cherry bence serra ve cansini denemelisin..
Beeyyzzaa Taha için demişsin ki, ....dediği birşeyi yaşamışım bile.. N e demek analamadım, söyledikleri çıktı mı? çıkmadı mı? :44:
Kizlar kahvede sevval in dedikleri cikiyor mu?
Kızzlaaarrr
Puanım birikmişti,daha fazla birikmesini bekleyemedim :) Cansın'ı yakaladım ve gönderdim :) yorum gelir gelmez paylaşacağım hiç şüpheniz olmasın :)
Beeyyzzaa Taha için demişsin ki, ....dediği birşeyi yaşamışım bile.. N e demek analamadım, söyledikleri çıktı mı? çıkmadı mı? :44:
kızlar telwede kahveye 5lik bakan iyi kim var söylynde gnderym sonnnn falımmmm
Senin son falın dünkü değil miydi şekerim? :) tellweyi çok bilmiyorum, yorum yapamayacağım o yüzden
Söylediği birşey çıktı, esas beklediğim için verdiği zamana 1 ay kaldı.
tamam tahayı ikinci sıraya aldım şimdilik. nesibeyle kapatayım diyorum, sonra taha çıkıyor, serra çıkıyor + cansın,, o değilde listenin uzamasından korkuyorum :18: Hayat uğurluya baktırdın mı? senin fal defteri kabarık geldi o yüzden soruyorum
btnm orda 5 tlm kalmış onuda yiyim bari dedim tarottn resmn nefrt etttm ya kötü kötü kötüüü
bende biraz önce tahaya gönderdim, güya ikinci sıradaydı, birinci sıraya çıktıBiraz önce Bilge'ye tarot gönderdim bakalım ne olacak... pişman mı oldum ne şimdi :s Yorum gelsin yazarım tutarlı olup olmadığını
tamam tahayı ikinci sıraya aldım şimdilik. nesibeyle kapatayım diyorum, sonra taha çıkıyor, serra çıkıyor + cansın,, o değilde listenin uzamasından korkuyorum :18: Hayat uğurluya baktırdın mı? senin fal defteri kabarık geldi o yüzden soruyorum
kızlar hakkaten maşallah dediğim 3 gün yaşamıyorgeçen kirazeye baktırmak istedim kahveyi bırakmış. chloe yi size tavsiye edecektim ara vermiş yazıyor güleyim mi ağlayım mı. şansım buradan belli işte :)
bu arada haleh hanımla ilgili bana yorum yapacak olan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?