha zamani var benim tarihlerin.Canim bende onu dusundum bir an ben eski fallarimi dinleyip bilgi vereyim nedense tam animsayamadim
Bende hic benzetemedim aylin farkli birisi sanki. Birde siz ne sıklıkla venüse fal atiyodunuz acaba.Bu arada bence Fama Aylin degil. Bana taban tabana zit fallar bakmislar.
Bende hic benzetemedim aylin farkli birisi sanki. Birde siz ne sıklıkla venüse fal atiyodunuz acaba.
Bu arada ben venusun falini tekrar dinledim benim bir yolculugum olucak 2ay sonra biletlerim her seyim hazir buraya gidicegimden falda bahsetmis bir mani cikmazsa gidicem yani bu cikmis oluyor. Yine baktirmak istedim suan ama biraz beklesem iyi olucak galibaHer girdiginde attim diyebilirim
Tellwe deyken de en az 2-3 kere baktirdim.
Şu Venüsü bi yakalayamadım ya nasip olmadı baktırmak. Online olduğu zamanı nerden biliyorsunuz kızlar?Bu arada ben venusun falini tekrar dinledim benim bir yolculugum olucak 2ay sonra biletlerim her seyim hazir buraya gidicegimden falda bahsetmis bir mani cikmazsa gidicem yani bu cikmis oluyor. Yine baktirmak istedim suan ama biraz beklesem iyi olucak galiba
Şu Venüsü bi yakalayamadım ya nasip olmadı baktırmak. Online olduğu zamanı nerden biliyorsunuz kızlar?
facede yazıyor bıtanem onlına olucagı zamanları..
bu arada aylıne ne baktırdınız kahvede ıyımıı ? kahve ıctımm kapattım ama baktırmıycammm azımlıyım bozmıycam kendımı
Canım ben faceden baktim oraya yaziyor.Aylinle ayni seyleri söylemis bana dene istersen venüsüde yakalabilirsen.Şu Venüsü bi yakalayamadım ya nasip olmadı baktırmak. Online olduğu zamanı nerden biliyorsunuz kızlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?