Binnaz Abla

Kızzlaaarrr

Puanım birikmişti,daha fazla birikmesini bekleyemedim :) Cansın'ı yakaladım ve gönderdim :) yorum gelir gelmez paylaşacağım hiç şüpheniz olmasın :)

Beeyyzzaa Taha için demişsin ki, ....dediği birşeyi yaşamışım bile.. N e demek analamadım, söyledikleri çıktı mı? çıkmadı mı? :44:

şimdi bu nesibe için dedikleri çıkıyor mu dediniz hepsi çıkacak diye bir kural yok ama dimi

Kızzlaaarrr

Puanım birikmişti,daha fazla birikmesini bekleyemedim :) Cansın'ı yakaladım ve gönderdim :) yorum gelir gelmez paylaşacağım hiç şüpheniz olmasın :)

merak içindeyim!!!verdiğim paralarla daha verimli şeyler yapabilirdim ofofff

Son düzenleme:
Beeyyzzaa Taha için demişsin ki, ....dediği birşeyi yaşamışım bile.. N e demek analamadım, söyledikleri çıktı mı? çıkmadı mı? :44:

Tahadan bende çok memnun kalmıştım yukarıda belirtmiştim bunu..Cok seviyeli sabırlı ve tatlı biridir

kızlar telwede kahveye 5lik bakan iyi kim var söylynde gnderym sonnnn falımmmm

Söylediği birşey çıktı, esas beklediğim için verdiği zamana 1 ay kaldı.

tamam tahayı ikinci sıraya aldım şimdilik. nesibeyle kapatayım diyorum, sonra taha çıkıyor, serra çıkıyor + cansın,, o değilde listenin uzamasından korkuyorum :18: Hayat uğurluya baktırdın mı? senin fal defteri kabarık geldi o yüzden soruyorum

:) liste uzar benden sana uyarı Fal defteri kabarık biraz evet ama henüz ona baktırmadım :)

Biraz önce Bilge'ye tarot gönderdim bakalım ne olacak... pişman mı oldum ne şimdi :s Yorum gelsin yazarım tutarlı olup olmadığını

Biraz önce Bilge'ye tarot gönderdim bakalım ne olacak... pişman mı oldum ne şimdi :s Yorum gelsin yazarım tutarlı olup olmadığını
bende biraz önce tahaya gönderdim, güya ikinci sıradaydı, birinci sıraya çıktı hazır görmüşken

kızlar hakkaten maşallah dediğim 3 gün yaşamıyor geçen kirazeye baktırmak istedim kahveyi bırakmış. chloe yi size tavsiye edecektim ara vermiş yazıyor güleyim mi ağlayım mı. şansım buradan belli işte :)

bu arada haleh hanımla ilgili bana yorum yapacak olan var mı?

hayat uğurluyu pek tavsiye etmem açıklayıcı bilgi vermeyince bana resmen saçmalamış.

canım haleh ile ilgili baya bir yazı vardı önceki başlıklarda

ben haleh hanıma iki kez baktırdım ilkinde söylediği şeyleri yaşamadım. ikinci baktırdığımda ise "ilk falımda söylediklerinizi yaşamadım acaba bir hata mı oldu" diye tekrar baktırdım beklemedeyim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…